Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Које бре Врање Миле? Човек бре ишо у Мому Станојловића, то се рачуна. Изгледа да са Заставиним солитером није баш све у најбољем реду. :)
Џело, нећемо да долазимо у твоје наркоманско насеље!!1
ЦКМ, мош и ове на лето, није проблем. :)
ЕДИТ: Курде, не јеби але и не минирај нас, знаш да ћемо лако додустанемо. :Д
Ma ja samo pitao, meni najviše odgovara Zlatnik, u 7:50 mi se završava škola, a Zlatnik mi na 5 minuta od nje.
prolom u cumicu i jovanka su dve najjeftinije kafane u okolini. Ja sam predlozio zlatnik zabog muzike.pored dve navedene, mozda jedino mesto na kom ima uzivo muzika svaki dan.Veverice,rokija si ti zvao:)
P.S. Samo ti CHicha dodji,lako cemo za sve.
P.P.S. Skidajte ovo maskiranje iz naslova da sd ne pojavim tamo kao Haris Dzinovic!
кои бре ишо у Мому, нема шансе. па знао бих га, старији само пар година...
а што тролује за маскенбал?
Миле, ти, Курд, Мали Сале, Радмило Топола (некад александаркг) и ја, сви смо чопоративно Мому завршили. лоло
Гавро бре, онај Храбри краљ Џофри што се јавио и Роки Билбао, то бре исти човек. :Д
Не пада ми ни на крај памети, немам идеју...
jepte se bre vise sa tim duplacima, ne mogu da po'vatam ko je ko.
чекај, а торазулу, па он мора да је био у моми?
нисам знао то за курда, знам да је живео, дима неке везе са СКЦ-ом и да је Левчанин подријетлом :)
Роки обавезна да се позове, први месија Радета Лацковића!
Торазулу не знам де је ишо, знам да је ближе Дилетовој кафани од мене неких 200 метара (пу!). :Д
Роки долази, само са дуплог. лоло
vish bre Chicha da je pozvan. I da ajde da dodam,kad sam vec tu, da sam zaboravio da spomenem rokija,radmila i raleta.njemu ni pozivnicu ne poslah,gresna mi dusa...
чичино, не смуЉам у тебе, само немо да возиш то вече, леба ти :)
pa moram nekako da se dokotrljam do grada,al' ne brini kuci idem tek ujutru:)
Pozvao sam ja Raleta, tačno sam znao gde će Desimirovački moler da zakaže. :)
E, nisam pozvao Aleksandru, ali s obzirom da je '97. (doduše, tu je pogodna za Dželu) i da se obeznani od pola čaše piva, ne znam kol'ko je pametno da se vodi u kafanu.
Mile, odma da te predupredim, za to se ide u tvorza. :D
bice od tebe pravnik, DV :)
to i velim ja,dve mladjane sektalike u zadimljenoj kafani,rodi se ljubav,k'o zna,za nekih 6,7 godina mozda budemo pozvani na metal svadbu lolololo
jel kenjate da ce dima i muzika? lele, neste normalni bre.... hahaha
Hoj ahoj, ajd da vam ispricam razvojni put mog zivota u Kragujevcu...:)
Kad sam se rodio adresa mi je bila Mala Vaga (Steve Zarica povise fakofa), imam ja tu kucicu i danas i tako sam originalno sa MALE VAGE. Medjutim, matori su napravili kucu u Koricanima, ali ja nisam hteo da im se pridruzim odmah nego su me cuvali Baba i Deda u Koloniji i zavrsio sam Stanislav. Posle upisem Gimnaziju i dokopam se garsonjere u centru preko puta Gradskog Doma, i tak kada sam se ozenio sam dosao u Koricane da zivim, za stalno. Ja sam u Kragujevcu komsija sa svima negde...:) I normalno Drlupa , Gledicke Planine, i ostale vukojebine, Kraljevo isto racunam u svoj grad, ukljucujuci i sva sela na potezu Kraljevo-Kragujevac. U to ime, jedan Novica!:)
http://www.youtube.com/watch?v=7x_bOLsiPgI
I samo za komsija Vevericu!
http://www.youtube.com/watch?v=XsOm3hZoPoc
ej bre, jeste li se konačno dogovorili gde ćemo da bidnemo?
ako ste svi '95, '94 za koj moj ću ja tamo da kvarim prosek :)
Gugle, koji se ti god?
'81
ti si blize ovamo nama veteranima :) pa torazulu je kapiten, on je stariji od tebe.