Šta je sovim ženama jbt? Te šake, te laktovi, te vratovi, msm, moje loženje na svezanu bolničarsku rodom iz Pjongjanga dok je trpaju svinjskim papcima ispada bezazleno naspram psihopatskih fetiša na šaku.... :D
OBOŽAVAM KOSTIME, imam medicinsku sestru i policajku kao poklon od bivšeg, korseta i haltera kolko hoćeš, al pritom i veliki problem jer ovaj moj muž nije u tom fazonu, molim ga već godinama da obuče neku uniformu, kao lekar ili pekar, ma bilo šta, a on jok. Tako da sam i ja ,da se tako duhovito izrazim, splasla po tom pitanju, jer za švalera nemam vremena a od ovog sam digla ruke. Kmeee.
Pa kakav je to muž sunce li mu jebem kad neće da izađe u susret perverzijama svoje životne saputnice. Ako ikad izađeš pred sud zbog švaleracije mi odavde smo radi da posvedočimo da je sam kriv.
Banini
Evo Kiflo, možda će ti se ovo od žemske svidjet:
OBOŽAVAM KOSTIME, imam medicinsku sestru i policajku kao poklon od bivšeg, korseta i haltera kolko hoćeš, al pritom i veliki problem jer ovaj moj muž nije u tom fazonu, molim ga već godinama da obuče neku uniformu, kao lekar ili pekar, ma bilo šta, a on jok. Tako da sam i ja ,da se tako duhovito izrazim, splasla po tom pitanju, jer za švalera nemam vremena a od ovog sam digla ruke. Kmeee.
Inače, ne znam jel se to može nazvati fetišom, ali gotivim one bičarke koje (umeju da) furaju Saša Grej fazon, nači sa tim prljavim pogledom i šatro ''inteligentnim'' stavom a u glavi samo imaju masne karine na umu. Fazon ''nedodirljiva'' u društvu a kacmo sami samo pokažem prstom i odma sisanje, u ustima je kobas pa je teže disanje ajeeeeeeeeeeeee
ima elemente fetiša :)
Šta je sovim ženama jbt? Te šake, te laktovi, te vratovi, msm, moje loženje na svezanu bolničarsku rodom iz Pjongjanga dok je trpaju svinjskim papcima ispada bezazleno naspram psihopatskih fetiša na šaku.... :D
i ja samo gledam i ćutim, moram gledati da presadim sebi lundgrenovu vilicu :D
Eo, ja ću ti budem švaler pa ćemo se oblačiti u svakakve sexy kostime..... A? Šta veliš? A? ;)
reci mi adresu svoju, reciiiiii!!! :D
Znala sam da će moj problem onim postom biti rešen xD. Amajgad, aj em nat aloun :D
Pa kakav je to muž sunce li mu jebem kad neće da izađe u susret perverzijama svoje životne saputnice.
''Srce kad se obučeš u neku drugu, to jednostavno nisi ti. Ja se palim samo na tebe, ne na tamo neku sestra Jecu.'' Jebem li ga šta da mislim posle vake rečenice, ženski mozak mamu da mu jebem nenormalnu...
''Srce kad se obučeš u neku drugu, to jednostavno nisi ti. Ja se palim samo na tebe, ne na tamo neku sestra Jecu.'' Jebem li ga šta da mislim posle vake rečenice
Sunce li mu prefrigano, dajte čoveku još žena! Očigledno zna kako s njima.
Znala sam da će moj problem onim postom biti rešen xD. Amajgad, aj em nat aloun :D
kada ti postane dosadno javi :D'
''Srce kad se obučeš u neku drugu, to jednostavno nisi ti. Ja se palim samo na tebe, ne na tamo neku sestra Jecu.'' Jebem li ga šta da mislim posle vake rečenice, ženski mozak mamu da mu jebem nenormalnu...
taj tvoj ne zna da cijeni ono što ima, izvini, mlakonja.
Не верујем да је фетиш, ал' што ја волим лепу фигуру женску... Оно, к'о пешчаник, кад се пређе руком преко струка да буде к'о кружни ток... Није ми то сад најбитније ал' то млого волем.
e, a kad bi znala de je sve bila...
Eo, ja ću ti budem švaler pa ćemo se oblačiti u svakakve sexy kostime..... A? Šta veliš? A? ;)
Pa kakav je to muž sunce li mu jebem kad neće da izađe u susret perverzijama svoje životne saputnice. Ako ikad izađeš pred sud zbog švaleracije mi odavde smo radi da posvedočimo da je sam kriv.
reci mi adresu svoju, reciiiiii!!! :D
ima elemente fetiša :)
i ja samo gledam i ćutim, moram gledati da presadim sebi lundgrenovu vilicu :D
Volim lepu mušku šaku vidjet'.
dosta puta sam to već čuo :)
samo ću konstatovati da sam ja mnogo srećno oženjen :)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/539696_467280529949975_1241895220_n.jpg
hahahhaha
mrzim to kristina, ali možda ima neko ko voli :)
Sunce li mu prefrigano, dajte čoveku još žena! Očigledno zna kako s njima.
kada ti postane dosadno javi :D'
taj tvoj ne zna da cijeni ono što ima, izvini, mlakonja.
e zato i opsovah svoj ženski mozak...
banini, koliko si ti u braku ?
Не верујем да је фетиш, ал' што ја волим лепу фигуру женску... Оно, к'о пешчаник, кад се пређе руком преко струка да буде к'о кружни ток... Није ми то сад најбитније ал' то млого волем.
ne znam mićko, zavisi do koje granice ti je to važno i koliko se fokusiraš na to kod žene, može i to da bidne fetiš, ali ne znam da li je kod tebe :)
Kaputić na nago telo uključujući i štiklice :)
Kaputić na nago telo uključujući i štiklice :)
e to već ima mnogo elemenata jednog fetiša, neka vrsta fetiša za uniformama kao da je :)
Dobro, neka bude samo kaputić, ne moraju štiklice... ali zahtevam bazen sa dve cice koje se rvaju u čokoladi.