Prijava

nije to nista tacno. doveli smo jedino borinija za nekih 10 miliona.
a alen iz svonsija se pominje, dobar je al ne vjerujem da ce dat vise od 10-12 za njega.
pominje se i picketina usrana dempsi.

Za Borinija znam zato što je došao iz Rome, još jednog tima koji dosta gotivim. :) Ali precenjen je, brate rođeni. Trebalo je da izdvoje neku malo veću sumu za nekog jako kvalitetnog napadača, a ne da kupuju nekog malo jačeg od osrednjeg. Ali jebiga, sarađiv'o je sa Rodžersom pa ga je ovaj zato i doveo. Ma kakav crni Dempsi...

Чуј "црни Демпси", може да кобјасни фудбал оном Адаму.

Ali je govno od coeka.

Samo da Arsenal i Liverpul budu u top4 , ako je moguće.

RVP otisao u Junajted. Na kurac ga nabijem.

Реално јунајтеду је фалио један класни нападач, Чикарито и Велбек су добри али ние то то, Руни игра мало повученије, и сад лего Персијанац ко кец на десетку!

Koja ljigavština od čoveka, nevera. Drko je kurac na klupi 6 i po sezona, nijedna nije prošla a da nije bio povredjen barem polusezonu i odigro jednu odlično i odma kao traži jači klub. Pa zar možeš biti toliko ljigav. Ne verujem da će biti neki faktor u Junajtedu, verovatno će slomiti nogu na treningu, bar se nadam.

Inače, Arsenal i bez njega je mnogo bolja ekipa, najjača u poslednje četiri sezone. Sa Podolskim, Žiruom, Kazorlom i verovatno još Sahinom pa i sa napadačem jer je ovaj kenjac otišao (Spominje se Ljorente).

Ja se nadam od Arsenala da ucini nesto ove sezone, dosta je bilo posta. Doveli su kvalitetni igraca ali ode Persi, mada ja mislim da ce da se povrjedi tam nekad krajem oktobra pocetkom novembra i nema ga do marta, vazda je tako bilo. Spominje se i prodaja Songa Barsi, onda sigurno M'VIla dolazi, Vilšir se vraca ove sezone.
OVdje treba ukljucitit i Totenhem, prosle sezone su dobar dio prvenstva bili na trecem mjestu tako da ni njih ne bi otpiso u borbi za ligu prvaka.

i verovatno još Sahinom

Ne ode li on na pozajmicu u Liverpul? Denise, čisto sumljam. Imaju jednu veeeeeeliku manu: vodi ih Viljaš-Boaš. A on se adaptira na nove uslove k'o moj kurac, tako da su oni, bar po mom mišljenju, piši propalo. Bilo bi baš onako idzuzetno da se Liverpul seti da odigra jednu dobru sezonu i završi u top 4.

Чуј "црни Демпси", може да кобјасни фудбал оном Адаму.

Pa nisu njih dvojica isti tip srednjaka, ali jes' sigurno bolji od šugavog Adama. Mada, na svu sreću, na njega nisu pukli ni približno onolike pare k'o na Kerola. Ta greška im je bila sasvim dovoljna da se ujebu za 30 medalja.

gotivim Liverpul oduvek, ali ovaj prelazni rok ništa ne rade, i još planiraju da prodaju okosnicu odbrane Agera Sitiju ili Barsi,a neće dovesti nikog naravno. Doveli su trenera koji po meni nije kalibar za veliki klub, a oterali legendu King Kenija. Bojim se da će sa trenutnim sastavom da se bore za 10. mesto, nadam se da grešim. Od paljevinskog Arsenala nema ništa, kao i obično, biće dobri 20 kola i završiće na 4. ili 5. mestu. Čelzi bi mogao da se umeša u borbu sa dva Mančestera, jer su ozbiljan posao napravili u prelaznom roku. Totenhem možda bude pri vrhu i to je to. Navijaću za Čekićare ponovo, jer su se vratili u elitu. COYI

City nije nikog doveo ovog ljeta mora da je šejk zavrno pipu.

Denisx
City nije nikog doveo ovog ljeta mora da je šejk zavrno pipu.

Doveli su Rodvela iz Evertona.

Peaks89
gotivim Liverpul oduvek, ali ovaj prelazni rok ništa ne rade, i još planiraju da prodaju okosnicu odbrane Agera Sitiju ili Barsi,a neće dovesti nikog naravno. Doveli su trenera koji po meni nije kalibar za veliki klub, a oterali legendu King Kenija. Bojim se da će sa trenutnim sastavom da se bore za 10. mesto, nadam se da grešim.

