Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 3

1. KOji sam ja kreten, stavio Ivanovica u zamjenu jer sam mislio da nece igrati zbog crvenog u Komjuniti šildu

2. Joj, izgleda da će me Bane izvući.

3. Hazard kapiten, jedan je Hazard kapiten. 36 bodova, jos 6 igraca lololo.

4. Момци сакупили 52 поена, и још се чекају капитен Руни и Вида.... За сад четврто место, летње припреме на Кипру су се показале као пун погодак....

5. Jebo me Siti da me jebo kad kući od ovih pajvana primiše dva gola plus Aguero jedva da je ušao u igru a kapiten mi je. Usraše sve što je Bane danas uradio. Moraće izmene posle prvog kola pa kud puklo da puklo.

6. Какви су ово бонус поени што добијају играчи? Ја имам 60 и још чекам Ведрана Руњеа (капитен), Фердинанда и Хауарда. ОПААААА!

7. Moze neko da baci pogled koliko sam uzeo poJena, posto sam na moru.

8. Како ти се зове екипа?

9. Zavoravih da napisem, betonjerka. :)

10. Добар си. Делиш солидно девето место са Пфцбаром, а имате по 45 бодова.

11. Sta mi bi pa sam odigrao toliko dobro. Jos sam Tim napravio pre 10 dana jer sam morao na more. Hvala na informacijo. :)

12. Kakvi su ovo bonus poeni?
    Dobio sam 3 za Baneta,jedan za Dzeka i jedan za Vilijamsa

13. kad je tvoj igrač proglašen za igrača utakmice dobijaš bonus poene. prošle godine je bio fazon sa 3 bonus poena, ne znam tačno šta je fora sa tim jednim

14. Има и 1,2,3 бонус поена, како, бем га.

15. Za 3 najbolja igraca se daju ta tri bonusa. Samo ne znam na koju foru je prosle godine moglo da se deli vise od 3 bonusa po mecu, tipa dva igraca dobiju po 3 poena.

16. haha ladno sam prvi za sad

17. Mislim da je prošle sezone bilo po meču najbolji. Ako me kapiraš na primer 2 različite utakmice 2 igrača iz tvog tima bili najbolji, tako nešto jebemliga.

18. Баш ме занима колико људи има да се залети за Мичуа и Петрића у наредном колу :))

19. ja uzeo sad lukakua, nisam znao da je prešao u wba pa sam mislio da će i dalje da sedi na klupi u čelziju... dečko je zver, osećam da će da razvali ove godine (:

20. Ja Mičua uzeo u prvom kolu, hoce li Ferdinand igrat nocas neso kazu da je povrjeđen

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.