Prijava

Kolko hipsterišete sa tom Kubom i Jamajkom, raspad totalni, ako putujem, putujem za sve pare, tamo gde nema sirotinje i gde 96% stanovništva nema veći kurac od mene. Katar, Emirati il tako neki arapski kurac gde peru guzice zlatnim polugama, ošo bih u Tokijo ili Seul, mada mi je Stambol skroz interesantan, prapostojbina Ezela.

brate na kubu bih isao zato sto nije skupo puno a i samo da sedim po ceo dan sa kohibom i ladim jaja na plazi to je to

nije kuba hispteraj, ja to gledam kroz pare
tibet je hipsteraj

Uh, ne mogu ni da napravim uzi izbor, ja bih zavirila u svaki cosak sveta, od najbednijih do najglamuroznijih, mada vise volim ruralne i ruinirane destinacije od urbanih.

Dodji kod nas ubosnu ona je ruinirana skroz

Mongolija mi strašno ide na kurac. Niđe šume, ja ne mogu bez šume majkemi. Ubio bih se tamo. Kuba nije hipsteraj nego gotiva. Tibet jeste hipsteraj al je fora da imaš toliko para da te boli kurac pa odeš da se zajebavaš sa monasima.

Italiju ne podnosim nikako, Francuska bi mi brzo dosadila. I tako...

Све.

+1
пре свега Нови Зеланд

Haha, kad spomenu Mongoliju, znam lika, Francuza, koji je toliko odusevljen tom zemljom (kao totalno van civilizacije, samo priroda i to) da su on i jos jedan njegov drug krenuli na motociklima tamo jesenas. Mjesecima se pripremali na to. Stigli do grada Uralsk u Kazahstanu i odustali...

CITAT Све.

+1
пре свега Нови Зеланд TATUC

+166

Ma ovaj nije mogao da spava nikako, poremetio mu se san totalno kaze, desavalo mu se da vozi motor i pocne da kunja. Uglavnom toliko ga je sramota bilo sto je odustao da ga nisam puno ni ispitivao. A to su takve vukojebine da su se svi cudili sto su uopste krenuli tamo, pogotovo motorima i sa satorima jebote, nema signala za mobilni, wifi nema ni u glavnom gradu u Mongoliji, u citavom Kazahstanu ima 5 radnji koje prodaju rezervne dijelove za motore !! Znaci vukojebina teska, ne do bog da ti se sta desi u putu...

Na takvom putu život ti košta 300 dinara

da nisam jebeni sivonja,iskoristio bi to sto sam zavrsio srednju turisticku skolu...

Камбоџа, Шри Ланка, Перу, Боливија, Бразил и Тајланд. И Аљаску, коју ћу посетити догодине ако ми Господ Исус Христос подари здравља и кеша.