Prijava

Denver doveo pravog pravcatog makljatora crnčugu sa šakama ko lopatama, odličan potez
https://www.youtube.com/watch?v=KmAWyrcRYas&ab_channel=ZHHighlights

Jel moze neko da mi nadje video ili gif ne znam sta je bilo, kacio je neko ovde pre 100 godina?
James Harden u nekom tv showu treba onaj tocak da okrene i umesto tocka pokusava da gura onu strelicu sto pokazuje nagradu.

Guglam sat vremena nista mi ne izlazi sav sam krvav.

To Tronozac, hvala ti!

LOL
Ali gotivim ga iako je glup.

Memphis Grizzlies point guard Ja Morant will not play in at least the next two games after his Instagram Live video, in which he displayed a gun while at a nightclub early Saturday morning, prompted an investigation from the NBA

Jbt ala ga je ponelo zadnjih meseci, 300 sranja je kojekakvih napravio.

Jbg kontam da i on trpi koješta od glupavih tik tok klinaca sad kad je postao superstar, ali uzeće ga na zub opasno

https://bleacherreport.com/articles/10067270-grizzlies-ja-morant-accused-of-punching-17-year-old-flashing-gun-in-police-report

Аринас је исто имао тамо негде у Визардсима исто неке ексцесе са пиштољима, додуше мислим да је озбиљније доста било код Аринаса....

ma šta je košarkaš bez ispada

U noći kada Embid beleži još jednu 30+ partiju i rešava utakmicu šutem za pobedu, konjušaru nije dovoljan ni tripl dabl od 37 11 11 da pobedi jebene San Antonio Spurse koji u prethodnih 26 utakmica imaju 23 poraza. Zapitaj se konjušaru malo gde si, na kom si putu. Možeš ti da se vadiš na očajne saigrače ali vreme je da preuzmeš odgovornost i za sopstvene nedostatke. Kad te jedni spursi toliko USERU u pik en rolu i sipaju ti 68 poena iz reketa, nešto mora da se menja. U stvari ne mora, tebe boli kurac, ti si zaboo supermax ugovor, tebi košarka nije bitna bitne su ti samo pare pizdo prodana.
Nije mi samo jasno kako ne shvataju da postoji očigledno rešenje i za taj problem, a to je upariti konjušara sa isključivo defanzivnim specijalizantom na krilu, znači ne Aron Gordon koji jadan mora da crkava jer ga switchuju uvek na najboljeg igrača u protivničkom timu a to su najčešće bekovi i krila, nego jebeni sidraš koji će da lovi banane u reketu, igrač tipa Džeren Džekson Džunior ili Evan Mobli/Džeret Alen. Neće ti lepršava igra i dodavanja bez gledanja doneti titulu konjušaru, mora se igra i odbrana jbg.

Brt nema on predispozicije za ozbiljnu odbranu. Jedino rešenje da zatrpaju protivnika poenima, što će teško ići, jer Mari i MPJ retko imaju dobru partiju zajedno. Mada KCP, Gordon, Redži Džekson...Će to nadomestiti, Brajant takodje - treba im vremena da se nabudže jbg. A i vrv gledaju da se neko ne skrlja pred plej of, sve drugo je nebitno pošto će em završiti prvi kako god, em im ne gine težak rival u prvoj rundi jer je tamo dole haos pravi. Rešenje za taj tim bi bilo trejdovati Marija za Bruksa ili Bronsona, ali ništa od toga.

Redži Džekson će nadomestiti patku, tačno je ono što je bio u detroitu i dan danas, samo više nije mlad i vispren. Brajant je isto promašaj, nema ono što im treba, odbranu u reketu.

To što su doveli njih dvojicu umesto Bounsa i onog drugog je pomak svakako. Jbg ne samo da su zadržali MPJ i dali mu supermax ugovor, što je u najmanju ruku loše, već su zarad toga žrtvovali Džeremi Grenta, te dve odluke su ih ugrobarile. Sad to je što je, ja bih najviše voleo da mogu da dovedu tipa Edvardsa iz Minesote, Grina iz Hjustona, Brogdona, Haliburtona, Majlsa Tarnera...Ali od svega toga nema ništa i moramo biti realni. Jokić, Mari, Porter, Gordon i KCP - to je ekipa, i to će ostati ekipa, mogu da dovedu neke solidne igrače i nadaju se da će ovi krenuti naprasno da ubacuju po 20 poena, ili da ih ukenja sa nekim pikom. Mali Braun je odličan, biće igrač od njega. Ono šta znam, po meni je max. da uzmu konferenciju ali aj da vidimo. Već ih kenja to što se Jokić ne povredjuje, za razliku od ostalih zvezda tipa Embid, Durent...To neće trajati večno, nažalost. Da ne dužim - što naprave u naredne 2-3 sezone, to im je.

Ako ćemo realno, najveći uspeh biće ako ovaj uzme MVP trofej po treći put, što bih voleo, pogotovo što bi postao prvi igrač koji bi ga osvojio sad kad se zove MJ. To je negde krajnji domet, i finale konferencije možda, što da ne. Mada jako teško, Jokić je slab u odbrani, MPJ takodje, Mari ne igra odbranu uopšte, Brajant je tu i tamo.

Mislim da ce Jokic ponovi biti mvp.

Ne znam houltu9l, sinoć je embid solidno izvadio crnu karuštinu i popišao mu se po faci glede borbe za MVP naslov. Finale konferencije su već dostigli tako da sad valjda treba da imaju neke više ciljeve, ali ih nemaju i zadovoljni su ovim rovarenjem po prosečnosti. Ne jebu njih toliko bekovske pozicije već apsolutna nemoć u odbrani pod košem, i rekao sam već koji bi idealni trejdovi bili da se zakrpe te rupe, kakvi kurac haliburton edvards brogdon ili bruks (looool barton 2.0 jebeni).

Igraju sa Filadelfijom još jednom do kraja, vrv će se tu odlučiti ko će biti mvp. Ne znam Šmo, sa Porterom bi trebali da budu solidni pod košem jer je visok i ima duge ruke, a Gordon je ispred njih. Ali mekan Porter jako, neangažovan nekako. Jokić standardno statičan, neku loptu ako izbije slučajno to mu je. Možda odigraju čvršće u plejofu, morali bi, ali ne znam da li imaju kapaciteta. Bruks bi im dobrodošao jer je dobar u odbrani i usijana je glava, a takvog nemaju. Mora neko da trgne tim, makar i nekakvim ispadom.

Guši ih donekle Jokićev vojvodjanski temperament, dobro je što ne gubi glavu i ne kreću da srljaju kad je frka, ali opet, nema ni da ubace u petu i da se nalože, a to je često preko potrebno. Treba im malo ciganisanja tipa Memfis ili Drejmongrin kad nešto dobro uradi, pa krene da urla ko gorila.