НБА

1. kakva sisica ovaj Di Rouz

2. Koliko god Vestbruk silovao, tamo nema ko da šutira sem njega i Duranta iz utakmice u utakmicu, zato - Memfis ide dalje.
    Koliko god GSW bili talentovani fali im iskustvo, zato SAS.
    Čikago ima previše povreda da bi ozbiljno ugrozili Majami, metla!
    Najneizvesniji par, mnogo, da ne kažem sve, zavisi od Mela, prednost dajem Indijani.

3. Ma OKC prolazi, kažem vam. Jes' da je Westbrook strašan nedostatak, ali jednostavno imam predosjećaj. SA će najvjerovatnije proći GSW, ali ipak GSW su poletjeli, ono, šta znam, napalili su se tako da mislim da neće imati straha, makar u prvoj tekmi serije. Ipak SA prolazi. Miami normalno, Chicago će možda dobiti jednu tekmu, ako ih usere. E sad, Indiana New York, tu će biti zaguljeno, ne želim ništa da prognoziram.
    Inače, baš sam razmišljao, sad odlaze: Kobi, Pierce, Garnett i ta stara garda. I sve imam neki utisak da NBA više neće biti NBA. I da će Džejms dominirati naredne 2 sezone minimum, dok ne sazri još neko od ovih mlađih igrača, ili dok Durant ne dobije nekog dobrog saigrača koji će mu služiti kao pomoć, ali njemu lično. Šta znam, ipak će biti zanimljivo kad stara garda ode, imaće priliku mladi igrači da dođu do izražaja i da se formiraju neke nove zvijezde.

4. 'De neće ovoj sezonii je malo falilo, sledeća sezona će biti jača nego ikad.

5. JEBI IM MATER INDIJANO, DA SE ZNA KO JE REDŽI LERMI!1111111111
    KURAC ĆEŠ DOBITI MELO, KO I JUING I STARKS PRIJE TEBE!!!111

6. Njujork prolazi lagano.
    Čikago bi mogao da uzme eventualno 2 tekme.
    GSW isto kao i Čikago.
    I Oklahoma i Memfis, to bi moglo da ode u 7 meč.

7. Neće Niksi proći, ima Pol Džordž da ih jebe.

8. Tek jutros pogledao ko je prošao i to, nisam pratio ovih dana. Pa da l' je moguće da su Klipersi stvarno toliko jadni da su ispali na kraju?
    Indijana userava debelog i Nikse sigurno. Još ako kojim slučajem debelog ne krene najebaće mnogo gadno.
    Naklon do poda za Bulse, junački odigrali. Šteta za povrede možda bi i mogli nešto da igraju samo bez Rouza ovako sa ovoliko sjebanih igrača teško.

9. Sto jadni, ne treba ih precenjivati, pa imali su isti broj pobeda kao Memfis :)

EDIT: TRPAJ OKLAHOMU

10. Provuce se Oklahoma. Nema veze, Memfis pokazao da moze da igra sa njima, bice strasna serija koliko god utakmica da bude.

11. Ma kakvi prolazi to Memfis, nece vise da kenja OKC ovako...

12. Nisam bio tu par dana jebi ga.

AAAAJDEEE MELO JEBI PIČKE INDIJANOPOLISKE MAJKE IM GA MILEROVSKE NABIJEM!

13. Koji seks u Nju Jorku. DD

14. Duga je serija, ima vremena. Jebaće i Melo ko s početka aprila.

15. Neće Melo uvek biti u faul trablu.

16. Gledam od početka 4. ne znam koliko ko ima faulova. Vidim samo da Indijana trenutno ima preko 50% iz igre.

17. Ajmo bre, ispali Hil i Džordž, JU KEN DU IT!

18. E ŠMITE USTA TE JEBEM!

19. PA VI DOPUSTITE OFANZIVNI SKOK JEBEM VAM MAJKU NENORMALNU MRŠ U KURAC!

20. ROJ HIBERT JEBE NIKSE!!!
    ŽUTA PODMORNICAAAAAAAA!!!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.