Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
http://www.youtube.com/watch?v=flmLAPeDJMU&feature=share
!
http://theird.files.wordpress.com/2012/07/c24a27bc_3005-jackie-chan-meme-why.jpeg?w=529
Idi bre Gesihte, da prostiš, u kurac! Kako bre Liverpul najuserskiji i najbuđaviji tim u Engleskoj?! Jako su daleko i od jednog i od drugog, a tu titulu UBEDLJIVO nosi jebeni Junajted, koji je toliko prokletih golova dao i toliko mečeva dobio u tim minutima pred kraj tekme da to više ne mož' da se izbroji jebote. Prošle sezone se sećam da su jako lepo krenuli, stvarno načinjali rivale jako rano i sređivali tekme već u prvom poluvremenu, i iskreno ti mogu reći da su me oduševili jer sam pomislio kako će bar jedna sezona da prođe da ne gledam neko njihovo provlačenje. Onda je opet krenulo da ih sere, doduše ne u onoj meri koliko je to znalo da bude prethodnih godina, i na svu sreću, završi se ta sezona najdramatičnije i najbolje moguće. :D
Inače, sed, apsolutno se slažem s ovim što si rek'o, čak i za Lukaša Leivu jer jebote, nama je na sredini igrao jebeni SPIRING! Katastrofa bre. Stvarno, onoliki baksuzi nemeremo biti a i onako loše sumljam da mogu da odigraju. :)
Fazon idzuo za sve pare. :D
Plas van. Persi van. Persi van Robin.
benitez bas ne umije da kupi igraca. on je dobar da od toga sto ima napravi nesto, da radi bez pritiska, kad ocekivanja nisu velika, ko u valensiji, i tada u liverpulu kad su osvojili ls.
a dobro, znao je da ubode on cesto. Tores, Ager, Reina, Skrtel, Alonso, Garsija itd. mada je i promasivao, ne mogu da jedem govna. ali je cesto imao vrlo mali budzet, skoro svako ljeto je morao da prodaje igrace da bi imao pare. zbog toga se kacio sa vlasnicima i na kraju zato i izgubio posao.
Voleo bih da Persić u MU ima formu ko Tores u Čelziju lane.
u inter je otisao posle liverpula dobio i pare i slobodu i nista. ali bio je odlican u liverpulu, ne kazem.
Sad na fantaziju skontam da je Rodvel prešao u Man siti, kurva mala! Odma sam ga prodao!
u inter je otisao posle liverpula dobio i pare i slobodu i nista. ali bio je odlican u liverpulu, ne kazem.
pa i nije bas. nije kupio nikog u Interu, osim onog malog Kutinja (koji kida inace).
al dobro, smara ta prica ionako, moze da se oduzi i onda nikad kraja, ubicemo temu.
hahah, onda sam se zajeb'o nesto :)
Да ли ће моћни Виган поново опстати у премиершипу?
Да ли ће моћни Виган поново опстати у премиершипу?
Najverovatnije da. Jos su zadrzali Martineza. Za ovog sto rece da je Liverpul userski klub, informacija da su prosle sezone pogodili okvir 33 puta. 33 puta. Najvise u eri Premijer lige. Da je pola od tih golova uslo, bilo bi to novih 15-20 bodova jer je vecina tih okvira golova dosla pri neresenim rezultatima.
E jebiga. I da je Mančester zviznuo jedan gol više umesto bilo koje stative koju je nabo, sad bi bio prvak. Šta da mu radiš, idemo dalje.
Типа пораз од Блекбурна кући лоло, како ме тад ојадише.
Е, да, за Нову годину.
Сте виђели нове дресове Јунајтеда? Мени личе на столњак, али ако освоје титулу, све им је опроштено...
Ajmo dalje, za iste pare. Liverpule, mamicu ti tvoju, oš ući više u top 4!?
Mnogi pljuvači Lukaša Leive, a ranije sam i sam bio jedan od njih, su rekli da njegovo neigranje neće uticati na igru Redsa. E pa kako se on povredio, krenulo sve niz brdo... A na početku prošle sezone je baš bio eksplodirao. Nadam se da će sad da nastavi da kolje, jer kad on igra, to je skroz druga ekipa. Sve one "bzvze" lopte na sredini terena se dobijaju i ne nerviram se zbog onog majmuna Spiringa, za kojeg sam mislio da će biti neki igrač.
Брате Блејче, јеб' га... Не волим буђави Ливерпул, чак према њима немам ни оно ривалско поштовање које имам према Партизану, Јувентусу, Јунајтеду нпр. Јеби га, коштали су енглески фудбал са Хејселом превише, сјебали су ми Челси у полуфиналу 2005. због судије, навијачи живе 30 година у прошлости и још увек су уверени да су заправо један од најјачих тимова у Енглеској, а реалност је да се хвале са јебеним кикирки трофејима, чак и кикирики триплом круном из 2001.... Не волим их....
Za ovog sto rece da je Liverpul userski klub, informacija da su prosle sezone pogodili okvir 33 puta. 33 puta. Najvise u eri Premijer lige.
А Ливерпул није играо јебених 20 година ПЛ, већ само ову последњу сезону? Рекох, задњих 10 година су били пласирани далеко изнад њиховог квалитета....
seres mnogo. ja ti rekoh vec da do prije par godina niko kvalitetan ko bi mogao da ih izbaci iz top 4 nije postojao u Engleskoj. navijaci ne zive u tripu da su jedan od najjacih timova, nego jedan od najjacih klubova, postoji razlika, a ako se i sa tim ne slazes onda si, jebiga, omasio sport.
a za Hejzel, Liverpul je sam najvise ispastao a ne jebeni engleski fudbal, jer su tih godina ionako imali najjaci tim ikad (sto se liverpula tice) i garantovano bi uzeli bar jos dvije evropske titule.
i za kraj, "hvale se kikiriki trofejima", rece veliki navijac Celzija i sjeti se brojnih trofeja svoga kluba....
+9.
Ливерпул је завршавао ван топ четири тима управо јер јесу постојали клубови.... Јунајтед, Арсенал, Челси, Њукасл са Ширером, Лидс са Видуком и Кином је био једно време ужасно јак, а и Тотенхем се почео будити тада исто....
Највише је Евертон испаштао са Хејселом....
Ми се не хвалимо са кикирки куповима, а и што се мене тиче, мени је довољно то да смо имали Дениса Вајза за капитена, а за трофеје ми се јебе.... Не навијам за тим због трофеја....
Sede, ovi tvoji Liverpulđani su te godine zajebali Everton koji je u to vreme harao ostrvom.
Бејл је играчина и да ико иоле прати његове игре знао би то и не би срао за двомеч са Интером. Апропо тога Тотенхем има јаку екипу и одувек су имали тимски дух и нису се издвајали појединци никада и зато су ових последњих неколико сезона пласирани тако високо док одређени тимови падну толико лоше кад им се повреди један играч..