A najgore u svemu je što su moje nasumičnice ispisane čistim hrvatskim jezikom, mora da je pomislila "jebeš ovog domaćeg, pusti da se Srbi malo zajebavaju"...
jebeš ovog domaćeg, pusti da se Srbi malo zajebavaju"...
Hehehe treba malo izmešati naš sa njihovim jezikom. Videćeš, jednog dana kad im se razvije sajt i uvede se da linkuju defke (požute) ima samo naše da linkuju lololo
au Đoni napravija si medveđu uslugu, nisi trebo da popularizuješ Žarga ovde odmah nego si trebo da čekaš još par dana da se malo više afirmišemo i da steknu poverenje u nas par koji smo prvi poćeli da pišemo...ovako smo čoporativno krenuli i provalili smo da se šalimo sa njima.
De ako te ne mrzi pošalji joj na mejl da ne briše kultne komente na defkama jer zbog toga joj sajt i ima vrednost, ovako mi se sve čini kao da je Petra ustvari Vučica, briše sve iole zanimljivo...ja ne mogu da joj pošaljem mejl jer mi devojka proverava svaki dan mejl pa ču nahebat ako vidi da se dopisivam sa drugim trebama
a kak su bedaci, zakaj nece da mi prihvate ovo?
http://img585.imageshack.us/img585/775/asdasdsdx.jpg
Vrba je baš fina domoljubna definicija...nije mi jasno za kaj je problem....
Prihvaćamo samo ako je kovrdžava Vrba :)
Jbg, ulijećete đonom, ofirate u komentima svoje podrijetlo i nečasne namjere, pa je nježna i suptilna Petra podigla gard :)
Ma ima da pišem dok ne objave nešto. Kakav je decxko ova Petra nevera. Možda danas nešto objave. Juče su oko jedan popodne objavili par.
A najgore u svemu je što su moje nasumičnice ispisane čistim hrvatskim jezikom, mora da je pomislila "jebeš ovog domaćeg, pusti da se Srbi malo zajebavaju"...
sacu ja da napisem nesto, onako da lici na nesto, pa mozda i objave
Hehehe treba malo izmešati naš sa njihovim jezikom. Videćeš, jednog dana kad im se razvije sajt i uvede se da linkuju defke (požute) ima samo naše da linkuju lololo
idemooooo
http://img546.imageshack.us/img546/6171/fffffc.jpg
Da se upišem... Napred Plavi(ć)
http://www.dodaj.rs/f/3d/El/2fJjZQUW/trew.jpg
Odlične defke, ali odlične. Ja sam sada definsao isto nešto, al sad nešto razmišljam....da nije Petra umrla dalekobilo
Strefilo je srce kad je viđela kolika joj je posjeta u zadnje 2 3 dana. Počivaj u miru.
sreca njena da nemaju postere i reakcije na sajtu, tu bi tek bilo tovarenja
stresoh se od same pomisli...
evo odobrila je jednu novu, tu je petra
opaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kada pogledam naše postere i reakcije već se osetim istr(ol)ovano...
au Đoni napravija si medveđu uslugu, nisi trebo da popularizuješ Žarga ovde odmah nego si trebo da čekaš još par dana da se malo više afirmišemo i da steknu poverenje u nas par koji smo prvi poćeli da pišemo...ovako smo čoporativno krenuli i provalili smo da se šalimo sa njima.
De ako te ne mrzi pošalji joj na mejl da ne briše kultne komente na defkama jer zbog toga joj sajt i ima vrednost, ovako mi se sve čini kao da je Petra ustvari Vučica, briše sve iole zanimljivo...ja ne mogu da joj pošaljem mejl jer mi devojka proverava svaki dan mejl pa ču nahebat ako vidi da se dopisivam sa drugim trebama
Napravija san nalog, Čakec, iz Splita sam. TORCIDA!
Riječ ili izraz: Dojebnik
Objašnjenje:
Lik koji te spava a nije ti muž
Dico, ajte napolje doći će munjanik da poglida telicu kaj se pokvaril. - Mama, Ipče kaže da ti je to dojebnik.
Mjesto*: Split
Vrsta riječi:
Dobna skupina: 18-50
Sinonim: švaler
Standardna riječ/izraz:
Unos će se objaviti sa ovim oznakama:
humor
Unos će se objaviti pod slovom:
Nana seksuališe i na 'rvackom! Petra dećko objavljuj.