Шта изненађујуће добар, било је време да почне да побеђује, а и игра против Норича. Био сам убеђен те сам их ставио на тикет (из 2 у 2), а и Суареза ставио за капитена на фантазију.
Оно против Манчестера прошле је превршило сваку меру, невера колико огаван клуб. А Суарезу данас опет нису свирали чист пенал. Шшшшупичку!
саћемо да гледамо страшан меч, Манчестер - Тотенхем. не навијам ни за једне али ценим га да добија Манчестер мада не потцењујем Тотенхем иако су слабо кренули ове сезоне.
Gotivim Junajted, ali ono je sramota, jebem ti sudiju, upropastio utakmicu.
au
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/561618_489156084442415_837726536_n.jpg
QPR ima igrače u rangu sa Arsenalom,ako ne i bolje,ali opet ne vežu.
A navijači Junajteda slabo komentarišu danas.
Nabili su se u misje rupe, i njih je valjda sramota kradje koja se desila danas.
Nemoj preterivati.
Nisam gledao tekmu lolek, ali JEBALI SMO LIVERPULAAAAAAAA! Tojest jebali su.
A dobro,jesam pretjerao,ali su ovo velika imena,malo su stariji ali dobro.
гледа ли бре неко текме? Ливерпул зачуђујуће солидан, Фулам јебе арапска говна из Ман-честера
Шта изненађујуће добар, било је време да почне да побеђује, а и игра против Норича. Био сам убеђен те сам их ставио на тикет (из 2 у 2), а и Суареза ставио за капитена на фантазију.
Оно против Манчестера прошле је превршило сваку меру, невера колико огаван клуб. А Суарезу данас опет нису свирали чист пенал. Шшшшупичку!
Suarez životinja, 3 gola i asistencija :DDD
Bilo je i vrijeme da se krene.
Види стварно! :Д Ја реко биће досадно на почетку другог...
Evo ga i Stivi.
почо Ливерпул да јебе!
"Кара коначно опет у игри". Вишковић о уласку Карагера.
Kakve asistencije Škrtel pravi.
саћемо да гледамо страшан меч, Манчестер - Тотенхем. не навијам ни за једне али ценим га да добија Манчестер мада не потцењујем Тотенхем иако су слабо кренули ове сезоне.
рекох ја да нису певци за потцењивање :)
МА КАКВА ЈЕ ОВО УТАКМИЦА БРЕЕЕЕЕ???? ЛУДНИЦА!