Turnir u "NE LJUTI SE ČOVEČE"

1. Па видиш да није дисквалификован..А људи, ја стварно не капирам што варате, ајд да добијате неку награду, а само се играмо и зезамо... Ајд ако нећете турнир, да одиграмо једну ко јуче, чисто 'нако?

+1 :D

2. Ма, ја и даље стојим иза тога да је моја група имала најбољу партију лолол.

3. Пошто Перовић не долази, Борко прави собу, па да идем са нета...треба да се ради нешто корисно.. ;Р
    А вама кад сутра одговора? Мени одговара од 12 па до 5,6 кад кажете, долазим...

4. Што га не чекате?

5. Аман, чекаћемо га, ал ајд сутра онда? Имам неке обавазе, не могу стално да будем уз комп..

6. tamo mi je nik nemacirilice

7. sutra, jebiga sad.....

8. Javite kad sutra, da dođem na vreme, ako javite, a ja ne dođem, igrajte bez mene :)

9. Мени је свеједно, ал' најбоље око подне тако...

10. Дупли налог Џејмса Бонда.

11. Finalisti? Može sutra u 13:00 ?

12. јбт ви само турнирчите, ел радите ви нешто друго лоло

13. то се не ради преко не љути се човече, ако ме разумеш :Д

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.