НБА

1. imao je na kraju 3/14 valjda, a ni Melo nije štedeo...

2. E jegi ga Dereče. Ma Tim Dankan je ćaća za njih sve.

3. Svaka cast Memfisu. Koliko god da CP3 dobar, ne moze se u plejof bez dve razradjene akcije. Samleli su ih Grizliji, i bas se sad vidi da Klipersi ne mogu da igraju kad neko uspori tempo i pritiska u odbrani. Zakucavanja na stranu, Grifin i Dzordan su go kurac za sve ostalo...Pa lebmujebem, ako treba MET BARNS da ih spasava onda i treba da ispadnu...Del Negro ide sigurno, pitanje je i da li ce Pol ostati jer je neograniceni slobodni agent ovog leta.
    Sto se ostalih utakmica tice, OKC, Njujork i Indijana ocekivano prosli. Svaka cast Pirsu i Garnetu, dali su sve od sebe, ali nerealno je ocekivati da se vrate sa 0-3...I tu ce biti interesantno, da li Pirs i KG ostaju tu i sledece sezone. Pirs nema garantovan ugovor, KG ima, ali ne verujem da ce igrati bez Pirsa. Svakako da je zaduzio Boston, ali pitanje je da li je uprava spremna da zrtvuje jos jednu sezonu zbog toga, jer ovaj tim Seltiksa je definitivno odigrao svoje.

4. Чисто сумњам да постоји шанса да Пирс оде из Бостона. Сам је више пута говорио да жели само тамо да игра и ту да заврши каријеру. Поред тога, ако још увек жели да буде сматран једним од пет највећих Селтика икада, мора остати. За Гарнета је слична ситуација, колико га год ја сматрао говнином, он жели да игра у јакој организацији. Поред тога, имају можда и најбољег тренера у Доку Риверсу.

5. DŽABE NIE MOGLO. Ajde Krise u neki tim 'de mogu disprate tvoju inteligenciju. Govna ni u stav ne možete da se spustite jebala vas košarka i Toni Alen za 19 poena bre svi napolje! Panj do panja.

Perkins 2 TO i faul hahahaha, Martin 25 toeto. FIŠER MAĐIJA

6. Jebeni Barns ubacuje 30p i 10sk! Klipersi su udarili u ledinu samo tako. Pirs je sinoc imao ocajno vece bez obzira na 14p, celo prvo poluvreme nije mogao da se sastavi, vezivao je i po osam-devet omasenih suteva, Garnet takodje, zao mi je sto Seltiksi nisu prosli krug i mislim da ce ovo biti zadnji PO u ovom sastavu...mozda da je Rondo bio tu bila bi druga prica.

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/179480_10151571518468537_2060624887_n.jpg

7. Da je bio Rondo bilo bi totalno drugačije, nema dileme. I Barns pokida, al' džabe.

8. Pozdrav za Bandija od Rendolfa i Konlija...

9. Јеби Бандија! Елем, тренутно ову ситуацију може Сан Антонио искористити. Поред младости у редовима Голден Стејта, они немају искуство играња у плеј-офу, још су вероватно и најгора франшиза у историји лиге. Ако буду имали среће могу се надати једној победи у серији. Верујем да ће Оклахома избацити Мемфис, али далеко од тога да ће бити лако. Типујем на најмање шест утакмица. Финале Запада ће бити одлично (под условом да буде реприза). "Мамузе" су комплетне, фантастична ротација, док је Оклахома, поред зрелијег Дјурента, ипак ускраћена за Вестбрука и Хардена.

Што се Истока тиче, јасно је да је Мајами 99% финалиста, сви знамо из ког разлога. И сад долазимо на, по мени, финале пре финала. Велики ривали из 90-тих и тимови који су последње две сезоне огроман напредак остварили. Навијаћу за Индијану и мислим да се сасвим реално може надати пролазу. Имају одличну екипу коју предводи Пол Џорџ, који је заслужено узео награду за играча који је највише напредовао. Њујорк је јак, али је питање како ће то све деловати онда кад ситнице одлучују. Наравно, вишедеценијска губитничка аура Њујорка није за потценити. :)

Ипак, поред добрих мечева, велика је штета што је оволики број врхунских играча повређен и што овај плеј-оф донекле губи легитимитет.

