Jok, rekao sam pre pocetka kola oba puta.
EDIT : Ne moze.
16. avgust.
3. avgust.
A i realno, bolje da sam cutao.
Рекао је Манцхестер 2 пута пре почетка, сморио сам се, када сам видео да ће сви знати моју малу тактику да гурнем тројицу из Челзија!
http://vukajlija.com/forum/teme/44016-fantasy-vukajlija-premier-liga-sezona-3?strana=7#post_2047052
Вид' стварно. :Д Ма добро, задовољан сам и овако.. Шес' поена горе-доле, ипак сам међу првима! Мис'им, бар за сада. А да се не лажемо, имам најбољу екипу и до краја сезоне ћу вероватно да победим са неких 200 поена разлике. :Р
Koji si ti lolo?
Кризни штаб.
Ko bre daje ove bonus poene, Hazard nije dobio nijedan?!
Jebali me svi da me jebali. Wild card odma bez razmišljanja!
I kod sad da uzmem Hazarda ili Dempsija. Trenutno bolje Hazarda ali to ga i možda sere, predložite mi vi nešto.
Пикс узо 48 поена на Ивановића капитена неверуем, укупно има 100 :О
A u kurac, ja izbacio Baneta i stavio Kola.
жасу.
мислим да ћу и ја одмах оскар карда да се хватам.
LAki,ja sam uzeo 48 na Baneta a imam 75 :D EDIT: Au Stivene,pa tvoji bas podbacili
Ispostovali me Pogrebnjak, Cahill, Ivanovic i Felaini. Nije lose za sad :)
Adam Džonson prešao u Sanderlend.
U jebote, još sa Martinom Onilom, ima da budu u top 8, pai ša ti kaem.
Lololo, to su rekli i na sajtu na kom sam pročitao. Doveli su još i Stivena Flečera, a Čelsi kupio Mozesa i Aspilikuetu.
Tako da, budite spremni da menjate timove ako hoćete.
Jebote, Čelzi srušio potkrovlje i prizemlje, ostavio samo noseće stubove. Vidjećemo na šta će šupa da liči na kraju.
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Jok, rekao sam pre pocetka kola oba puta.
EDIT : Ne moze.
16. avgust.
3. avgust.
A i realno, bolje da sam cutao.
Рекао је Манцхестер 2 пута пре почетка, сморио сам се, када сам видео да ће сви знати моју малу тактику да гурнем тројицу из Челзија!
http://vukajlija.com/forum/teme/44016-fantasy-vukajlija-premier-liga-sezona-3?strana=7#post_2047052
Вид' стварно. :Д Ма добро, задовољан сам и овако.. Шес' поена горе-доле, ипак сам међу првима! Мис'им, бар за сада. А да се не лажемо, имам најбољу екипу и до краја сезоне ћу вероватно да победим са неких 200 поена разлике. :Р
Koji si ti lolo?
Кризни штаб.
Ko bre daje ove bonus poene, Hazard nije dobio nijedan?!
Jebali me svi da me jebali. Wild card odma bez razmišljanja!
I kod sad da uzmem Hazarda ili Dempsija. Trenutno bolje Hazarda ali to ga i možda sere, predložite mi vi nešto.
Пикс узо 48 поена на Ивановића капитена неверуем, укупно има 100 :О
A u kurac, ja izbacio Baneta i stavio Kola.
жасу.
мислим да ћу и ја одмах оскар карда да се хватам.
LAki,ja sam uzeo 48 na Baneta a imam 75 :D
EDIT: Au Stivene,pa tvoji bas podbacili
Ispostovali me Pogrebnjak, Cahill, Ivanovic i Felaini. Nije lose za sad :)
Adam Džonson prešao u Sanderlend.
U jebote, još sa Martinom Onilom, ima da budu u top 8, pai ša ti kaem.
Lololo, to su rekli i na sajtu na kom sam pročitao. Doveli su još i Stivena Flečera, a Čelsi kupio Mozesa i Aspilikuetu.
Tako da, budite spremni da menjate timove ako hoćete.
Jebote, Čelzi srušio potkrovlje i prizemlje, ostavio samo noseće stubove. Vidjećemo na šta će šupa da liči na kraju.