sreco popili su mnogo piva pa su mene poslali da im kupim cigare.
rekla si mi da ides kod mame, ceo dan sam zvao i niko mi se nije javio samo onaj baksuz koji kaze da nisi dolazila...GDE SI BILA JEBEM LI TI DA TI NE JEBEM SUNCE...
Ajd ja cu.... Moj kolega sa posla... Da li si ti normalan???? Pa radila sam a usput to mi je sluzbeni telefon... Nemoj ti meni tvoje ljubomorne fore choveche...
Kako je moguce da mi je mali pricao da je bio na rucku sa tobom i nekom lepom tetom i da ste se ljubili u usta?
to je bila proba ,jer ti uopste znas da se bavim glumom domacice moja
A mali je meni rekao da si to radela sa komsijom na krevetu kod kuce a znamo da nisi glumica vec domacica?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
ma, zapušile su mi se dizne, ovaj, dizne od auta pa je morao dugo da džara
što si me slagao da si otišao na fudbal sa perom i mikom kad sam ih videla da loču u birtiji a tebe nema, a?
sreco popili su mnogo piva pa su mene poslali da im kupim cigare.
rekla si mi da ides kod mame, ceo dan sam zvao i niko mi se nije javio samo onaj baksuz koji kaze da nisi dolazila...GDE SI BILA JEBEM LI TI DA TI NE JEBEM SUNCE...
bila na depilaciji, da se sredim za tebe, dok si bio na poslovnom putu malo sam se zapustila...al sad znas da te ne varam sigurno...
koja mi se zena javila kad sam te zvala na mobilni dok si bio na poslovnom putu, a?
GOVORNA POSTA BUDALO MOJA,BIO SAM NEDOSTUPAN.
A KOJE MUSKO SE JAVILO NA TVOJ TELEFON KADA SAM TE ZVAO NAKON STO SAM BIO DOSTUPAN?
Ajd ja cu.... Moj kolega sa posla... Da li si ti normalan???? Pa radila sam a usput to mi je sluzbeni telefon... Nemoj ti meni tvoje ljubomorne fore choveche...
Kako je moguce da mi je mali pricao da je bio na rucku sa tobom i nekom lepom tetom i da ste se ljubili u usta?
to je bila proba ,jer ti uopste znas da se bavim glumom domacice moja
A mali je meni rekao da si to radela sa komsijom na krevetu kod kuce a znamo da nisi glumica vec domacica?
boze, pa ti nisi nikakav chovek... pozlilo komisiji pa sam mu dala da legne... sram da te bude kakve gresne misli imas....
Zasto je na fiksni telefon zvala neka Jelena i pitala da li si se spakovao????
to je bio moj menadzer,idem na turneju.
a zasto mi neko pustio poruku jebacu ti zenu kad odes?
daj brate, pogresila sam broj, zvala sam muza ???
ko mi dir'o babu bre?!
Ma ja сам,хтео сам да јој нешто помогнем,а она се надрндала,није јој дан.
А чија је ово црвена мајица-колико знам,све моје су црне?
koja crvena majica? a, pa, ovaj, ma to pustilo boju iz veš mašine...
zašto nosiš telefon sa sobom kad ideš na tuširanje?
Тамо је једини слободан штекер у кући,па га тамо стављам да се пуни,пошто је све заузето.
Је ли,где ми је кравата?Само ти имаш кључ од мог ормана,ти си и узела.
ljubavi, puko mi je lastiš na gaćama, pa sam improvizovala...
kad prestaješ da piješ?
Чим ми нестане пара,а буде ме мрзело да одем до банкомата.
Е,а где ми је кључ од радионице?
ne znam, juče ti je bio tu, a čini mi se da si sinoć bio u radionici, čula se vriska i skika, pa se zapitaj sam?!
čije su dlake po sedištu??
Zekine, opale sa ženine bunde....
Čije su to dlake na sapunu?
tvoje ljubavi, šta me to pitaš
kakav ti je ono račun od ženskih cipela, nije mi još rođendan
Ma zajednički poklon za koleginicu sa posla...
Zašto si uzviknuka "To Nikola" dok smo vodili ljubav, kad sam ja Ming?
ming? a da , o ma kakav nikola? pile, ružno si sanjao...
zašto ti se nije dopala večera sinoć, ustvari, čini mi se, nisi bio gladan
Jer sam našao dlaku u predjelu...
Zašto si rekla da te boli glava kad sam ti prišao posle večere?