Četiri osnovna elementa

1. Za stare Grke četiri osnovna elementa bili su voda, vatra, vazduh i zemlja; za Ramba Amadeusa - kurac, pička, govno i sisa. A za vas?

2. Мислиш за нас лично енд персонално?

3. Strah, bes, ludilo i inat.

4. Teško mi da se odreknem nekih elemenata i da suzim izbor ali

Pička
    Pisanje
    Drugari
    Muzika

5. екран
    тастатура
    миш
    И ЗОВ НАЗГУЛА!1

6. Pare, pare, pare, zena

7. kant fihte šeling hegel lololo

8. Zajebano je ovo pitanje, sam pokušavam suziti na četiri stvari, pa mi nešto i ne ide.

Ali evo nakon malo razmišljanja, otprilike bi to bilo ovako:

1. Žene (tu spada i ona s kojom se skrasim na kraju, tu spada onda i buduća porodica i djeca ako ih bude bilo)

2. Gotiva - Ortaci, pivo, muzika

3. Šljaka - tu spada i učenje, karijera, i sve ostalo što ima veze sa zarađivanjem para, preživljavanjem, obezbjeđivanjem egzistencije i zaslugama za neko društvo šire.

4. Intelektualni život - radoznalost, filozofiranje, čitanje koječega što me interesuje i sl. a što ne mora biti uopšte korisno. Može se konmbinovati sa elementom 2 - ortacima i naravno pivom.

9. Bas si ti to suzio Jovo

10. Ukratko, žene, gotiva, šljaka i palamuđenje :)

11. slika, zvuk, miris i oblik

12. Passion and Love, Sex, Money, Violence, Religion, Justice and Death
    Paninaro
    EDIT: taki sam ti ja :)

13. To je 9 sunce ti jebem

14. Hrana, Žene, Pivo, Sport

15. Још ме пита човек, ја сам писо о томе јеботе.

http://vukajlija.com/cetiri-elementa-idiotizma

Он мене пита шта сам чито!

16. minus tebra, reklama

17. DeadKenny

Подсети ме да те додам следећи пут у неку дефку овог кова.

18. Po redosledu važnosti s leva na desno: ćevapi, kafa, vruća pogača i slatko od dunja.

19. Тишина, пиво, кљукуша :) и .... ма не треба ништа више.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.