Sad pročitah da se očekuje da Dempsi zaigra u subotu, zato ga i ne diram. RVP i Evra mi ispušili opasno, ostale je moglo bolje ali moglo je i gore tako da sam ja zadovoljan.
Pa zar kući dva komada od Redinga jebenog sunce vam vaše, još ću u minus da odem sve im jebem! I ovaj Tores ne bi ubo gol pa taman da je 20 metara! Volina!
Иначе ово ме подсети зашто целе прошле сезоне нисам имао никог из Челсија, сем Босингве пар кола, инвалидна екипа, јебо ме и Чех и Кол и Торес што га меће из офсајда, само тако и може вероватно.
Toooo bre Azar kraljino to breeeee asistencija za Baneta i gol koji mi donosi bodove!!! Mali je igračina sledeće kolo ga kupujem pa kud puklo da puklo!
Бре, ако неко буде приметио да неки тим игра два пута у једном фантази-колу, нека каже на време. Да сам знао, ставио би' вероватно Тореса на капитена и сад би' им'о 6 бодова више, односно 93.
Nesto sam cuo danas da Dempsi igra jer zeli da ide iz kluba,i da ce otici u narednih par dana.
I da Eduardo dolazi u Fulam
Ja idalje čekam dempsija mamu mu jebem. Mislim se da turim mičua
Sad pročitah da se očekuje da Dempsi zaigra u subotu, zato ga i ne diram. RVP i Evra mi ispušili opasno, ostale je moglo bolje ali moglo je i gore tako da sam ja zadovoljan.
Zajebaces se.
Ne daje Fulam svaki dan 5 golova,to ih usralo sad i nikad vise
Ja bih ostavio Dempsija ako si ga vec uzeo, nije čovek džaba imao 200 i nešto poena prošle sezone.
Pa to. Čovek je motor Fulama. Ako ga krene biće veselo, neka još ovo kolo pa ako ne bude ništa moram da ga menjam.
Jedino ako ode u Liverpul.
Lololo, Pavel Pogrebnjak!
Ено га Хазард на крилу, јеб'о га ћаћин ћаћа.
Pa zar kući dva komada od Redinga jebenog sunce vam vaše, još ću u minus da odem sve im jebem! I ovaj Tores ne bi ubo gol pa taman da je 20 metara! Volina!
Упалим пре десет минута текму, а Рединг не само да води, него још и игра боље. :Д Баја је био у праву!
Много ми се свиђају Енглези,
онај Ридинг игра као Челзи!
Баја родијо!
Иначе ово ме подсети зашто целе прошле сезоне нисам имао никог из Челсија, сем Босингве пар кола, инвалидна екипа, јебо ме и Чех и Кол и Торес што га меће из офсајда, само тако и може вероватно.
Toooo bre Azar kraljino to breeeee asistencija za Baneta i gol koji mi donosi bodove!!! Mali je igračina sledeće kolo ga kupujem pa kud puklo da puklo!
Јеб'о те, какве су ово судије у Премијер лиги? Голови за 3:2 и 4:2 су чист офсајд. Јес' да су моји играчи забили, ал' ипак... :О
TAKO JE BANEeeeeeee :D
Opet gol,steta sto primili 2 al nema veze :D
HAZARD KAPITEN, JEDAN JE HAZARD KAPITEN, HAZARD KAPIITEEEEEEEEEEN, JEDAN JE HAZARD KAPITEN!
EDIT : Majku mu jebem mogao je da ga da, a ne da baci Banetu ali nema veze. A i Esli Kol mi turio asistenciju.
Бре, ако неко буде приметио да неки тим игра два пута у једном фантази-колу, нека каже на време. Да сам знао, ставио би' вероватно Тореса на капитена и сад би' им'о 6 бодова више, односно 93.
Rekao sam ja i to dva puta, ali me ne slusate jebi ga.
Ма шта им причаш, ћути, видиш да га и овако ненормално сере ололо
Па рек'о си кад је већ почело коло било. А је л' може да се мења капитен између текми к'о на Евру?