U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
pa picka li im lijepa materina, pustice i songa. dosadilo im da se smatraju velikim klubom.
Kolko oni imaju rata za taj kredit os stadiona?
Sere uprava, ne Venger. Ono sto mene najvise nervira jeste to sto pustaju da igraci odu 7 dana pre kraja prelaznog roka. Dakle uigravas tim, i na kraju prodas standardne prvotimce. Fabregas, Nasri, seka Persa, Song... I sto je najgore ni ne kupe pojacanje, jer nema ni vremena niti izbora. Ako prodajes, prodaj u julu za par miliona manje, jebo ih pas poremeceni.
Normalno da su odlasci pickice u Ljancester i Songa uticali na atmosferu u ekipi, dobro je da su igrali sa Sanderlendom, a ne nekim jakim klubom, glat bi izgubili.
Ne znam, al uglavnom se izvlače na to sa rečenicom "Plaćamo velike rate za izgradnju stadiona".
Jericho, slažem se, al Venger odlučuje na kraju krajeva ko ide ko ostaje. Ponudiš mu ugovor na početku prelaznog roka i ako neće prodaj ga i kupuj novog. Tako je izgleda bilo sa RvP'om, zato su i kupljeni ova dvojica. Nije lud da ima tri levonoga napadača u timu.
Jes da je prva utakmica al videlo se da je Kazorla najbolje pojačanje. Loše je što je Arteta tako reći zadnji vezni i nije previše opasan i blizu gola. Kada bi došao neki krkan kao zadnji vezni (tipa M'Vila, Esjen) pa da ima veću slobodu u napadu imali taj sistem Barselone sa dva centralna vezna a po formaciji tako će izgleda i igrati.
Чух да и Волкот иде.
Raspad sistema. Doduše Volkot jedna velika kurčina od igrača. Sem brzine nema ništa, osim što sjevne jednom u 9 utakmica. Ox i Aršavin su za njega televizor u boji.
kad je arsenal prezivio proslu sezonu, prezivjece i ovu. posle onakvog pocetka opet su zavrsili u top 4. iskulirajte ljudi, prvo kolo, ej.
edit
Arsavin je kurcina sansajne.
Slazem se sa Sansajnom. Volkot osim toga sto moze da trci zenski sprint na 100m i obori svetski rekord, a i u muskom bi bio dobar u polufinalu, nista ne zna. Nema covek fudbalski mozak, uvek ima dve opcije, da l' da ode na krilo ili da udje u sredinu i uvek pogresnu izabere. Glup je ko kurac.
Za Cembrlejna mislim da ce da jednog lepog dana da bude u 3 najbolja na svetu, a Arsavina mnogo volim, pa sam subjektivan.
I mislim da se Junajted najvise na celom svetu zajebao sa van Persijem. Dali su mu 250k nedeljno naredne cetiri godine, a covek ima 29 godina i lekarski karton ko pola desnog krila Klinickog centra. A upao je u losu formu krajem sezone. I jos ce Runi morati da se povuce malo.
Koštali su engleski fudbal s Hejselom previše? Kako je to engleski fudbal direktno propatio zbog toga? A njihovi huligani koji su pravili pizdarije po Nemačkoj i svuda gde stignu nisu? Fora je u tome što su Englezi naučili na svojim greškama i aj ti sad čik budi dovoljno lud da napraviš neko veće sranje na stadionu i oko njega.
Тако што у потоњим годинама енглески тимови нису били фаворити у ЛШ, лига им је била по квалитету нешто налик на данашњу француску.... А и да су се научили неком реду и на грешкама Хејсела не би онда само четири године касније стампедовали к'о говеда на Хилсбороуу и то исто навијачи Ливерпула опет....
А јесу ли као требали да нападну Барселону и да се отворе и да приме пет комада? А Бенитезове исте дефанзивне тактике са Шаби Алонсом и Диди Хаманом 2005, а после са Маскераном или Сисоком уместо Хамана као два задња везна су оличење офанзиве? Не поричем ја њихову ЛШ, већ ми је глупо и ретардирано да у исти кош стављају њихову триплу круну од Купа УЕФА, Лига купа и ФА купа и Јунајтедову триплу круну од ЛШ, Премијер лиге и ФА купа.... Исто као што се фанови Барселоне курче како су освојили четири трофеја прошле сезоне, а оно само неки купови и суперкупови....
Не мораш волити Челси брате Блејче, као што ни ја не волим Ливерпул. :-)
А ја нисам причао о утакмицама, већ о самом клубу.... Добра утакмица је била она нпр. кад је Кајт (или како му се већ чита презиме) забио хет трик Јунајтеду.... Има добрих утакмица, не поричем ја то, ал' као клуб ме нервирају.... А и јесмо били претходница клубова попут Ситија, не поричем ни то, и Роман јесте потрошио грдне паре, ал' као што рекох, све и да се то није издешавало, све и да нисмо освојили ни један трофеј, болело би ме уво.... Имали смо Дениса Вајза и Џимија Флојда....
Ne kapiram kako neko moze da osporava "nesportsku" pobedu Celsija u finalu LS posle onako kriminalne sudijske pljacke par godina ranije sa istim protivnikom. Igrali su pederski, pa sta, da mozda Farselona nije negde ostecena?
Apsolutno. Ako su nasli nacin da pobede, zasluzili su i kraj.
Jebiga, cinjenica je da je Chelsea igrao u "Ljupko Petrovic" formaciji, ali zasluzili ljudi.
idi ubij se. odma.
Још нам душмани искључише Терија и дадоше пенал Месију.... Ал' џабе....
Јесте седе, ајде да окривимо пандуре за то јер је то кул данас.... Јер пандури су криви што руља мора неконтролисано да насрће на уске пролазе ка уским ограђеним деловима стадиона (који су били ограђени управо због Хејсела ако се не варам)....
bolje da se odjavim, dovoljno su me retosi navlacili na banove.
BRATE SVE SVE LOSA FORMA 2-3 SEZONE RAZUMEM ALI LIVERPUL SE POPISAO SAM SEBI NA GROB
ahahhahhahahhahahah Silva ... Podseti me na jednog seoskog igrača ...... ahahhahhahah kakav udarac
E sedplase, ili neko ko zna. Ko prenosi Engleze u Cnoj Gori ?
nema prenosa. bar ja da znam nema
edit
sad vidim da Atlas prenosi, mada i prolse godine su prenosili po jednu utakmicu u mjesec dana, slabo je to