rispektara za henza
Хезно се није зезн'о.
Jeste malo:
pre 22 dana
Edit: Mada, možda je greška u kucanju, umesto dalas greškom ukucao klipers.
Dalas klipers da
haha, ovo
https://www.youtube.com/shorts/JgSR4ueyI3I
Sve što Jokara treba još da uradi je da odvali sve redom do finala, uzme drugi prsten i ispali represtaciju nedelj dana pred turnir.
istina, precijenio sam kliperse, ponijele me emocije, a zaboravio sam da imaju dva četnička čoukera, lenarda bez noge i vestbruka bez ruku. mada tvrdim da bi sa lenardom to izgledalo drugačije
svejedno vam denver osvaja lol
lele nemoj si taj gledač u pasulj i onda ako te usere da pogodiš nešto uuu esam vam reko to je zato što ja sam mnogo jak poznavalac a ono što promašiš ehh jebiga ponelo me al dobro gledajte više ono što sam pogodio jer sam znao a ne ono što sam promašio jer nisam znao
jok budi hejter jer je potpisao za sns pa ako winuje tiho slavi u sebi da niko ne zna, mozes staviti konjusar pobedio i sad smajli
šmokljo opet jedeš govna a poručkio si i prethodna
Vidim ja hezno na ovoj temi stekao ugled visok
Hezno - na temi nba, pita se.
smole underdog
daj još neku predikciju treba mi za tiket henznooo nostradamuše
šmokljo kad pogodi jednu stvar ja idem s teme zauvijek
Auuu već imamo dva takmicara na ovoj temi koja pretenduju za mjesto najveceg poznavaoca kosarke, biće
G U S T O
U
S
T
O
hezno mvp teme za proslu i ovu sezonu smoleman random luka doncic
Team Hezno vs Team Smoleman
Kao Allstar
pitam se koji li je ubazda u ovom slucaju
minesota go kurac rekao sam na početku sezone kažem i opet, gober i kat su najveće centarske prevare još od đoka šalića i đorđa gagića. da nije edvardsa ispali bi
pre 23 dana
Gober uđe, Edvards se ugasi, dokažu moju teoriju.
denver, dalas, nju jork pozz
pre 9 dana
To ko ispada ili
pre 9 dana
još jednu godinu za redom ste pokazali kolike ste košarkaške neznalice. molim vas da se isključite sa ove teme do 6. utakmice finala u kojoj Denver dobija Boston. hvala