Prijava

Ostalo sve je na nivou i ako lepo sklopi tim, pre svega Kazorla Žiru i Podolski konkurisaće za titulu.

zezaš me da ozbiljno misliš da će Arsenal konkurisati za titulu?

Alen i Borini za sad. Sahin vrlovrlovrlo vjerovatno. Dempsi ako dodje isto dobro (i dalje je picka). e sad, ono bitnije, da zadrzimo Agera i Skrtela i da dovedemo mozda jos jedno krilo/napadaca i sve kul.

Misliš da je to dobro odrađen prelazni rok? Evo pročitah da su doveli onog Asaidija iz Herenvena, on je koliko ja znam prilično dobar, mada nije baš kalibar za prvi tim Liverpula, ali dobro. Agera bi stvarno trebalo zadržati. A čisto sumnjam da će pored Borinija i onog drveta dovoditi još klasičnih napadača. Samo ćemo videti kako će se Borini pokazati. Ja sam ubeđen da neće ništa posebno da pokaže, ali ko zna.
Sumnjiv mi je Arsenal dosta, ali mislim da ne mogu dalje od 4. mesta ove sezone. Venger je danas rekao da neće dovoditi zamenu za Persija. Meni nikad, ALI NIKAD, neće biti jasno šta taj čovek radi s tolikim parama kad proda te igrače. Što koji kurac ne kupi bar nekog tako talentovanog ili tako neki kurac jebote?
KO-BE-DA
http://sport.blic.rs/data/images/2012-08-16/267098_vanpersi194308020120816172926_f.jpg?ver=1345135666
Ebue kobjasnijo momcovima. :D
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/219024/Ebue-Objavljujem-rat-Van-Persiju-on-je-majmun-a-Fergi-budala

RvP je ispao pickica, ali to se od njega realno i ocekivalo. Venger mu je dao traku da glumi kapitena ne bi li ga vezao za klub, ali ocito je strast ka parama veca. Naravno da ce po pola svake sezone biti povredjen, a i ono sto bude igrao nece biti na nekom nivou. Cudi me da je matori Ferguson tako kiksao. Ali me i raduje, bolja je cistija situacija, nego pickica koja ucenjuje i glumi ludilo.
Vraca se Vilsir, sto je odlicna vest, ove sezone bi Zervinjo trebalo da pokaze daleko vise, nadam se da ce se i Ziru brzo uklopiti. Ostaje sporan zadnji red, videcemo na sta ce to liciti. Nadam se da ne planiraju stvarno da prodaju Songa Barseloni, jesu velike pare, ali treba razmisljati i o sopstvenom timu.

Ove sezone Newcastle ima jako dobar tim, zadržali su vrhunski napad, doveli Anitu iz Ajax-a, iskusniji su za jednu sezonu. Svašta je moguće...
Van persi je otišao zbog sportskih razloga, ali mislim da su ostvarljiviji u Arsenalu nego u Mančesteru, jer su oni prilično iztrošeni, osvojili su toliko toga zajedno, a i više nisu tako mladi, dok je Arsenal željan dokazivanja. Mada možda je Arsenalu i bolje što je otišao, jer će sad svi igrati, a neće bazirati igru na Robinu...

Ja samo da "obradujem" vas navijace Arsenala, Vilsir se ponovo povredio.
Vezano za Asaidija, je l ga neko gledao? Kakav je?

Ako u sportske razloge racunamo strast ka parama, onda si potpuno u pravu. Nasri prosle godine takodje otisao zato sto je sportsmen.

Који кобјасн Ебуеа! Какав цар, е! Мада с таквим ставом индиректно пљујете и по Анрију и Фабрегасу.

Meni se čini da je RVP stvarno sportsmen, al se zajebao jer Arsenal ima veće šanse nego Mančester.Bilo bi mu najbolje da je otišao u Juve, tamo bi možda i uradio nešto...

Ali najjače mi je to što mislim da je Ebue bio apsolutno u pravu ovo što je rekao za Persija. Peškirče, gledao sam ga ja nešto malo, i od onoga što sam video, delovalo mi je skroz ok. Ima momak odličnu tehniku, dobar dribler, videćemo kako će se pokazati.

