Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 3

1. Pa ja koristim wild svake godine posle prvog kola. Prošle sam iskoristio posle 2. jer sam zakasno na 1. :)

2. Шта знам, јесте да сам се разочарао у избор играча, зајебо сам се за пар њих, али није прво коло мерило па да на основу њега шибнем дивљу карту, даћу им још мало времена.

3. Ja ne znam šta da radim sa Aguerom, sad je i nešto povređen. Ne prodaje mi se takva zver al dok ne uđe u formu ne znam šta ću bez dobrog špica.

4. Ja sam se jako zaebo

5. Mene agger baciJo unazad , a dobro je što sam od početka držao džeka.

6. I koji kurac je wild i kako da ga koristim

7. Mene zajebali ovi iz Junajteda,njih trojica 7 poena
    55 ukupno,imam jos Baneta kapitena u sredu
    6. za sad :D

8. I ja ne znam koji je kura* taj wild ... I gledam i računam kako su pojedinci napravili takve timove,a ja nisam mogao zbog >>> - bank <<< ... Jbt ... Odakle vam ?

9. Лоло, сви имамо по 100 динара кад правимо тим, после може та цифра да се повећа ако имаш играче којима се диже цена због доста поена. На пример, ја сам на крају прошле имао буџет од скоро 107 динара.

Сваки трансфер који направиш између кола преко једног који је фрај, се наплаћује са минус 4 поена коа ти се одузму од укупног скора кои оствариш за следеће коло. Са дивљом картом можеш да промениш колико хоћеш играча и све је за џабе, нема минус поена, али се може искористити само једном. Има и једна бонус дивља карта за нову годину, дакле две.
    Предлажем да је искористите одма кхм кхм ....

10. А добро, до Нове године ови има да одиграју преко 20 кола. Ја ценим да ћу тамо негде средином октобра да искористим карту за дивљаке ако буде неке потребе. Сад ми треба само један трансфер уместо Риа, а то је бесплатно.

11. dokle ima fore nova postava?

12. Hocu li ja dobit sad poene sto sam stavio Ivanovica u zamjenu a Ferdinanda u prvu postavu a Ferdinand nije igrao?

13. После утакмице Челси-Рединг, ако ти је Бане прва резерва, добићеш их.

14. Ja cu samo jedan transfer da napravim,nesretnog Maludu da izbacim,7,5 vredi a ni na klupi ga nema

15. Mene izvukli Ivanovic i Felaini. Ostalo kurac. Sad racunam da turim Hazarda umjesto Dempseya, nisam provalio da je ovaj bio povredjen za prvo kolo. Sve u svemu, moze mnogo bolje..

16. И момци ми осташе четврти.... Бане и Мичу одрадише највећи део посла....
    Ја ћу дизбацим Агуера, за сваки случај, а лако га вратим после.... И ако Џерард не покаже опет ништа, онда ћу и њега следеће коло....

17. Dempsi se vraca za ono tamo kolo mislim.

18. Vorm
    Vidic
    Jenkinson
    Ivanovic
    Dyer
    Lampard
    Kagawa
    Hazard
    Tevez
    Rooney
    Petric

19. Информациони рат лоло.

20. Je*o ja ovo ... Ništa ne razumem ... Neću ni da igram ...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.