Ja ne verujem šta je ono sve tamo....treba neko neki kvalitetan print da odradi.
http://www.zargonaut.com/ciko Ајмо ово, ја ћу изумрети ахахахахаххахахахахах
Čiko lololololol morao sam da bacim koment....
lol imam osjecaj da cu narednih par dana biti na vukajliji samo da bih mogao da gledam sta se postuje na ovoj temi a inace cu da blejim na zargonautu
Evo definisao sam pošada. Nadam se da će da objavi petrica :3
Ja tako radm već dva dana :) Pored ove teme gledam samo Smiješne slike :)
Samo da neko pojasni Petri da ne treba da se ponaša ko dosadna vučica nego da bude malo više kul!
kako se ti zoves tamo? munjeni cak? lololol
Od kako je Džoni ovo pustio na temi o fudbalu, mislim da sam ocenila 10 defki i bacila 5 komentara. Za mene jako čudno.
Čakec :) Al tek sam sad napisal, ne znam oće li mi Petrica objavit
uh sacekaces ti do sutra da ti objavi, ima ona jos stosta da procita dok dodje do tebe lololol
Stavia san CECU na profil, srpsku mater, kad me budu psovali, da psuju nju.
Bacili bi te sa rive morskim pesekima, dajte ljudi, barem se malo potrudite da bude autentično. Ima da nas provale i sjebu do sutra sa vašim "hrvatskim".
Ali komentari na tebra....ja ne verujem koliko Petri nije jasno šta se tamo dešava uopšte.
Ko je punica? Moja defka najviše komentara!!
Vjeruj da kažu morski pesek.
Ja ću da se pravim da sam pravi Dalmoš, ono Torcida i sve, pišem samo Dalmoške defke :)
au nek neko printskinuje ovo blago na tebri....ono vredi suvog zlata
Čače definiši majkana
E stvarno aj neko vičan printu i tako tome neka ovekoveči ono ludilo tamo.
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Ja ne verujem šta je ono sve tamo....treba neko neki kvalitetan print da odradi.
http://www.zargonaut.com/ciko
Ајмо ово, ја ћу изумрети ахахахахаххахахахахах
Čiko lololololol morao sam da bacim koment....
lol imam osjecaj da cu narednih par dana biti na vukajliji samo da bih mogao da gledam sta se postuje na ovoj temi a inace cu da blejim na zargonautu
Evo definisao sam pošada. Nadam se da će da objavi petrica :3
Ja tako radm već dva dana :) Pored ove teme gledam samo Smiješne slike :)
Samo da neko pojasni Petri da ne treba da se ponaša ko dosadna vučica nego da bude malo više kul!
kako se ti zoves tamo?
munjeni cak? lololol
Od kako je Džoni ovo pustio na temi o fudbalu, mislim da sam ocenila 10 defki i bacila 5 komentara.
Za mene jako čudno.
munjeni cak? lololol
Čakec :) Al tek sam sad napisal, ne znam oće li mi Petrica objavit
uh sacekaces ti do sutra da ti objavi, ima ona jos stosta da procita dok dodje do tebe lololol
Stavia san CECU na profil, srpsku mater, kad me budu psovali, da psuju nju.
Bacili bi te sa rive morskim pesekima, dajte ljudi, barem se malo potrudite da bude autentično. Ima da nas provale i sjebu do sutra sa vašim "hrvatskim".
Ali komentari na tebra....ja ne verujem koliko Petri nije jasno šta se tamo dešava uopšte.
Ko je punica? Moja defka najviše komentara!!
Vjeruj da kažu morski pesek.
Ja ću da se pravim da sam pravi Dalmoš, ono Torcida i sve, pišem samo Dalmoške defke :)
au nek neko printskinuje ovo blago na tebri....ono vredi suvog zlata
Čače definiši majkana
E stvarno aj neko vičan printu i tako tome neka ovekoveči ono ludilo tamo.