Prijava

Ne stoji to dobro belcima.

Ako se ne trgnu i ne uozbilje, max. im je druga runda. Koliko izgubljenih lopti, loših odluka, nenormalnih šuteva, nonšalacije, šteta što nemaju jednog u organizaciji koi bi im lupao šamare i ništa drugo.

Treći poraz zaredom, sva tri od ekipa koje su realno niža klasa, nisu kontenderi. Ne možeš ti da dozvoliš da izgubiš utakmicu kod kuće u kojoj si imao 49 skokova a protivnik 28. Marej je očajan. Prsten? Nikada.

61-35 u skokovima zapravo, što je još nenormalnije

Brt jedini koji su večeras odigrali dobro Jokić, MPJ i mali Braun, Gordon je bio tu i tamo - ostali su katastrofa totalna. Ajd što i Mari i Braun šutiraju 26%, ali brate kakav odnos prema igri imaju ono je neoprostivo. Žoc bi ih tukao mokrim novinama, i to u tajmautu, ne bi sačekao ni poluvreme da odu u svlačionicu. Zadnjih 7 minuta kad su zagrizli i krenuli da igraju odbranu, stigli su ih lagano, da je bilo još dva minuta dobili bi ih - ali džaba sve to, kad u dva navrata praviš 3+1 i 2+1 pet puta svaku utakmicu. Mari u odbrani ne postoji bukvalno. Večeras su dozvolili bar deset otvorenih šuteva za 3, ispadaju iz rotacije, ne izlaze na šut, mole Boga da neko omaši pa da trče u kontru. Dobro je što ih je ovo snašlo sad, jer ubedljivo su prvi na Zapadu tako da - ako reše to super, ako ne reše, proći će možda prvi krug i u Meksiko na odmor.

dobro je konjušaru jebote saigrač ti je već godinama nasmej mu se jednom na neku foru šta ga uvek gledaš kao da ti je pobio pola ergele pičko konjska
jokić vaxxer confirmed zato ne podnosi ovog poremećenog

isto sam pomislio kad sam ga video

Ali komentar Portera bio nešto u fazonu "In your face" haha

upinjem se da mrzim ovog dončića ali svojim postupcima mi onemugućava to

https://streamable.com/qdpohc

sudeći po ovom malenom uzorku mišljenja koledž košarkaša, konjušar ga puši za emvipi

axaxa rasel vestbruk :D

filip vestbruk covic

Gledam upravo Denver Juta, negledljiva kosarka.

hajmo hajmo denvere
pobedi jutinu treću postavu
i time overi titulu šampiona

NBA čitav je postao negledljiv