I ja se nadam da gresis. Keni je, iako velika legenda kluba, zasluzio otkaz. Imao je vec solidan tim, dobio jos puno novca za pojacanja i zavrsio je tek na sedmom mestu. Adam, Dauning, Henderson nisu kvalitet za Liverpul. Ne za Liverpul koji zeli neke trofeje svakako. Karling kup ne racunam, to je utesni trofej i timovi igraju sa drugim postavama.

a ko prenosi PL ove sezone??

Keni je, iako velika legenda kluba, zasluzio otkaz. Imao je vec solidan tim, dobio jos puno novca za pojacanja i zavrsio je tek na sedmom mestu.

Ja ne znam što je skoro svima toliko teško da budu realni i da vide da je Kigan, pored toga što je jedna od najvećih igračkih legendi kluba, kao trener prilično loš. Imao je priliku čitave sezone da se pokaže i katastrofalno je to uradio.

Od paljevinskog Arsenala nema ništa, kao i obično, biće dobri 20 kola i završiće na 4. ili 5. mestu.

A čekaj, ti misliš da je u ovakvoj konkurenciji 4. mesto slabo za Arsenal? Da su doveli Azara kao što su planirali i tako još neke likove tipa M'Vilu, onda bi to bio mnogo jači tim, ovako... Još im i ona ljiga ode. Samo je pitanje da li će Venger sad nekog dovoditi, a definitivno bi trebalo. Liverpul se, za sad, slabo pokazao u prelaznom roku, ali to je verovatno i posledica činjenice da su u prošlom trošili k'o blesavi. 20 miliona otišlo na Hendersona, a još tad sam govorio da je preplaćen, iako nije loš igrač, oko 40 milki na onu drvenu prerađevinu i, čini mi se, 10-ak milki za Adama. Mnogo jadno odrađen taj prelazni rok, i onaj zimski naročito, i sad verovatno ljudi neće da im daju tolike pare. A mogli su da naprave timčinu. Videćemo kako će da igraju ove sezone, ali mislim da će i igra i rezultati biti bolji nego ovi iz prethodne, što i neće biti teško postići.

Koja pizda RVP. Samo da ne kupe neko drvo kao Liverpul što je spizdio pare od Toresa.

Liverpul se, za sad, slabo pokazao u prelaznom roku, ali to je verovatno i posledica činjenice da su u prošlom trošili k'o blesavi

Alen i Borini za sad. Sahin vrlovrlovrlo vjerovatno. Dempsi ako dodje isto dobro (i dalje je picka). e sad, ono bitnije, da zadrzimo Agera i Skrtela i da dovedemo mozda jos jedno krilo/napadaca i sve kul.

Valjda dolazi i Sahin na pozajmicu.

Koja pizda RVP. Samo da ne kupe neko drvo kao Liverpul što je spizdio pare od Toresa

Ma nisu oni toliki baksuzi lolo. Ustvari ne verujem da će ikog i kupovati u napadu. Možda Sahina dovedu.
Ne brinem se ja za Arsenal ove sezone. Jeste Van Persi nosio ekipu ali ključnu ulogu je imao Arteta. Ako je tako zajeban kao kratko ćebe što nije gurao Holandiju kao što Ronaldo gurao Portugal npr. Samo Song, kao zadnji vezni, je imao 5 asistencija prema njemu, da ne pričam o Arteti, Volkotu, Žervinju i ostalim. Prošle sezone su svi govorili da će Arsenal ispasti iz prvih 4, pa i da će završiti o donjem delu lige kako su loše počeli. Ove sezone su na vreme kupljena pojačanja i odgovornost na pojedinim igračima će se povećati, a ne ko prošle sezone kada ih je Van Persi izvlačio. Još kad se vrati Vilšer biće to jako lepa ekipa, bolja od prošlogodišnje. Dve su škripeće pozicije. Levi bek, jer su i Gibs i Santos realno tanki, pa zadnji vezni jer ako se Song povredi ode sve u kurac, jer pretpostavljam da će se Diabi povrediti do prekosutra. Ostalo sve je na nivou i ako lepo sklopi tim, pre svega Kazorla Žiru i Podolski konkurisaće za titulu.

EDIT: I koji se kurac otvara nova tema, kad ima ona od prošle godine ?