Zemlje koje biste voleli da posetite

1. Od svih zemalja na svetu gde ti nadje Bugarsku?

2. Kako gde bre, pa to nam prve komšije, njih je najlakše naći. :) SKOPJE JE VOLGARSKO! Zaboravio sam da spomenem da bih vol'o i da posetim, ali više da živim u Norveškoj, čisto da se uverim da li su toliko jaki i da li jedan ovakav mamlaz k'o ja može da tamo lepo živi od poštenog rada. :)

3. Od svih zemalja na svetu gde ti nadje Bugarsku?

Sanjam o njoj još kao klinac...:)

4. Углавном скандинавске земље и још Канаду, Аљаску, Нови Зеланд и Јапан. Е да, не знам зашто, али бих јако волео и да одем у Албанију.

5. To ti je bar blizu. :)

6. čisto da se uverim da li su toliko jaki

Jesu! Zemlja zmaj.

7. bez zajebancije sad, voleo bih da posetim ako već ne mogu sve, a ono bar njih 50tak. Znam, nema ni goli kurac od toga.

8. Ја би волио отићи у Русију или тако неку хладнију земљу. Чисто да мало пробам вотку.

9. Е да још, волио бих Србију посјетити

10. Al' bi se ti proveo. :)

11. Ja bih volio da dodjem u Srbiju tacnije Beograd pa da u prvoj pekari na koju naidjem narucim sirnicu.

12. Ja volim hladnu klimu i ne da bih da posetim, nego bih živela u nekoj kolibi u Sibiru, sneg, mir, tišina.. može i Skandinavija ili sever Kanade, da mi se pruži prilika otišla bih bez razmišljanja

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.