10. Cikago jedini moze da bije Majami. Ako veceras izgube, Majami ce imati lagan posao sa Bruklinom.

11. Ma jedite govna. Opet je jebao CP3, drugačije ne ume.

12. Келти већ имају следећу генерацију у плану са Рондом, Бредлијем, Грином и Салинџером.... А Пирс ће отићи из Бостона, к'о и Коби из Лејкерса....
    Чикаго без Роуза може да га подућка против Мајамија.... Могу узети победу, ако их усере и две, ал' то је све што могу.... Пејсерси и Никси могу једино да помрсе рачуне Хиту....

На западу контам финале Сан Антонио-Мемфис....

13. These are the top 15 free agents for the upcoming offseason.
    15. Matt Barnes
    14. Carl Landry
    13. Paul Millsap
    12. Andre Iguodala
    11. Andrei Kirilenko
    10. David West
    9. J.R Smith
    8. Monta Ellis
    7. Nikola Pekovic
    6. Brandon Jennings
    5. Al Jefferson
    4. Josh Smith
    3. Andrew Bynum
    2. Dwight Howard
    1. Chris Paul

14. Uzece Pekmen dobre pare, posle Hauarda on i Dzeferson su ravnopravni centri po mom misljenju. Sta god da uradi D12, oni koji ga ne potpisu ce krenuti na Peka, sto opet stavlja Minesotu pred izbor, da li da isprate ponudu i iskoriste sav seleri kep ili da ga puste i rizikuju da izgube i Lava, koji ionako kuka za boljim saigracima, a idioti su zabrljali sa njegovim ugovorom. I bas me zanima sta ce CP3 da uradi sad kad se vidi da su Klipersi daleko od kandidata za titulu.

15. Meni je Vučević u top 5 centara u ligi.
    Dženings mi je ok , Elis mi je tu i tamo, Smith odvratan , jebe čovjek sa šutevima i prodorima kao da je jebeni Brajant...
    Iguadala strašan igrač .

Paz ekipe

Pol na pleju
    Šuter Elis , odvratan jes al jebiga bolji mi je no Smit.
    Forwardi Iguadala i Bajnam
    Centar Hauard

nambr 2
    Dženings plej
    šuter mora Smith , nema nikog drugog
    Forwardi Smith , i jebeš mi sve metnuo bi Džefersona
    Centar Pekmen

2 ekipe koje bi ušle u finale lagano .

16. Ja se nadam da će Indijana da zadrži Denija Grendžera. Sa njim zdravim bi imali sve potrebno za titulu, uz neke minimalne dorade.
    Indijani fali taj jedan igrač koji rješava situaciju i koji zna šta s loptom, da se malo odvuče pažnja sa Džordža. Hibert i Vest sjajni, i mali Stivenson isto. Ma žuto jebe!!!

17. Христос воскресе!
    Иначе, прођоше Блуси. Фино.

18. Voistinu...

E divno, nekako sam sa strahom legao da spavam. Kad ono jutros ustanem i vidim Čikago prošao dalje, o miline...

Jebote, već večeras kreće druga runda. Evo sad mojih prognoza.
    OKC-MEM ->Memphis
    SAS-GSW ->San Antonio
    MIA-CHI ->Miami
    IND-NYK ->Indiana
    Mislim da Oklahoma ne može bez Vestbruka da prođe dalje.
    San Antonio je jednostavno iskusnija i bolja ekipa. GSW se protiv Denvera usrao u gaće i vidi se da su još zeleni.
    Jebi ga, stanje u Čikagu je takvo kakvo je, a da nije, mislim da bi mogli da ih dobiju. A i vrijeme je da NBA dobije novu legendu, Kobiša se polako gubi, tako da mora Džejms da natakne još koji prsten.
    Indijana- Njujork je meni najzanimljivija serija, što zbog istorije, što zbog trenutnog kvaltieta ekipa. Nadam se prolazu Indijane, a mislim da je to i realno, nakon prikazanog u prvoj rundi.

19. Vaistinu vaskrse. Biće zanimljivo.