Prijava

Nema više Fidela, sad će ameri da ih sjebu za tri godine...

Pa nije baš ni naivan ovaj njegov brat (sadašnji precednik).

Ja sam inace opsednut Kubom. Kad budem otisao, obici cu je uzduz i popreko.

+1
http://cache2.allpostersimages.com/p/LRG/40/4048/BRELF00Z/posters/harden-john-classic-chevrolet-impala-saloon-car-vedado-havana-cuba-west-indies-central-america.jpg
Pogotovu u ovom da je obidjem. :)

U vezi tog leka, navodno je kubanski ali kod nas stize preko albanije, tamo je 50e a kod nas 150. Komsa je nabavljao nedavno kad mu je otac oboleo, lek nazalost nije stigao na vreme tako da nemam pojma radi li.

ma to sa tim lijekom je preseravanje, za taj lijek sam samo čitao kod nas, a mi još uvijek vjerujemo u seoske vračeve i egzorcizme.da taj lijek stvarno efikasno liječi bila bi prava pomama za ti lijekom i više bi se čulo za njega.

One bivse SSSR republike, Kazahstan, Gruzija i slicno, Argentina, Brazil, USA i Japan.

E da nama ovaj Fidel ne crkne nikad.

pa da, ipak ne liječi nego samo potiskuje bolest, isto kao onaj lijek bloker koji potiskuje sidu.što se mene tiče ja bih bio radostan da ovako nešto postoji, ali kod ovakvih stvari sam malo oprezan.

razlika između leči i potiskuje je velika, ova vakcina blokira rak pluća, a to ti je razlika između smrti za 3-6 meseci i življenja još neodrađen broj godina... poznavao sam jednog dobrog čoveka kojem bi dve godine više mnogo značile...

Cekajte ljudi,jer stvarno mislite da ne postoji lek za sidu i rak? Uspeli smo da otputujemo na druge planete, klonirali smo i ljude i zivotinje, sta sve ne radimo uz pomoc maticnih celija, i osnovno STVORILI SMO I SIDU I RAK, i sad odjednom ne umemo da ih uklonimo?

Има лека ал се нема пара. За лек знају само Путин, Обама, Бил Гејтс, и још пар људи који су створили лек лоло.

pa gazimudo, uvijek je bilo tako da manje znamo u odnosu na ono što smo sve upoznali.to za produžetak života ima smisla, nije loša ideja, mene lično je strah da kada obolim da to bude neka bolest koje će da se vuče godinama i mrcvari me, ako smrt već mora doći, da bar bude brza :).to za te lijekove ima mnogo teorija zavjere, jedna mora biti istinita, da je farmaceutima isplatnije da prodaju lijekove koje moraš kupovati čitav život se zna :)

Je l to ona epizoda sa Medžik Džonsonom i onaj što je hteo da dobije rak zbog trave?

Bruse, možeš li da prepraviš ovo 'bi ste'? Ako te ne mrzi :)

U šta? Nije problem, ali ja bih stavio bez "ste", a ne znam na šta ti misliš. Meni gramatika nije jača strana...

Biste, spojeno, što je i jedino pravilno, mi bismo, vi biste - taj fazon :)

Jamajku, Indiju, Švedsku.

Tako :) Hvala ti :) A što se zemalja tiče, mnoge bih volela da posetim, jedino me ove u Aziji nešto ne privlače...