Prijava

Ne znam Šmo, u odličnoj je formi, zdrav, brz i agilan i dalje, igra opasno dobru košarku i tu nema prigovora. Možda zapne sad da napravi nešto u Dalasu i dokaže svima kako je u stanju da dobaci do nekog finala ili možda čak osvoji. Kajri dobro dodje svima da se vade na njega kad nešto ne ide, što je sranje, jer generalno za onaj prsten Klivlendov zaslužniji je od Lebrona, bar po meni - da nije bilo njega uzeli bi Voriorsi to lagano. Kao što su i trebali da uzmu jer su ih sudije pokrale u trećoj ili četvrtoj, ne sećam se, nebitno.

Neverovatno kako je sjebalo Durenta, Hardena i Vesbruka što su bili u istoj ekipi na početku, opasni talenti, ali ego narastao do neslućenih visina; umesto da uzmu tri prstena zajedno, rešili da se dokazuju svako u svom timu i izduvali generalno. Harden, Vesbruk, Kajri, Lebron - previše tih nekih igrača koji sahranjuju franšize.

Nego šta je sa Hajlandom sad, jel ide u Minesotu ili šta? Mač sa dve oštrice jbt, sledeće godine bi morao da dobije dobar ugovor i morali bi da mu naprave mesta, a malo je sad i tamo jedna lopta. Šteta jer talenat je opasan i lud je dovoljno da uzme stvari u svoje ruke kad debeli nije na terenu, ume doduše i to da bude traljavo ali ono, šta znam, dobar je mali. A i biće bolji vremenom. Ne znam koga bi Denver mogao da dobije za njega, jedan makljač u reketu bi im baš legao.

Imaju još tri dana da ga se ratosiljaju, ne izgleda verovatno. Govorilo se da bi mogli da dobiju Naza Rida zauzvrat ali to je zvučalo previše dobro da bi bilo tačno. Nije neki ultra talenat, sve mu se svodi na trojku a u poslednje vreme jedva dobacuje do prvog obruča, neko ozbiljnije vođenje napada i igranja pikenrola su mu preteški zadaci, baš se potrudio da nadoknadi bandoglavost koja je u denveru smanjena na minimum odlaskom Bartona. Putuj igumane.

Ovo što si gore napiso za Irvinga i da je on bio bitniji za osvajanje prstena Klivlendu nego Lebitch sram te bilo barabo jedna.

Ne znam Šmo, u odličnoj je formi, zdrav, brz i agilan i dalje

Kakav me dežavu spičio. I na ovoj i na prethodnoj strani u prvom postu pišeš "agilan" XD

EDIT: A da, za Bounsa se priča da će da ide u Čikago sa još par igrača tipa Grin i Iš Smit, a da će Karuzo u Denver.

To bi bilo u redu takodje da dovedu Karuza. Ne vredi slabi su u odbrani generalno i Jokić i Mari i Porter, Gordon se maklja, KCP tu i tamo. Bouns je ok što se tiče prodora i driblinga, treba im to kad Jokić nije u igri jer moraju da naprave akcije nekako. Mada sad kad je Mari opet u formi teško da će imati šta tu da traži. Jbg, realno zajebali su se što su ostavili Portera, mada ga simpatišem, a rešili se Grenta koga daleko više simpatišem i koji je triput korisniji. Šta znam. Ako mogu da se ne posvadjaju i ostanu zdravi, biće to sve dobro jer u stanju su da ubace 120 poena svaku, aa to je jako teško anulirati.

Trejdovanje Dzeramija i Bol Bola -- velike greske

Odlazak Jusufa Turkića -- najveća greška

Očo Durent u Finiks :D Ali previše su dali za njega, Kem Džonsona, Pejna, Kraudera i četiri prva pika. Raspašće se Sansi, neće to baš ići čini mi se.

sta bre previse, dali 2 sporedna igraca i potencijalno jednog dobrog iz 2030 od ovih pikova statisticki, da postanu instant favoriti za titulu, dokle god je tu.

Odlični su obojica, Krauder je, doduše, tražio da ga trejduju još davnih dana. Kakav bre favorit za titulu ne funkcionišu stvari tamo, ne znam kako su Ejtona uopšte uspeli da zadrže. Teško da će do prstena, al aj videćemo svakako. Kaže Kajri srećan je što je Durent uspeo da se makne oz Neca, izgl. da stvari tamo ne funkcionišu uopšte. Durent je negde i tražio bio trejd još letos, ne znam, cela priča oko Hardena, pa dovodjenje Simonsa (katastrofa mu je ugovor btw, ko je na ono pristao treba ga umlatiti), ona neka ideja da se dovede Blejk Grifin i nešto kao doprinese...Ne znam, mnogo nekih čudnih poteza tamo.

Kao da je Ejton neki poseban igrac... kako su ga nakitili kao draft pika nista nije pokazao

Ne znam, ima potencijal da bude jako dobar igrač ali nije situacija ok sa njim tamo mislim. Mlad je, treba mu vremena. Bridžisa su uspeli da zadrže, što je naravno dobro, ali dali su dva dobra igrača i budućnost za mooožda šansu da uzmu prsten sad, u šta čisto sumnjam. Durent nije u prajmu, Buker izlazi iz povrede, Kris pol je na zalasku odavno + su neuigrani i možda to neće baš najbolje ispasti. Kakav bre prsten, ako i izadju iz konferencije oduvaće ih Boston ili Milvoki. Denver pre toga da prodju - možda, Morenta i medvede teško, Dalas takodje teško. Negde bi ih i zdravi Voriorsi prošli lagano.

Kurac moj izgleda su zadržali Pejna a Bridžis ipak otišao put Bruklina, ne slažu se vesti. Ako su to uradili onda su kreteni stvarno. Lejkersi se izgl. rešili Vesbruka nekako na neki način nekim čudom.

sto bi reko hotul LOL

kolko bi do jaja bilo da ova shashava družina što se okupila u bruklinu sad gura do finala konferencije LOL

Ali brt meni Bruklin nikad dopadljiviji nije bio, gomila nekih skroz korisnih igrača tamo - Vatanabe, Kari, Mils, Klakston + sad -bridžis, Dinvidi, Fini Smit...Nikakvi superstarovi a dobri šuteri i ok igrači skroz. Ne verujem baš da mogu do finala ali realno, sem Bostona, Milvokija i tu i tamo Filadelfije, nema ekipe s kojom ne bi mogli da izadju na kraj.

Jbt realno poremećeni antivakser Kajri poremetio ligu načisto sa ovim trejdom, Finiks, Lejkersi...Svi morali da reaguju. Voriorsi u problemu, kukaju, Morant kuka takodje, neke nerazumne izjave daje skroz. Svi u problemu lol

Durent Vestbruk i Irving
Lizhu Muda Bela

Džon Wol opet u hjustonu LOL

Realno ako ne uzme Denver prsten, a neće, nadam se da će uzeti Baksi ili Boston i marš u pm. Predosadni su sa trejdovima i megaugovorima više.