Premijer Liga 2012/2013

1. Мислим да овај Кагава није неки играч за Манчестер. Није направио ништа посебно свих 90 минута. Јунајтед треба бољег креатора. Чуо сам да 'оће Каку да доведу, мада већина на форуму сматра да је то неко измислио, а и да им није потребан. Не би' се сложио с овим другим. Можда не Кака, ал' би им неки добар централни везни, који се убацује у напад, био итекако потребан. Сколс нема више толику енергију к'о некад.

2. Данас Јунајтед имао само Видића као одбрамбеног играча, и он је једини иако евидентно неспреман био за прелазну оцену из одбране. Евра који је једини поред Видића у тиму прави одбрамбени, је био много криминалан, ја се не сећам да сам гледао његову гору партију у скорије време. Валенсија и Керик једноставно не могу да играју десног бека и штопера, Керик нема осећај за постављање који је штоперу преко потребан, и слаб је у скоку, што смо видели 4421 пута данас у дуелима са Фелаинијем, а Валенсија је био невидљив. Евертон је заслужено победио, Јунајтеду још треба да се уиграју, и да им се мало стабилизује одбрана опоравком неких од играча, и онда ће да кидају редом сигуран сам. Ван Перси скоро да се није ни видео, али није ни могао, када је Евертон у последњих пола сата тактички одиграо много повученије него цео меч, па је једва и Руни долазио до изражаја. Џагелка и Дистан покидали, поготово Џагелка, и уз Фелаинија играч меча. Од следећег кола креће Јунајтед да се спрда са лигом :).

3. Мислим да овај Кагава није неки играч за Манчестер. Није направио ништа посебно свих 90 минута. Јунајтед треба бољег креатора. Чуо сам да 'оће Каку да доведу, мада већина на форуму сматра да је то неко измислио, а и да им није потребан. Не би' се сложио с овим другим. Можда не Кака, ал' би им неки добар централни везни, који се убацује у напад, био итекако потребан. Сколс нема више толику енергију к'о некад.

Poserem ti se na post.

Од следећег кола креће Јунајтед да се спрда са лигом :).

Lololo, u to ne verujem nesto. Nisam tako mislio ni pre ovog meca. Ni sad.

4. Јеби га, Сколсе, немој да се љутиш. :Р

5. Ма где ће да се спрда, (ја то тако навијачки) ово је најјача лига и нијансе одлучују, али мислим да имају квалитет за прво место, само ако их повреде заобиђу, и ако уместо Нанија на следећој почне Гигс рецимо.

6. Бентнер. Могли су Јованчића да купе јебоих кер

7. MA PIŠAJ PO MANČESTERSKOJ SIROTINJI!!!!!!111 PIŠAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!111 :D

8. Kerik drvo, nebitno što je igrao kao štoper. Nani se romisao mnogo, Velbeka treba poslati u Zubine Potoke, jebem mu mater sa onom Mardž Simpson frizurom, izgleda kao svekrvina osveta.

Kleverli se mnogo proseravao, Skols sam ništa nije mogao, falio Gigs da centrira pošto ono drveće sa strane Tipa Evra i Valencia nisu baš pokazali danas mnogo, pogotovo ne Evra, koji je sve bliže da ga zamrzim od srca. Kagava je odlično odigrao, ima kliker momak, ne znam kako možeš reći da je bio loš. Runi jebiga, nije imao ni neke šanse ni sreće pri tome što je imao. Felaini objasnio, Distin i Džagelka pocepali. To je to, više sreće sledeće kolo. I pameti.

9. E jesam ja sad lud što sam pričao sve vreme kako Valensiju može moj deda da pročita koliko je loš? Jedino što ima je brzina. Jes' brz, majke mu ga spalim. Ali je igrač kalibra Vigana. Tamo je trebalo i da ostane, nego ga ovi dobro uvaljaše. Jaoooooooooo, je l' gledao neko tekmu između Engleza i Italijana kada je čini mi se onaj Milićević rekao DŽADŽIJELKA?! :D Koji haos jebote! :D

10. Valensija je sada loše odigrao jer je bio na beku, inače je do jaja igrač. U 10-15 najboljih krila na svetu.

11. Ma idemooooo pišaj po Mančesteru. OPAAAAAAAAAAAAAA. Brat Felaini im je kobjasnio neke stvari. Iskreno posle odlaska nekoliko igrača nisam verovao da Everton može nešto ozbiljnije ali ovo je dobar znak. Felaini uživa da trpa Mančester lolo! Koliko gotivim ovaj tim!

12. U 10-15 najboljih krila na svetu.

Sa driblingom koji bar u jedno 90% slučajeva vuče u desno? Pa da, hoće to. Jesi ga video danas kako je zastao jedno pola minuta bukvalno jer nije znao šta da radi s loptom? Jebem ti ja takvog igrača. Ma samo pišaj, Tucani! :D

13. Valencia je odličan igrač, samo je danas bio drvo, to sam hteo reći. Jako je brz i izrazito jak, jebote.

Ali danas su dobili anal kakav i zaslužuju kad izadju sa ovakvom postavom. Koji kurac jebote? Kakav Velbek, koje pičke materine. Kad si platio 30 milki da ti dodje Persi, šta ga štekaš u prvoj tekmi koji kurac?

14. Neka vuče i 100% u desnu stranu, čovek prođe pa prođe.

15. Да. А чему ли се сада надају Чикарито, Бербатов и Македа, само оптерећују буџет лоло.

16. Бербатов је одличан играч и никада нећу разумети Фергусона што га испаљује толико.

17. Jer, citiram Frenkija

Dimitar Berbatov još uvek širi negativnu energiju i nezainteresovanost sa klupe u radijusu od 500 metara.

18. Valencia je prosečno krilo i nije nikako u 15 najboljih krila na svetu, slažem se da je dobar igrač i da zna da odigra dobro ali nikako nije vrhunski igrač.
    Ali bole me patka samo kad je Everton konačno dobro započeo sezonu, samo da ih ne uhvate njihove standardne boljke da u prvih nekoliko kola ne urade ništa i to je to. Ovo je odličan start.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.