Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
POKOLJ'te SE !
Молим за закључавање и бан Малолетника због спема. Хвала.
Ne dirajte Maloletnika, smarali su na četu i lepo je čovek prebacio ovde.
Oće li da bude što od toga?
Molim banovanje Cara, zbog dvosatnog brbljanja na četu o poreklu, nekulturi i spemovanju. Ako hoćeš da se svađaš, i imaš viška energije, idi udaraj u neki džak i reši to sa sobom.
Hoće koBe, dobiću ban zbog spemovanja i to je to. Ne žalim. Možda moderatori i vide šta je sve pričao na Četu.
NAPRIJED MALOLJETNICE.
U NAPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD!
*MALOLJETNIČE
Moram priznati da ovo prvo ne izgleda ni malo naivno.
Svi pišu, al se ovi ne kolju. Maloletniče zakop'o si im ratne sekire. A džabe dadoh pe'set dinara za kokice.
Ajd, i ja sam na strani maloljetnog
Slikao sam neke delove, kako hoće moderatori, možda sam im i skrenuo pažnju.
http://4.bp.blogspot.com/_wicJzzKPBdg/S1uFQ47HJ1I/AAAAAAAAAa8/jrtix2URJ6Y/s320/ratne+sekire.jpg
Zakopajte ratne sekire.
Udrite glavom o zid, i au pičkumaterinu!
Čuli su se fonom, pomirili se, sad su opet zajedno. Može lock. I da mi se zahvale što sam ih pomirio. Vidimo se kad mi istekne ban. Laku noć.
Ajd sad mi da otvorimo temu da ga ne banuju ! :D