Знам, Диперу. За Фердинанда пише 50% шанса да ће да игра. Код Бен Арфе је писало неких 25% ваљда, једно време било чак и мање, па је опет заигр'о. На Манчестеровом форуму немају сигурну информацију да неће играти, ал' су га многи отписали и сматрају да ће Керик играти штопера поред Видића. Прво је дошла нека информација да је Рио повређен, па је онда он то демантов'о на Твитеру, а касније је напис'о на Твитеру нешто да је изнервиран, што су многи протумачили да ипак неће играти. Сад се ја питам шта ће бити, ал' видећемо за два сата. И ако не игра, ту ми је Фил Невил на клупи, који ће играти. :Д
Три поена Фила Невила. То је више него Фердинанд што би им'о! лолололо :Д Хауард 7, а Руни капитен само 2 (пута 2). :/ Ал' зато у следећој забија гарант.
Сад гледам, не ваља, морам да мењам неке играче. Имам и ја Фила ал као трећу измену лоло. Ал јебига морам и неке казнене да претрпим, не играм ми се дивља карта још лоло.
А то и Челсијева текма у среду спада у исто коло? А јеб'о те, да сам знао да се тако рачуна, ставио би неког њиховог за капитена. Тореса вероватно, ал' и он би накупио више поена од Рунија.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Nece Rio da igra,povredio se.
Oko 2 meseca pauza
Одакле ти информација за Фердинанда?
Zavrsava se prvo kolo uskoro :D
Има за сваког играча у твом тиму баш на фантазију информација је ли повређен или није....
Мичу ми је у тиму одмах од кад сам га направио, видех да му је цена лепа, а батица је забио 15 голова прошле сезоне у Шпанији.... Асам хипстер....
ja ubo Duff-a, 13 poena, i Teveza 13 poena, ostalo mrka kapa... ceka se Evra i Baines
Знам, Диперу. За Фердинанда пише 50% шанса да ће да игра. Код Бен Арфе је писало неких 25% ваљда, једно време било чак и мање, па је опет заигр'о. На Манчестеровом форуму немају сигурну информацију да неће играти, ал' су га многи отписали и сматрају да ће Керик играти штопера поред Видића. Прво је дошла нека информација да је Рио повређен, па је онда он то демантов'о на Твитеру, а касније је напис'о на Твитеру нешто да је изнервиран, што су многи протумачили да ипак неће играти. Сад се ја питам шта ће бити, ал' видећемо за два сата. И ако не игра, ту ми је Фил Невил на клупи, који ће играти. :Д
Prvo kolo se zavrsava 22.
А од Нанија и Евре = курац
42 poena, jos dvojica.
Ја 44 чекам троје, Тореса капитена, Ешлија и Петра.
Meni Hazard kapiten i Esli.
Три поена Фила Невила. То је више него Фердинанд што би им'о! лолололо :Д Хауард 7, а Руни капитен само 2 (пута 2). :/ Ал' зато у следећој забија гарант.
Сад гледам, не ваља, морам да мењам неке играче. Имам и ја Фила ал као трећу измену лоло. Ал јебига морам и неке казнене да претрпим, не играм ми се дивља карта још лоло.
Lolo vec sam opikao vajldkard.
Хахаха у првом колу ово су рекорди
А то и Челсијева текма у среду спада у исто коло? А јеб'о те, да сам знао да се тако рачуна, ставио би неког њиховог за капитена. Тореса вероватно, ал' и он би накупио више поена од Рунија.
Prosle sezone u 4. kolu lololo. A rekao sam sebi da necu to uraditi.
Хахаха, који сте мајстори, па мајка му стара зар баш у првом колу хахахахаха
Bas cu da pogledam na kraju kola koliko je vajldkardova odigrano lololo.
У нашој лиги вероватно један лоло