Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Преокрет! ОПААААА! :Д
TRPAAAAJ ARAPEEEE!! IN D PEDU
AJMO SAUTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
PUNI SEIKE SMRDLJIVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Јаја комплетан играч.
Jebem Liverpul u pičku. Povoljno. Čelsi standardno pocep'o, a tupavi Šiti se muči sa jebenim Sautemptonom. Haos. A onom Žiruu treba zabraniti da igra fudbal. Šta je čovek juče promašio...
Nuri Sahin je prešao u Arsenal na pozajmicu. Iako je Liverpul nudio više, igrač je insistirao da predje u London, a RM je poštovao igračevu odluku.
Ne znam koliko je Sahin defanzivno orijentisan, ali sigurno je bolji od Songa u tom pogledu. Venger planira da dovede još jednog štopera ili zadnjeg veznog, spominje se Mekses kao deo transfera Bedntnera u Milan. Još bi bolje bilo da dodje više i taj jebeni M'Vila, jer je preko potreban defanzivni vezni koji ne trči u napad kad god Arsenal ima posed lopte. Takodje fali nam životinja, jer osim Frimponga svi su nekako slabi u duel igri.
Sunshine, odakle ti informacija da je Sahin na pozajmici u Arsenalu?
Sanše brate, bilo bi do jaja da se to ostvari, al ne veruem da Milanu treba trupac Bendtner.
Na twiteru saznao, pouzdani izvori :) 100%
A i piše u svim vestima, trebalo bi u toku 24 sata da potpiše
Manijak, ako smo im uvalili Flaminija možemo i njega. A i treba im špic jer je otišo iBrakadabra a i Kasano je blizu. Pipo se penzionisao. Jes da ne znaju šta kupuju
E ovako pošto gotivim Dortmund i redovno pratim taj klub a Sahin je tamo igrao najveći deo svoje karijere evo ti moje mišljenje o njemu:
On ti nije defanzivno orjentisan vezni iako igra nešto povučenije igra nešto kao i Pirlo (naravno ne na tom nivou ali ima potencijal), znači neka vrsta povučenog plejmejkera. Mislim da mu je idealna pozicija centralni vezni uz ulogu da kreira igru, to je igrao u Dortmundu. Ima odličan pas i dobar pregled igre, kreativan je ali nije fizički dovoljno jak niti je preterano brz. U Dortmundu je uz njega uvek igrao i jedan klasičan ker, pravi zadnji vezni. Sve u svemu ako on dođe u Arsenal biće veliko pojačanje jer je reč o veoma dobrom igraču i velikom potencijalu.
A ovaj Everton mi više ide na kurac već drugu godinu zaredom u zadnjih 15 dana prelaznog roka prodaju vrlo bitne igrače a da nemaju kvalitetne zamene. Prvo Arteta sad Rodvel. A čitam da oće Ovena, pitam se samo koji ce im kurac pa on. I ovaj Miraljas prosečan igrač kolko sam ja pratio nešto. A ko će sredinu sad da igra Boga pitaj, jedino Felaini vredi. Nekad vrlo perspektivan i nezgodan tim sad mislim nedovoljno jak ni u 10 da bude.
bendtner u milanu? milanezi se kolektivno rokaju necim.
Znaš ti otkad ja pričam da sam ubeđen da transfer politiku za većinu klubova vode bukvalno veverice. 'Nači one jebene veverice što vise na drveću. To mi je postalo i više nego jasno u slučaju Kerola. Jebote, sonolkim parama mogu da kupe jebenog Faklaa (drugi je problem što bi ga Atletiko jako teško dao, ali imaju kintu definitivno) ili neku sličnu zver vrste Hulka. Ali neka, ja ih i ne podnosim pa mi je baš drago što će da se raspadnu. A Sahinu ću jebati mater ako ode u Arsenal. Slepac. Pa ko će da kreira igru u Liverpulu bre? Uz dužno poštovanje, Džerard je previše mator i nije to više taj igrač, mada ako nastave da igraju onako k'o protiv VBA, ne bi im ni Zuba sa svojim najboljim igrama pomog'o. Dobro, on bi, ali to je malo nemoguće.
Јебо сунце ако има истине у доласку Бентнера, онда би се требало питати јесу ли Берлускони и Галијани нормални.... Мало нам је шпицева са Патом, Касаном, Робињом и Шаравијем ако устреба, па хеј - још више ојади најлошији део тима са давањем Мексеса за јебену рупу од Бентнера....
Sećam se kad sam čitao u novinama da je Bentnerov ćale rekao da ga Arsenal ne sme prodati za ispod minimum 20 miliona funti. Jeb'o mater, kako sam se smejao taj ručak.
Moj Liverpul je toliko očajan da ja nemam reči, prvo Škrtel koji ispada glup ko kurac, onda Džerard koji ne može pas da poveže, Dauning i Borini koji su zalutali na teren, i Suarez koji pokušava da prodaje muda za bubrege.
Navijam normalno za Crvene, ali mislim da će titulu duzne Siti, jer su zaista najjači. Ako se Liverpul ne pojača evo ovih 10 dana, ne gine nam 10. mesto.
lolo Mora da je neki samozvani ITK.
twiter je keva za informacije lolo
I sve su pouzdane.
Ево улази Ван Терзић.
EVERTON <3
Kakvo srce, kakva ekipa. Jebali su Jedinstvo. De Hea je skidao nemoguće Osmanu. Ne znam jesu li večeras bili prenapaljeni ili su stvarno jaka ekipa, ali svaka čast.
Van Pusi se nije video, osim izvedenog kornera lopte nije primio a igrao je 25-30 minuta.
I sve to dok ih je veliki Dankan Ferguson gledao sa tribina. Najšmekerskiji manji klub.