❆ PETO 3D KUPANJE VUKAJLIJAŠA U KRAGUJEVCU!❆ 23. NOVEMBAR U 19, FONTANA ''ZLATNIK''

1. Koji ćemo kurac kod onog Đaše, jebežga u ono prkano ludo.

2. велики парк.
    8 сати.
    мало пива.
    ја сам са вама негде до... 11.

едит: серем, как'и курац мало пива. мало више. и може и пре 8, ако неком одговара.

3. kakvi ste domaćini vi šumadijci, primate li krajišnike? :D

4. Mislim da bi trebali da ubacimo i neko voće, da ne bude monotono.

kakvi ste domaćini vi šumadijci, primate li krajišnike? :D

Ajde ajde, dolazte ako možete da nas ispratte sa pićem :D

5. Ja ću jednu kabezu ovaj put. :)

6. Ajde ajde, dolazte ako možete da nas ispratte sa pićem :D

imam tačno želju da posjetim tako ljude sa strane, ali sada ne mogu, idem na 2 mjeseca u njemačku za koji dan, ali stvarno sam zainteresovan, da li će to biti kod vas u NS, BG ili nekom drugom mjestu vidjeću još, mada bi mi bilo najmilije kod vas, izgledate kao neka luda družina,a u kragujevcu do sada nisam bio :)

7. Ja ću jednu kabezu ovaj put. :)

Ti ćeš rum :)

8. 'вако:
    страја је рад да дође, ал' је у суботу вече концерт БС-а на који иде (а иш'о бих и ја, скроз сам сметн'о с ума), па ако не можемо да померимо, онда ће да сврати вероватно на који минут, чисто да нам назове помозбог.

9. манијаче, ја знам да је теби криво што у ту вашу паланку од јагодине никад неће да дођу, ал' јебига. 'ајде дођи и ти, сисо, није ти далеко, таман да видиш мало метрополу :*

10. u moe palanke redovno peva Radiša Urošević, meni puna kapa:)

11. Pa i ja idem na BS. Valjda se zato i nalazimo u n8.

moe palanke redovno peva Radiša Urošević, meni puna kapa:)

Radišu poznavam lično, druži se sa mojim matorim, odo odma da se upišem tamo u tefter da sam sa njim pio piću!

12. ako peva u subotu,ja odoh da slusam radisu.gosti svi dobrodosli sto se mene tice,ali moram da napomenem da sam ja vise za opciju jezero direkt.mada i park mi odgovara.

13. Сале, деџго, тури у назив теме ''И друго окупљање у најави''...

14. рифреш!
    не мере сале да преправи, то ће неки мод да нам одради, само му пустите певете.

15. Cisto da se upisem.

16. И ја да кажем да сад сигурно долазим

17. Рале, немој да се упишаваш, него да дођеш...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.