Četiri osnovna elementa

1. Kiseonik, Ugljenik, Zlato , Uranijum

Kiseonik za disanje, ugljenik jer je zajeban i svasta se pravi od njega, a ima cak i svoja vlakna, zlato da ima cime da trgujemo, i uranijum da ima marva od cega da crkne.

2. pivo, burek, zeljanica iiiii ... može još jedno pivo

3. Вукајлија, Порнхаб, Јутјуб и Фејсбук.

4. Zabava, otpadanje, šljaka, učenje/usavršavanje.

5. žene, gotiva, šljaka i palamuđenje

Samo što se šljake tiče, nemere biti bilo šta, nego nešto što volem da radim i palamuđenje u pozitivnom smislu, ali verujem da si na to i mislio. :) To je to i za mene. :)

6. Sta, niko ne voli pare

7. Koji ce ti sljaka ako imas pare

8. С прехрамбене тачке гледишта ту су пиво, гра, сладолед и вода. А овако свеобухватно... немам појма, није то баш лако изабрати, не да ми се да размишљам.

9. Sta, niko ne voli pare

Jes' da zvuči k'o težak kliše, ali stvarno mi pare nisu glavne u životu. Ali isto tako ne mogu da smislim kad mi neko kaže da mu pare NIŠTA ne znače. Pa idi onda u divljinu i obitavaj, smorino jedna! Naravno da mi znače, ali nisu presudne.

10. Šljaka je element jer nemam para, a pisao sam elemente života, a ne elemente života uz mašte, jer bi onda bilo pare, pičke, žurke, putovanja.

11. Ljubav - i pod time se misli sve vrste ljubavi, i uopšteno volEnje svega i svih, zalaganje da svima bude dobro a ne samo tebi, nesebičnost, diplomacija, pomaganje je više od polovine što treba za savršen harmonični svet.

Sreća - Iako proističe iz prve, jedino što bilo ko treba da traži je ovo. Biti srećan a ne ometati, čak i pospešavati tudju sreću.

Znanje - Jedino što ostaje iza nas kad nas pesak vremena obriše, ostavljeno u amanet sledećim generacijama da ga koriste i usavršavaju.

Vreme - Pokretač svega, stvaralac i uništitelj, koje nemilosrdno ističe svake sekunde, podsećajući nas koliko nam je egzistencija dragocena.

12. - sport
    - internet
    - drustvo
    - krevet

Ukratko o meni i od čega mi se život trenutno sastoji.

13. slika, zvuk, miris i oblik

Јеботе, ладно хоћеш Гранд кафу.

14. Љубав

Истина

Уметност

Храброст

Сва четири ми чине некако целину и међусобно су повезани. Мрзи ме да пишем како их ја видим јер ми се сад нешто и не иде дубоко у сву моју мржњу, лажи, простаклук и кукавичлук....

15. društvo, pare, žena i pivo

16. skočko, pik, zvezda, tref

17. kurac, picka, govno, sisa

18. skočko, pik, zvezda, tref

4 karoa, if ju nou vot aj min. :D

19. Muž, sreća, ljubav, muzika

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.