Swatke dewojke

1. Еве, метн'о сам едит :)
    Нико познат, углавном. ''Обична'' мачка коју би срео на улици.

2. Znam je ja, ali ne smijem da iznosim privatne podatke. Jbg takvo je pravilo na ovom sajtu.

3. Знам, реко да није постала звезда у међувремену или тако нешто :)

4. Ало болан Шерлоче, ђе с' ти раније закључав'о? :)
    Прва, друга, и (ајде) задња слатке 'нако, остало НУЛА! И какво је то онда закључавање? Ма бјааааажи болан, бјааааажи.

5. Brate, nadjite onu Ruskinju, prekopirajte link na kraj teme i zakljucajte.

6. Ало болан Шерлоче, ђе с' ти раније закључав'о? :)
    Прва, друга, и (ајде) задња слатке 'нако, остало НУЛА! И какво је то онда закључавање? Ма бјааааажи болан, бјааааажи.

Brate , ova zadnja je ista osoba kao prethodne tri , iz mladjih dana. Ali ona nema trunke siliona , cista majka priroda. Od kad si ti postao probirljiv, faco ?

7. Brate , ova zadnja je ista osoba kao prethodne tri , iz mladjih dana.

У, ал' се узјебала под старе дане :)

Ова макаронова курваћетина је скроз сватка <3

8. MakaronMaster
    divna

ti si poremecen svega mi. pazi kad ja to kazem, mnogo je zajebano to...
    jebote drolja najobicnija, sta divno bre?!

9. Šta ti je Sede, šta se ložiš? :D ahhahaah
    Ali realno, dobra je! Evo i faci se sviđa :)

10. lolo iznerviro si me bre :D

11. ove zadnje nisu slatke nego su dobre ribe , aj faco molim te zakljucaj jer vec poslednjih deset strana mase poentu.

12. http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/394650_10151013012689670_216211228_n.jpg

Нек је дроља или шта већ, ал ако је загледаш, лепо девојче јеботе!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.