Prijava

Ulozio bih 300 milijardi evra u geneticare i tako te pacenike da naprave pragnje!
A kad su vec tu, napravili bi i neki otrov sto smanjuje kurac na 2cm, i pustio bih ga u vodu sa cesme, i onda bi svi muskarci imali kurac od 2 cm, i onda bih ja sa 10cm bio ko camuga svim ravama.
KK Partizanu bih dao 200 milijardi da kupe sta oce, naprave tim, utreniraju se, osnuju svetsko klupsko prvenstvo za kosarku, i pocepaju redom one tamo nadrogirane amere, rastamane i kosooke (o ovim cunga lungama nema potrebe da pisem, i sad mogu da ih oderu).
Uveo bih pikado u osnovne skole. Kad nauce da gadjaju 3x20 ko iz picke, igranje ruleta ce im biti pickin dim.
Debele ribe bih odveo na liposukciju,a mas izvezao gladnoj zgadiji.
Uveo bih fakultete za sport, al ono, tipa faks za snuker, i kad diplomiras mozes da odes i jebes onim australijancima, britancima i kosookima mater.
Vegeterijance bih proterao u pustaru, pa da mole boga za lis trave.

Zabranio bih internet.

Onaj ko bi hteo da ga koristi prvo bi morao da prodje zajebane testove inteligencije.

жене немају право гласа

To, Davide. Da ne bude kao na pretproslim izborima da njih 70% glasaju za coveka samo zato sto lici na Klunija.

Звао бих Гандалфа да сјебе бус плус и пинк.

реално, шта знају жене о политици, ко у фудбалу, добар је онај ко је метросексуални шминкер.

Eeee....sjeta me vata na ovakve teme. Gledao bih da zdravstvena zaštita bude besplatna. Škola bi bila mnogo strožija. Sistem obrazovanja budućih nastavnika bi bio mnogo strožiji. Svi bi morali da rade normalno radno vrijeme, a oni koji zbog prirode posla moraju da rade više bili bi pravedno nagrađeni. Krađa, ubistvo itd bi bili za smrtnu kaznu. Alkohol ne bio zabranjen. Samoubistva bi bila odraz časti. Kocka bi bila zabranjena. Alkohol i bordeli bi bili poželjni. Auta bi išla na vodu. Babe ne bi smjele da čuvaju djecu. Trava bi rasla samo do 5 centimetara visine. Smeće bi izvozio u drugu državu, npr kod Mančestera. Žene bi morale da se doteruju, i za sklapanje braka bračni par bi dobio mašinu za suđe.

Моја држава би била ЕТНИЧКИ ЧИСТА. И оно што је Брусолики рекао, искључиво ћирилица. На сваком кораку.
Биле би легализоване многе ствари које тренутно нису, чиме бих напунио државни буџет док си рек'о плазма са млевеним месом.

Zabranio bih lažne proroke.

U mojoj državi bi postojala stroga kontrola rađanja. Ne može (i ne sme) svako da ima decu. Samo parovi (heteroseksualni i homosekualni) koji imaju dovoljno novca da obezbede lagodan život i nesmetano školovanje, parovi koji su obrazovani i kosmopolitski nastojeni, koji bi svojoj deci preneli humanističke, skeptične i sekularne vrednosti. Najvažnije ministarstvo bi bilo ministarstvo za obrazovanje (pošto ono i sada realno jeste najvažnije, ali nažalost samo mali broj ljudi to uviđa). Školovanje bi bilo visoko individualizovano, a specijalni savetnik za obrazovanje (možda čak i ministar obrazovanja) bi bio ser Ken Robinson.

haha koji si fašisoidni neoliberal.

humanističke, skeptične i sekularne vrednosti su prikrivena metafizika, a to je tako last century

E da, najveća kazna u mojoj državi bi bilo proterivanje u Srbiju.

To Vlasinbarbe! Stroga kontrola rađanja za homoseksualne parove!

Sve meta-studije su pokazale da se homoseksualni parovi uvek pokažu kao najbolji roditelji jer nikada ne može da im se desi slučajna trudnoća, već uvek moraju da planiraju (i to često veoma detaljno) ceo proces roditeljstva; što će reći visoko su motivisani da budu (dobri) roditelji, naročito kad pogledaš sve zakonske procedure koje moraju da prođu prilikom usvajanja deteta ili surogat trudnoće.

Hm, da, meta-studije... to ti je ko kad na proizvod stave "i do 300% bolji od konkurencije po nezavisnim testovima". Aj da reče metafizika pa još nekako.

Mislim, radi ti sa svojom državom šta ti volja al u mojoj ako oćeš decu moraš sam i da je napraviš. Siročad i napuštena deca idu u kasarnu, od fizički talentovanih pravimo elitne spartanske jedinice a od mentalno nadarenih diplomate, sasvim slučajno bez rodbine koju bi mogli da podmazuju dok su na funkciji.

Nemaš pojma, ćuti. Ne brukaj se.

Samo parovi (heteroseksualni i homosekualni) koji imaju dovoljno novca da obezbede lagodan život i nesmetano školovanje, parovi koji su obrazovani i kosmopolitski nastojeni, koji bi svojoj deci preneli humanističke, skeptične i sekularne vrednosti.

humanističke

Izjavom da mrziš vaskoliko čovječanstvo ti prvi nisi taj koji prenosi humanističke vrijednosti.

Da li ti je ikada palo na pamet da je moja mizantropija uzrokovana MANJKOM ili ODSUSTVOM takvih vrednosti u čovečanstvu kao kolektivu? Da li je? A? A? Sledeći put razmisli pre nego što postuješ. Savet važi i za ostale.
Hej, potpuno razumem da dobijate sladostrašće kad se konfrontirate sa mnom: "Al' sam mu skresao, al' sam ga zajebao, hihihi, taj mali pretenciozni pseudo-intelektualac!", ali makar malo promislite sledeći put kada se odlučite na taj po vas fatalni korak. M'kay?

Pa super, kontam ja da ti gotiviš te vrijednosti, ali ipak kreni od sebe, ako hoćeš da utičeš na ljude da promjene neke stavove, moraš biti friendly, u suprotnom svi zauzimaju gard i postižeš kontraefekat. A neke od tvojih hejterskih i ogorčenih izjava nikako nisu friendly.