U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ocekujem da Njukasl pwnuje malogroadjanske klubove kao i u prosloj sezoni i zavrsi u prvih pet, prosle sezone zamalo treci...losa zavrsnica
Liverpul potrošio 162 miliona funata za ovako kratko vreme, po 20 miliona za poluproizvode Hendersona, Akvilanija i Dauninga, doduše žabar nešto i ume ali se nije prilagodio/sjebale ga povrede.
Downing £19m
Adam £7.5m
Enrique £5.5m
Coates £7m
Henderson £20m
Carroll £35m
Suarez £23m
Borini £10m
Allen £15m
Dalgliš mađioničar, od Blekburna je samo pravio sranja u koji god da je klub otišao.
Pare su dobro potrošene, za sada, na Suareza i Enrikea. Ovaj Koats ili kako se već čita, bi trebalo da je neki potencijal, tako da ćemo tek videti kako će on da se razvije.
Koštali su engleski fudbal s Hejselom previše? Kako je to engleski fudbal direktno propatio zbog toga? A njihovi huligani koji su pravili pizdarije po Nemačkoj i svuda gde stignu nisu? Fora je u tome što su Englezi naučili na svojim greškama i aj ti sad čik budi dovoljno lud da napraviš neko veće sranje na stadionu i oko njega. Ja ću ti iskreno reći da mi se Čelsi gadi, ali gadi do te mere da ih stavljam u isti rang gađenja sa Junajtedom. Čak bih mogao reći da ih ove sezone i više prezirem nego Junajted, koji makar poštujem kao jedan od najvećih engleskih i svetskih klubova. Ne samo zbog činjenice da ih je Abramovič pretvorio u instant vrh klub (jesu oni pre bili jako gotivni i to niko ne osporava, ali nikad nisu bili tako jaki dok ih ruski Ješa nije uzeo pod svoje) i najviše zbog onakve masnogovnjivo-autobuskopičkaste taktike protiv Barse. Jebem ti ja u čmar tim koji na taj način uzme LŠ. A to da je Liverpul uzimao kikiriki titule ne bih ni da komentarišem. I pokušaj bar da budeš objektivan kad već ne voliš Liverpul. Ja, recimo, prezirem Junajted, ali kad god odigraju vrhunski meč, pa čak i kad ih usere a da to nije 9010. minut, uvek ću priznati kako su zasluženo dobili. Iskreno, ako su oni bolji rival i ako dobiju u tom 9010. minutu i to je zasluženo, ali već sam 1000 puta objašnjavao da se to njima prečesto dešava i da ih zato ne podnosim. I to ne može niko da ospori.
Zna li iko hoće li ići sutra prenos na Sportklubu WBA - Liverpul? Ja iskreno čisto sumnjam, ali eto, čisto da pitam. Možda i pogledam preko neta jer bih baš voleo da vidim kako će odigrati momci.
http://www.sportklub.info/programska-sema
АРЕНА је пукла, СК јој узео све што ваља. Не знам зашто не постоји кабловски оператер који ће имати и једне и друге. Ја имам само шугаве Арене на ИПТВ и шта сад да радим, да мењам оператера. Укурац!
ЕДИТ: Можда у неком граду има такав оператер, у Нишу не. УКУРАЦ агејн!
Iiiiiiiiide direeeekkktnoooo! To Dube mađijo! :D Mrzelo me da se cimam do sajta SK. xD
I mene nervira sto nemam i SK i Arenu.
Imam SBB paket i samo SK.
Mada,na Areni nema nistatoliko znacajno sto ne moze da se gleda negde drugde (Osim JSL lololo)
Eh Iluzijo, isti trip i kod mene...jebem ti Arenu i njeno EKSKLUZIVNO PRAVO NA JSL,
a sve što oću je da gledam Nemce i Engleze,jebe mi se za smrdljive Francuze i njihov PSG, au kurac.
E i ja popizdim isto zbog jeben arene. Imao sam SK al su povećali cenu mojoj kablovskoj i oni ih ugasili i u bacili neke balkanike, DMsatove i tako te kurce koje nemam ni sačuvane.
Pa bolje da imam 10 kanala da valja nego 40 kad od toga ne gledam 30.
Doduše imam BHTV koji prenose engleze subotom u 4 pa ako se tad potrefi derbi, potrefio se. A obično se nedeljom igra neka jača utakmica.
Ko kod hrvata prenosi englesku ligu ?
dal imam ja BHTV..saću vidim...
EDIT. kurac moj imam bhtv.
Sanše, moraćemo ipak preko strima nekog da gleamo one naše protiv Sanderlenda. opet ima da mi se koči kičma ispred monitora jebote.
Ipak ću ja na BHTV ovu prvu da odgledam, kao što rekoh potrefilo se. :)
Igro sam ih u hendikepu, ajmo Kazorla ajmo tigrovi.
Iiii zakotrljala se Nike lopta travnatim terenima na prepunim stadionima sirom kolevke modernog fudbalaaaa
Ovako bi to Coa uradio :D
Је л' има неко линак за Вест Хем - Вила?
A dobra je bila Premijer liga 12/13 ... znao sam da će Aston Vila da osvoji, čak sam se i kladio, uzeo neke pare sitne, ali srećom Mančester Siti bio prvi ... Šteta što je u 41. kolu Čelzi uzeo titulu .. i krivo mi što je Arsenal ispao u drugu ligu zbog namještanja utakmica .. U sezoni 13/14 navijam za Liverpul ali se nadam da će Juventus da osvoju, ima odličan napad, Drogba i Prosinečki su odličan tandem .. Mada, neće biti lako pored Ajaksa ...
Ако не дође до неких несугласица, Сека Перса и Шрек могу да постану једни од најубојитијих нападачких тандема икада.
Naravno,i uz stene u odbrani,kao sto su Vidara i Rio,kao i u veznom redu sa Kagavom i Nanijem,IMA DA DOMINIRAMO BRE
Šteto evo ti link
http://www.hqfutbol.eu/ch3.html
Prvo poluvreme završeno Arsenal Sanderlend.
Nema Songa ni na klupi tako da ode i on u Barsi lagano. Ne verujem da će Venger biti toliko lud da ostavi samo 2-utakmice-pa-3-meseca-pauze Diabija i Frimponga. Najverovatnije će tražiti M'Vilu, mada kako je škrt dovešće neki škart.
Kazorla je sasvim okej, dok se to malo uklopi biće lepa ekipa. Podolski je imao par šansi al nekako mi Dejan Cukić, valjda i on čeka da dadne prvi pa da prokine.
Odbrana sa Metzom i Vermalenom je na nivou, po koja greška al za sad ništa strašno. Nema Sanje i onaj nesretni Dženkinson igra, to najviše škripi dok se Bakari ne vrati.
Aj nedamo se, uinat dušmanima. http://arsenal-serbia.com/forum/Smileys/arsser/afc1.gif
Је л' само ја имам утисак да је овај Даунинг ретардирани богаљ?