Premijer Liga 2012/2013

1. Najluđa 3 minuta u istoriji fudbala.

2. Izvući će se Jedinstvo, ko što se uvek izvuku bem ih usta.

3. Izvući će se Jedinstvo, ko što se uvek izvuku bem ih usta.

и ја мислим али сад волео бих да пукну

4. Jedan u 89. i jedan u 95. i eto. Ja zadovoljan ako bude nerešeno.

5. Јебали смо Манчестера на Матором Трафорду лололо.

6. Ман-честер јебан! него ми криво што се арапи извукоше против Фулама, јебем ти Џека сирницом га до гроба гађали!

7. Drago mi je sto ga Junajted izduvao kuci, zasluzili su zbog one sramotne pobede na Enfildu. Inace, Liverpul odlican danas. Iako Noric nije ekipa prema kojoj treba da mere snagu, raduje sto su konacno danas koristili sanse koje stvaraju.

8. Ја признајем да сам био скептик на почетку кад је у питању АВБ. Човек ће да направи чудо са нашим тимом, верујте на реч.

9. Gleaj one mulavce. PA NIJE VAM OVO KOVENTRI MAMUVAMJEBEM!!!1111

Remzi je toliko tele da bi Čava Dimitrijević sa slomljenom nogom bio bolji od njega.
    Košćelni kriv za oba gola. Ne znam ko gura ta dva degenerika, Meterzaker je jebao mame protiv Sitija, prekinuo i pročitao sam jedno 7 akcija i danas ovaj stavlja ovu ovu ovu.. ne znam ni kako da ga definišem, Tutorića jebote.

10. joj šta si mu rekao
    dodijelio si mu titulu Tutorića
    njegovoj karijeri je došao kraj

11. Koliko je ovaj Stouk dosadna ekipa, pa njih i njihov fudbal treba zabraniti. Smorio sam se skroz. O jebote, pa to je bunker bunkera. Što bi rekao Brando Gagić, ovo je nula-nula ekipa. Oni ne znaju dati gol, a ja ne primam ništa.

12. 21.5.2008. Never forget this beautiful match, and VIVA Tery and Anelka!

13. Što se tiče Liverpul - Stouk,gledao sam prvo poluvreme, i Stouk je bio i bliži golu nego Liverpul što se šansi tiče :) Drugo poluvreme nisam gledao tako da ne znam, ali navijači Liverpula ne mogu da se vade na gluposti.

14. zasto je ovoliko mrtva najbolja tema?

15. Сутра дерби: Манчестар-Челси, шта мислите ко добија?
    Ја сам сигуран да ће Бане Ивановић и компанија разлупати Манчестер.

16. Ispravka, Čelzi-Mančester :)

17. Kakva utakmica mersisajdski derbi! Suarez sam pobedio Everton, al ne daju sudije kurve i licimuri.

18. Манчестер славио са 3:2, лош дан за Челси, 2 црвена картона :С, шта да се ради
    http://www.b92.net/news/pics/2012/10/28/182657769508d79e9d65bc600460048_orig.jpg

19. Nikad mi neće biti jasni ljudi koji navijaju za Junajted. Zbog gostovanja na fudbalu u Bg-u danas, nisam mogao da odgledam dva derbija. Ali čitam sad izvještaje i kažu da je bilo lopovluka na oba meča.

20. Nikad mi neće biti jasni ljudi koji navijaju za Junajted.

Aminujem ovo pa okađujem! Ma, govnarija se po stopedešestosedmi put izvukla. Meni čak ni onaj drugi žuti Toresu nije toliko smetao, čak ni gol iz ofsajda, koliko činjenica da ih je opet jebeno usralo! 'Nači onaj midžet jebeni od Rafaela šutne ka golu i lopta jebeno zakači midžeta nambr tu i - gol. Šupičkumaterinu mrtvu usranu. Gomna bre. A Liverpulu nije priznat čist gol. E sad, da li je fazon bio faul, pa ne bih rekao zato što se ni gore stvari nisu sudile, ali 'ajde. Ali je bio vrhunski meč i realno, možda je i najpravednija podela bodova.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.