Одбрани се - нападни

1. od vremena dušo, vidiš kako me pritisak muči

ko je ona cica što nam sin pominje od jučerašnje vaše šetnje po parkiću

2. Videli smo mnogo slatku macu... znaš kako je umiljata...

Jel' to na tebi muški parfem?

3. Njegova buduća profesorka engleskog, pregovarao sam oko časova...
    A ko ti je pod N.D. u imeniku mobilnog?

4. pa ti se ne razumeš u parfeme čoveče, uopšte, a nd pa, to mi je majstor za veš mašinu, ne znam kako mu je ime...

zašto nisi dobio povišicu plate kad već radiš prkovremeno?

ps, imam dva muža:))

5. Povišicu nisam dobio već dve godine, šta me pitaš gluposti...

I, kako objašnjavaš golog komšiju Radeta u našem plakaru?

6. greota, ne znaš šta se desilo, juri ga policija već neko vreme, a jadan bio u kupatilu kad su naišli, pa je brzo preskočio prozor, došao do mene i zamolio da se sakrije, u tom si ti naišao, eto

jesi li ti dobio novu šeficu?

7. Ma jok, nego isfeminiziranog šefa... Taj glas što čuješ preko telefona je zapravo muško.

Gde te je to sinoć vozio tvoj "kolega"?

8. pa vozio me kući, gde će da me vozi? šta ti bre misliš o meni?

za mene kažeš da nemam neke sise a hvališ onog skrndelja sa tv da je dobra riba, znaš šta sam ja za nju? dokle bre više??

9. Dušo, šta se sikiraš... pa ti si za nju zlato... kladim se da ti nije ni blizu u kuvanju...

Ovaj vodoinstalater svaki dan dolazi...? Šta li to toliko curi, pitam se...

10. mene pitaš? ja da imam majstora u kući on ne bi dolazio

zašto izlaziš iz kuće kad nam dođe moja majka u posetu

11. Jer ne želim da vam smetam u ogovaranju...

Zašto poštar uvek zvoni 2 puta?

12. pitaj njega, ne znam ja o tome ništa.a kad je bio poštar?

koliko si dana dobio odmora, i gde idemo:)?

13. Moram na službeni sa sekretaricom 15 dana...Odmor gazda ukinuo zbog krize...
    A gde bi volela da te vodim?

14. u tasmaniju:), tamo imam rođake

koliko ta sekretarica ima godina, i što mora ona da ide?

15. Jer zna da kuca...A i ima 28 godina i bujne grudi...

Što se šef žali na tebe?

16. nisam bila dovoljno dobra, ne pitaj u čemu:(

pa jel su njene grudi toliko bitne u tvojoj firmi? ima li ona neke druge kvalitete, hm

17. Firma prodaje brushaltere, grudi su bitne!!!!

Jer tebe šef često primorava na dodatni rad?

18. ne primorava dušo, ja to zahtevam, zbog novca naravno, vidiš kaka je kriza

videla sam da si kupio ulaznice za balet za sutra veče, verovatno si hteo da me iznenadiš, divan si...

19. Ne to je za tvoju mamu i tatu...Čuo sam da sutra teroristi dižu pozorište u vazduh...

Za koga ti je ona kesa sa stvarima i cipelama što si sakrila u ormar kad si došla sa posla?

20. pa to moje, ovaj, da, ma zaboravih da izbacim....

kako to uvek kad tebi zvoni telefon, neko pogreši?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.