Fetiši kod vukajlijaša

1. Mozda u Hefnerovoj vili.

2. naravno da postoji. đe su ljudi (muž i žena) tu je i dogovor.

3. Zar stvarno takva sobarica postoji van filmova?

fetiš nije uvijek, ili skoro nikako odraz stvarnosti, to je uvijek jedna iluzija za svakoga individualna :)

4. fetiš nije uvijek, ili skoro nikako odraz stvarnosti, to je uvijek jedna iluzija za svakoga individualna :)

Pravo da ti rečem, očekivala sam jedno takvo objašnjenje. :) Ali ona nije sobarica, obučena je kao sobarica.

5. Ali ona nije sobarica, obučena je kao sobarica.

Što je sasvim u redu, ni ne treba nam da nam sprema sobu.

6. Što je sasvim u redu, ni ne treba nam da nam sprema sobu.

To nijesam ni htjela da kažem.

7. naravno da postoji. đe su ljudi (muž i žena) tu je i dogovor.

Naravno. Perverzija je ono što jedno od njih hoće, a drugo neće :)

8. ma oće i drugo samo ne zna :)

9. Obožavam bijelu kožu. Ne ono mrtvo albino ali da je dosta bijela. Tipa Stoya Doll.

http://img49.resimup.net/di/AHWN.jpg

10. vesan nas podjebava bukvalac stilom :DD
    -----
    bijela koža, glavni ideal ljepote do 50-tih godina XX vijeka :)

11. Obožavam bijelu kožu. Ne ono mrtvo albino ali da je dosta bijela.

+1 sifra: jebo vas solarijum!

12. jebo vas solarijum!

to ionako, jebo ih taj solarijum i preseravanje sa njim.

13. Ljubitelji azijatkinja se do neba zahvaljuju zmajčini na ovakvoj medicinarki!

14. E setio sam se nečega!
    PETING! Šta ću kad volim da pipam, dodirujem i mazim...inače nema leba bez motike:)

15. Ова тема само мене чека, ал' ме мрзи дозлабога.

16. Stoja je do jaja.

Inače, ne znam jel se to može nazvati fetišom, ali gotivim one bičarke koje (umeju da) furaju Saša Grej fazon, nači sa tim prljavim pogledom i šatro ''inteligentnim'' stavom a u glavi samo imaju masne karine na umu. Fazon ''nedodirljiva'' u društvu a kacmo sami samo pokažem prstom i odma sisanje, u ustima je kobas pa je teže disanje ajeeeeeeeeeeeee

17. Volim lepu mušku šaku vidjet'.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.