Одбрани се - нападни

1. Mali je bio kod babe zato sto je teta Mira bila bolesna... pa sam morala tamo da idem da pomognem... Kad si ti bio na sluzbenom putu..

Zasto imas sliku nepoznate zene u novchaniku ispod moje?

2. To mi je baka od pre 40 godina :).

Zašto praviš slona od mene?

3. Ja? Od tebe? Pa ti bre nisi svestan kakvo zlato imas u meni. ma da si ostao kod one ljubice (tvoje bivse zene) samo bi bre svenuo kao biljka bez vode, pa ja sam coveka od tebe napravila... moji ti dali pare da zapocnes biznis, ja ti kuvam,perem,peglam... sram da te bude meni tako posle svih ovih godina... ma to sam i zasluzila kad sam se udala za tebe. Bre ne bi znao viljusku da drzis da te ja nisam naucila ima da odem i odvedem decu!!!!

Kako je moguce da imas kasne poslovne sastanke svake vecheri, a drzis kafic?

4. Pa to su sastanci sa molerima ludice moja malena, rešio sam da malo osvežim ambijent. Dolaze uveče da kreče, tad je najmanja gužva. Odgovara i njima odgovara i meni.

Vidim, na pranju ti je onaj novi čipkani veš što si skoro kupila. Nisam nešto primetio da si se za mene doterivala? Mislim, ranije si uvek nosila domaćinke po pet dana zaredom. Otkud takva promena?

5. Pa ljubavi sad ce godisnjica... pa da osvezim nenoseno.. sto si takav?

Sreco a od kad ti to brijes grudi i stomak? Znas da ja volim tvoj ljubavni tepih....

6. Изашла ми нека алергија, па сам морао.

Је ли, шта ти значи онај сајт Вукајлија? Пише нешто ПВТ са неким .....?

7. ma ništa, neki radovi za seminar, dušo, znaš da tebe ne interesuje moj posao, previše je dosadno

gde je plata?

8. Potrošio sam je na kurv.... hm... na kurs engleskog! Znaš da mi treba za onaj novi posao u firmi.

A zašto si mi onako spustila slušalicu juče?

9. Nisam ti spustila slusalicu, pao mi je secer od tvojih gluposti, pa sam pala i ja i slusalica je pala sama, samo spustas stvari, kod tebe nista nije dignuto!

Zasto si svim svojim drugarima ispricao sve o nasem intimnom zivotu, licimuru?!

10. Popio sam malo..i Pera se hvali i Nikola i tako...nemoj da se ljutis pa sto te imam nego da pricam o tebi???????

Zasto si dolazila u kancelariju juce kad sam lijepo rekao da imam vazan sastanak? Svi mi sjede na glavi sad jos moram i oko tebe da igram?

11. Zato sto si ti budalo jedna u pidzami otisao na posao i ja kao brizna zena morah da ti donesem odelo da se presvuces, dobro sam i stigla na vreme! da nisi dosao kuci mrtav pijan tek usred noci, secao bi se!

Zasto si dosao mrtav pijan usred noci, i jos impotentan?

12. Zato sreco sto se nocu desavaju dvije stvari..pijanka i ....nemo' da me vuces za jezik...

Zasto krades mobitel od djece i prozivas me sa njihovog broja kad dobro znas da se ne mogu javiti u toku radnog vremena?

13. Uopste te ja ne zovem, nego deca, nedostaje im otac, kao da ga nemaju, samo izmisljas neke poslovne ruckove, i pijanke, i jebanke

Zasto si me prevario sa onom kalasturom i kurvestijom od tvoje sekretarice koja mi nije ni ispod nokta, ima male sise, a lakse da je preskocis neg da je zaobidjes? Bar da je bolja! More puskom cu ja sve da resim!

14. Ma nisam te prevario..ne bi ja tebe NIKAD...jes'da licite i da moze covjek da se zbuni ali ti imas dusu i srce...ona ima samo dobre recepte...nisam,nisam to je kod tebe paranoja....

Zasto si jucer cetiri sata bila na pijaci? Si cekala taze lubenice iz Juzne Afrike da dodju? Tvoja najbolja jaranica je tri puta zvala na kucu kaze ne moze da te dobije na mobitel???

15. Posla sam na pijacu, usput mi se ispraznila baterija na mobilnom, saplela sam se o neku lubenicu, onu tezu iz Juzne Afrike, i pala, raskrvarila su mi se kolena, a bila sam u suknji, najbliza mi je bila Stajka da odem da mi da nesto da se presvucem, a i samo ona nosi moj broj, Stajka nije bila kod kuce, cekala sam je ispred da dodje, kad je dosla rekla je da nema nista cisto, onda smo ukljucile masinu za ves...ma popizdela sam, ne staj mi na muku!

Zasto mi nikada nisi rekao da me volis?

16. Nije tacno..ja mnogo volim tvoj kuvani kupus i to ti cesto kazem. Mnogo volim tvoje punjene paprike i to ti isto cesto kazem. Mnogo volim da te pobijedim u remiju i to ti stalno govorim. Mnogo volim da ti ne vozis auto i to isto cesto kazem. Nemoj da izvrces cinjenice !!!!

Zasto si u prodavnici cetvrti put u ovom mjesecu napravila minus na kartici? Pa nece kartica da se puni sama. I to kupujes neke vegeterijanske splacine,soja,goja nigdje mesa!!! Pa bluza plava,pa bluza bijela,pa suknja zuta..za kog se ti kindjuris?

17. za koga? za tebe! ne dize ti se nedeljama, morala sam nesto da preduzmem, pomislila sam da sam se ugojila, pa sam nasla neku brzu dijetu, a te travuljine su preskupe, nije ni cudo sto su svi ti sto jedu te splacine kosturi! tako sam tuzna! nedostajes mi! ne znam vise sta da radim!

zasto nisi hteo da izadjes sa mnom u kafanu, kad znas da volim kafanu! ti se mene stidis! unistices me! idem da se ubijem!

18. To ti je deveti put u ovoj godini..mnogo cesto kreces a nikako da obradujes moju majku...u kafanu ne moze jer si radila kao pjevacica a znas da ja ne volim tvoje nekadasnje obozavatelje...ti pjevaj kod kuce i to djeci uspavanke red bi bio...

Zasto si sinoc zakljucala vrata i ostavila kljuc u bravi i zaspala? Em ne mogu da udjem,ne mogu u WC,ne mogu sad ni nazad drustvo se razislo? I jos kao ne cujes zvono kao "umorna"pa nisam ja pas nego domacin kuce,pather familias...

19. zato sto pather familias dolazi kuci u dogledno vreme! i ne primamo pijane goste!

zasto tvoja majka nikada nije ni pokusala da obraduje mene?

20. ma nema sta da vi primate ili ne primate o tome odlucujem JA i kako te nije stid da vrijedjas zenu zar te nije poljubila na vjencanju i jednom za 8 mart?

Kako to da taj seminar traje cetiri dana i to u Madjarskoj ? Prvo ti ne znas madjarski,drugo ne znas ni s kim ides i trece ko snosi troskove spavanja i gdje se spava i kakve su sobe i ko jos putuje osim Stajke?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.