Prijava

Banovana je na dva sata!

(mora dide na kafu sa Energijom)

kakve su ovo prozivke bre?nemoj da kunem!

Ja mislim da promocija nije bila adekvatna. Trebalo je napisati:

-SPEKTAKL-

-VUKAJLIJA SPECIJAL DABL FICR-

-KRAGOUJEVATS-

-MISS NUDE VUKAJLIJA, and ULTIMATE FIGHT NIGHT-

Kragujevac Plaza, besplatan parking, karte u jednom stanu u Erdogliji, stavite pepito maramu oko vrata i setajte ispred Ipsilona neko ce vas vec kontaktirati. Cena karte balkon 2000 din, sto za sestoro uz ring 20000 din. Otvoren sank, i svedski sto normalno. Ucesnici ce biti izabrani na licu mesta. Najboljima nagrade. Smrt fasizmu.

jaooo kakve provokacije, kad dodjem, ima shator da podignemo na onoj livadi pored stadiona i da svira Srecko Krecar shurnjaes dana, vo na raznju ima da se okrece i Vendi da djipa po stolu dok je drpamo zassu, pa da im ispemujemo sve teme slikama i gifovima.
cek, cek, samo polako, "ce dodje maca na vratanca, cu ve 'ebem u ustasca"
http://www.youtube.com/watch?v=IJhA7UgGU3I:)

to mile,legendo desimirovca,cerovca i sumadije uopste!

Sto je najgore, oni misle da se zezamo... Ja doduse ipak moram da insistiram da i Betula bude prisutan...

sto se Gavra vukajlijaski kobejnovao?

Drugovi, saborci! Molim vas, da se ne predajemo ovim okupljanskim razlikama, te da podržimo sve one koji su došli i koji nisu došli, kao i sve one koji su se okupili i nisu se okupili. Vukajlija je jedno svetlo carstvo, i samo složni možemo biti jaki!
Želim uspešno naredno okupljanje Šumadincima i svim ostalima!

NE DAMO KOSOVO!!1

kako si lukavo izostavio par koji sedi malo levlje i raskalasano shika borovnicu pffffffffffffffffff

Hehehe a Mile i one cigare na prvoj slici su moje...fenseraj lolololo

E ljudi, stvarno se samo zezam, bez neke zle namere, pa nemoj neko da se vređa i to...

E ljudi, stvarno se samo zezam, bez neke zle namere, pa nemoj neko da se vređa i to...

Da se potpišem i ja. Biće prilike, pa da se sretnemo. Ili vi kod nas ili mi kod vas. Red bi bio.

Na primer vi pripremite neki roštilj, eto nas u gostima. Možemo i fudbal da bacimo. Za Novi Sad već pravimo planove.

rece ovaj luxemburzanin lepo par strana ranije... dok mi stariji ne potegnemo oko roganizacije - nista :)
pa eto, sto se mene tice, ove godine :)

Možemo neke vikend ture. Kod nas bi se našlo par kuća za spavanje, verujem i kod vas.

Odlično. Banjavamo mi. Organizovaćemo se. I potegnite vi matoriji. Bez starca nema udarca :)

Ja samo da kažem ovim mojima da planiraju sredinu februara, čim prođu ispiti, pa i ako bude 5 ljudi, zabole me.
Elem, lako je Nati da organizuje kad ima ozbiljne ljude na okupljanju. lolo
Šalim se, svaka čas' za organizaciju, voleo bih da sam i ja mog'o da navratim.

Šta bre ugovarate ovo ljudi, Vukajlija karavan? Kreće od Subotice pa redom?

Roki, to ti nije loša ideja, da bude nešto kao "Zikina sarenica karavan".