Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Vi sad pušite kurac nešto, Valensija je do jaja i kraj.
I aj recite mi, evo, 10 boljih krila od Valensije.
Lolo Mančestere kako ti rečeš mojne se ljutiš :D
То ради и Радиша Илић. А овај даје 20-30 голова по сезони опуштено.
Ljudi uozbiljite se Mita je Bugarin i kad ga Fergi pita oš da igraš ovaj krene da odmahuje glavom i to je glavni problem lolo
Па само у Манчестеру имаш 10 крила бољих од Валенсије. :Д
1. Nani
2. Bejl
3. Mozes
4. Azar
5. Mata
6. Volkot
7. Lenon
8. Osman
9. Ben Arfa
10. Brant
I od ovih što sam nabrojao, možda su 3 krila vrhunska, ostalo su dobri igrači. I ovo su samo krila iz Premijer lige, nisam ni hteo ostale da uplićem tu.
:D Zaboravih Janga, jebemudete, koji iako je teško govno od čoveka, bolje krilo od Valensije bar 2 puta.
Cek cek, jebes Valensiju zbog driblinga u desno, a naveo si Lenona? Covek zna za samo jednu stranu.
Jedino se ne bi složio oko Volkota jer je on teška panjina ali eto umesto njega može Santi Kazorla da uleti i eto ti 10 igrača iz Engleske koji su bolji da se ne hvatamo ostatka sveta lolo
I od ovih koje si naveo, bolji su Bejl, Nani I Hazard, s tim sto poslednji ni ne igra na krilu.
Daj bre Mata je za njega doktor nauka i matori Maluda je bolji nemoj da se zajebavamo.
Plus Silva iz Sitija, ma ima ih kamaru boljih i to samo iz Premier lige.
Волкот само да се фокусира више на креативност а мање на форсирање ливаде коју је узгред докторирао и биће најбоље крило у овој деценији.
Lenon makar 2, 3 puta zalomi igrača. I mnogo je eksplozivniji od Valensije. On je čitljiv k'o bukvar jebeni. Ovaj je mali, nezgodan, ne možeš da ga sačuvaš bre. A šta to igra Azar, života ti, štopera? I aj mi molim te reci da Mata nije bolji od Valensije. Ali bar probaj da budeš objektivan.
Da se ne lazemo, ni Silva ne igra krilo. A Mata je bolji tehnicki ali nije se dokazao uopste.
Боли Берлусконија туки, овај може да му среди малолетне Данкиње, да се не лажемо.
Azar AMC.
1Нани
2Мата
3Бејл
4Милнер
5Насри
6Бејнс
7Даунинг
8Гутијерес
9Џонсон
10Немања Томић лолололололо
Силва и Азар нису крила, реално.
Ne zaboravi Babovica.. lololo
Ferguson je verovatno preziveo neki manji slog, cim je odlucio da kupi van Persija, povredice se u roku od mesec dana, i MOZDA oko nove godine ponovo poceti da igra. Naravno, neizmerno mi je drago sto je Ljancester izgubio, samo ne bi valjalo da se npr. City odlepi sa bodovima na pocetku, to bi unistilo draz sezoni.