Swatke dewojke

1. Мени је та сандра некако курва, шта знам, удала се због пара и била она моделси, како већ. . .

2. A jeste, ali negledajući pozadinu njene priče baš je medena.

3. Зашто људи мешају препичку и слатку девојку?
    То што је нека девојка препичка не имплицира да је слатка девојка, а свакако ни то што је нека девојка слатка не имплицира да је девојка препичка.
    Значи немате појма.

Препичка је девојка из овог спота.
    http://www.youtube.com/watch?v=G3DJhwAhrjY
    А слатка девојка уопште не мора да буде лепа. И просто не могу да верујем да нико није чуо на који начин се злоупотребљава реч слатка кад хоћеш да скинеш некога са курца па ћу вам илустровати примером.

- Матори, смувао сам је јебено. Прелепа је, одлична, сркао бих јој ножни палац! Прелепа је.
    - Јесте синак, слатка је.
    - Кажем ти ја.
    - ШУПИЧКУМАТЕРИНУ!

Ситуација 1:
    - Јаооо, Мини се свиђа онај твој другар. Хајде да их спојимо, шта мислиш о томе.
    - Мики и она су тотално други светови. Он је кершме, а она неугледно женско чељаде. У ствари, ваљда је женско. Прошли пут је заборавила да се обрије па нисам сигуран.
    - Стоко одвратна! :Удара га штиклом у око:

Ситуација 2:
    - Јаооо, Мини се свиђа онај твој другар. Хајде да их спојимо, шта мислиш о томе.
    - Мики и она су тотално други светови. Он је шмекер, а она је слатка и симпатична. Једноставно, он је звер.
    - У праву си. Рећи ћу јој да он није за њу. :Даје пичке своме дечку:

4. Da sumiramo, Liv tajler odvratna, Kejt Bekinsejl i Danina zatvorile tred.
    Cao brate, gotovo, nema.

5. Ма ок Рема, само ти знаш шта је слатко пиче, установили смо то.

6. И просто не могу да верујем да нико није чуо на који начин се злоупотребљава реч слатка кад хоћеш да скинеш некога са курца па ћу вам илустровати примеро

cujte i pocujte, mojne vise ribe na temi da zovete slatkima, jer jelte to vise ne znaci to. reme kaze, it mast bi cru.

7. Reme vas troluje on je faca

8. А да качимо сњатке са фејса? ололо ја имам пар добрих примерака
    ЕДИТ: хоћу рећи, ние ово ограничено само на фејмус пипл?

9. mogu te banuju zbog privatnih fotki lolo ko gomilu posterdzija svakodnevno

10. Posalji meni u pvt L@ki

11. Pa jbg, mozda je neka likusa nekome prepicka, a nekome slatka. Ukusi su razliciti.

12. Da se uključim i ja. Meni prepička rijetko kad bude i slatka. Ili je jedno, ili drugo.
    E da, Reme je još jednom dokazao da je trebao da postane moderator, ali novosadski lobi jači. ;))

13. Шта, толико слатка да је не би јебо?

14. Toliko slatka da ni ne pomišljaš na jebanje.

15. Toliko slatka da ni ne pomišljaš na jebanje.

+1

16. Онај фазон, немо'ш да дркаш на ону на коју се ложиш? Такав трип нисам имао од кад сам био клинац. Јесте она слатка и све, ал оплодња је оплодња. Габори и напуцане нису у предности.

17. Ova je razbila. Svidele mi se one Borkove, ona prva doduše je dobra riba, ali ne slatka, ove ostale su krajnje simpatične. Dube :*

18. E da i meni je ova Ruskinja objasnila, postovao sam na onoj temi za najlepse navijacice sa Eura. Ima tamo jos primera.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.