Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Savijate li origami? Šta znate da napravite? Koji su vam omiljeni modeli? Sajtovi, pedlozi, hvaljenje svojim umećem ili jednostavno razmena iskustava - sve u vezi origamija.
Ja znam slijepog miša, labuda, cvijet, srce i lošeg ždrala. Sve je to lako praviti, a svi se dive kad nešto napravim.
Ja isključivo u kafani origamišem.
Jel tačno da se ispuni želja ako napraviš 1000 ždralova? Da ne počinjem za džabe, neka proba neko.
ja od origamija znam samo buksnu da savijem, a inače mngo volim tu veštinu...
Ja znam ostrogami.
Znam gomilu sranja da pravim, od onih osnovnih koji se sastavljaju iz jednog komada hartije ( ždral, žaba) do onih od 6 komada ( kocka koje se transformiše u ružu).
Ја знам само ждрала, то правим на предавањима кад ми досадно а не спава ми се. Правио сам и змајове, жабе, крабе, коња и још неке живуљке ал сам позаборављао све.
Ninka, koji si rezervojir dog, jebemu panaiju!
Који сте Скофилди!
Bačje, bio je penal. :)
Cura mi zna da pravi mnoštvo ovih čuda. Mene je naučila da napravim ovo :)
http://1.bp.blogspot.com/-2JpuTQj8KKI/T4wHyvDZttI/AAAAAAAAJCg/dtGBYE2CL-A/s320/Simple+Origami+Flowers1.jpg
Lala. Oću i ja to da naučim da pravim.
Ovo je Iris tebra :D
E, a ne bi bilo loše da ne spemujemo temu, dobra je i kao ideja i kao razlog za razgovor, a?
Samo sam čekao nešto na taj fazon. :) Zato sam i izostavio dio "moja cura voli lale". :D
gle ovog što je vickast :)
origami smara
Meni je lala. :D A Brus, važi, ja se isključujem, kao potpuna neznalica u ovoj oblasti. :)
ja ću povremeno da svrnem bez komentara, možda neko ostavi neki tutorial (mig, mig) :)
Mene interesuje gde imaju neka uputstva, po mogucstvu video,posto one slike sa strelicama nista ne razumem :S