Fabregas je bio konj svoje poslednje sezone u Arsenalu. Igrao je kao mrcina, videlo se iz aviona da hoće da ide, nije mogao da izgura do kraja. Konj.

Ja samo da "obradujem" vas navijace Arsenala, Vilsir se ponovo povredio.
Vezano za Asaidija, je l ga neko gledao? Kakav je?

Gdje to da se Vilsir povrjedio?
Svi koji govore da Persi nece dobro igrat u ManU grdno se varaju, sa Runijem koji nije sebican mogu dosta toga postici ali Persi je igrac koji je sklon povredama tako da cisto sumnjam da ce izdrzat cijelu sezonu. Mene samo cudi kako li je izdrzo i ovu.
Sto se tice Arsenala ja se sjecam da su ovdje neki govorili prije tacno godinu daana da ce se boriti za opstanak kako nema sanse da budu u LP itd. Svi koji prate Arsenal zna da on igra formaciju 4-2-3-1 i da golove koje je Persi dao prosle sezone ne bi dao da nije bilo kvalitetnih pasova(sjetite se samo Songovih). Sad Girud je dosao na pocetku prelaznog roka ne znam da li se uklopio u igru, a on ce najvjerovatnije biti centralni napadac, mada tu bi i Podloski mogao odograt iako nije on klasicni napadac. Najveci problem Arsenala nije napad vec odbrana, tu nema adekvatne zamjene ako se neko od ovih iz prve postave povrjedi.

Mene samo interesuje koja će televizija da prenosi PL, ništa više. Dal će nek da prenosi uopšte, to mene brine. I čvarci.

Спорт Клуб ваљда.

kurac. nemam SK, imam smrdljive arene i juro sport, espn i takva govna.

Ако си из Босне,биће на БХТ1 ја мислим.

eh, da sam izbosne, burek sa sirom bih zvao sirnicom:)

Ma gledaj preko neta, imaš neki letskickoff.com ili tako nešto, ja tu gledam Premier ligu, pošto nemam u svojoj sobi kablovsku, jebem joj sve.

Čavez, iajpitivi sam i uzeo upravo zbog toga, zbog PL....dosadilo mi buljenje u 19'' monitor sa strimom rezolucije 60x40, ako me kapiraš:)

Ја разумем навијаче Ливерпула што као и сви други навијачи очекују висок пласман свог клуба, плус они имају додатни разлог јер су поткрепљени чињеницом да је Ливерпул други најтрофејнији клуб у Енглеској...Ал' није ми јасно зашто други људи увек типују Ливерпул да заврши у топ 3...Клуб је у последње време у расулу и да нема навијача и пар играча који су језгро екипе одавно би већ обитавали на средини табеле. Истина је да су пре пар сезона играли ЛШ али од кад су променили власнике и славно 'Карлсберг' пиво као спонзора, јасно је да једноставно треба да доведу пар озбиљнијих играча и стручњака јер овако једноставно не иде. И све то од навијача Тотенхема јер немам ништа против њих.
Моје виђење табеле:
1: Манчестер Јунајтед из једног разлога-знају да освајају титуле и да се носе са ПЛ
2: Манчестер Сити-да извучемо из контекста , играће ЛШ и већ циљају на освајање исте тако да не очекујем већи њихов отпор на дуже стазе.
3.Челзи-Бесни и мотивисани јеб'га, дошло пар младих играча који кидају..Јесте да бране ЛШ али су већ једноставно испунили свој циљ под Абрамовичем и постали први клуб у Лондону са освојеном ЛШ.
4.Арсенал-Иако је отишао РВП дошли су Подолски и Жиру, прошле сезоне су лоше кренули па су ипак завршили трећи...на моју жалост.
5.Тотенхем- Дошли Вертонген и Сигурдсон али за сада нема нападача. Виљаш Боаш преузео узде и требаће му барем једна сезона да пронађе кохезију са свима у екипи и клубу тако да би ово требало да преставља сезоне обнове за Тотенхем.

SAMO EVERTON JEBI SE LIVERPULE!!!