Premijer Liga 2012/2013

1. Gotivim Junajted, ali ono je sramota, jebem ti sudiju, upropastio utakmicu.

2. QPR ima igrače u rangu sa Arsenalom,ako ne i bolje,ali opet ne vežu.

3. A navijači Junajteda slabo komentarišu danas.

4. Nabili su se u misje rupe, i njih je valjda sramota kradje koja se desila danas.

5. QPR ima igrače u rangu sa Arsenalom,ako ne i bolje,ali opet ne vežu.

Nemoj preterivati.

6. Nisam gledao tekmu lolek, ali JEBALI SMO LIVERPULAAAAAAAA! Tojest jebali su.

7. Nemoj preterivati.

A dobro,jesam pretjerao,ali su ovo velika imena,malo su stariji ali dobro.

8. гледа ли бре неко текме? Ливерпул зачуђујуће солидан, Фулам јебе арапска говна из Ман-честера

9. Шта изненађујуће добар, било је време да почне да побеђује, а и игра против Норича. Био сам убеђен те сам их ставио на тикет (из 2 у 2), а и Суареза ставио за капитена на фантазију.

Оно против Манчестера прошле је превршило сваку меру, невера колико огаван клуб. А Суарезу данас опет нису свирали чист пенал. Шшшшупичку!

10. Suarez životinja, 3 gola i asistencija :DDD
    Bilo je i vrijeme da se krene.

11. Види стварно! :Д Ја реко биће досадно на почетку другог...

12. почо Ливерпул да јебе!

13. "Кара коначно опет у игри". Вишковић о уласку Карагера.

14. Kakve asistencije Škrtel pravi.

15. саћемо да гледамо страшан меч, Манчестер - Тотенхем. не навијам ни за једне али ценим га да добија Манчестер мада не потцењујем Тотенхем иако су слабо кренули ове сезоне.

16. рекох ја да нису певци за потцењивање :)

17. МА КАКВА ЈЕ ОВО УТАКМИЦА БРЕЕЕЕЕ???? ЛУДНИЦА!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.