Swatke dewojke

1. Rekoh im i ja :) Prava!

2. Јеботе, ова изгледа ко да има богиње.

3. Variola vera fazon.

4. То су пеге, бре. Баш јој лепо стоје. (:

5. Она што игра се зове Теона Шангелија :)

6. http://vukajlija.com/forum/teme/43511-swatke-dewojke?strana=24#post_2000433

морам да констатујем да је отац лаки мање више закључао тему са мририан магибон, и поред надреално сјебаних зуба које дотична поседује
    http://sadpanda.us/images/917458-AKKZOSY.jpg

7. Kris, ova poslednja neko dete od 7,8 godina najviše :)

8. fmn, to je magibon, ova sa čudnim zubima post iznad, da prostiš, mog :D
    pogledaj njene klipove na jutjubu, skrooooz su kripi, bar meni. zato mi je interesantna :D
    btw, '86-to je :)

9. та последња је за време своје популарности, дакле кад су ове слике настале имала 20-21 годину, веровали или не

10. A joj, ja mislila dete neko :) Ne mogu sad da odgledam, ali pogledaću sutra :)

11. klipovi su joj takvi da samo trepka k'o sojka na jugovinu :D
    ne govori, ne pokazuje zube ne radi ništa. samo gleda kao psihopata :D

12. мала је класичан атеншн хор, али не ко власинарб јер је заправо извукла пут у јапан због тога. наложила се жута гамад на њена ваебу срања и фацу и довели је. ал да је сњатка јесте

13. Strašno :) A ima neke čudne oči...

14. džena džejmson je isto bila preeeslatka kad je bila mlada. mislim da sada nije problem to što je omatorila, no se sva sirota plastificirala, kao studenCki rider.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.