Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 3

1. Jok, rekao sam pre pocetka kola oba puta.

EDIT : Ne moze.

2. Stavite ove iz Celsija na kapitene jer oni pikaju dve tekme u prvom kolu. Ili jos bolje, nemojte. :D

16. avgust.

Turite ljude iz Celsija na kapitene igraju dve tekme.

3. avgust.

3. A i realno, bolje da sam cutao.

4. Рекао је Манцхестер 2 пута пре почетка, сморио сам се, када сам видео да ће сви знати моју малу тактику да гурнем тројицу из Челзија!

5. http://vukajlija.com/forum/teme/44016-fantasy-vukajlija-premier-liga-sezona-3?strana=7#post_2047052

Вид' стварно. :Д Ма добро, задовољан сам и овако.. Шес' поена горе-доле, ипак сам међу првима! Мис'им, бар за сада. А да се не лажемо, имам најбољу екипу и до краја сезоне ћу вероватно да победим са неких 200 поена разлике. :Р

6. Ko bre daje ove bonus poene, Hazard nije dobio nijedan?!

7. Jebali me svi da me jebali. Wild card odma bez razmišljanja!

8. I kod sad da uzmem Hazarda ili Dempsija. Trenutno bolje Hazarda ali to ga i možda sere, predložite mi vi nešto.

9. Пикс узо 48 поена на Ивановића капитена неверуем, укупно има 100 :О

10. A u kurac, ja izbacio Baneta i stavio Kola.

11. жасу.

мислим да ћу и ја одмах оскар карда да се хватам.

12. LAki,ja sam uzeo 48 na Baneta a imam 75 :D
    EDIT: Au Stivene,pa tvoji bas podbacili

13. Ispostovali me Pogrebnjak, Cahill, Ivanovic i Felaini. Nije lose za sad :)

14. Adam Džonson prešao u Sanderlend.

15. U jebote, još sa Martinom Onilom, ima da budu u top 8, pai ša ti kaem.

16. Lololo, to su rekli i na sajtu na kom sam pročitao. Doveli su još i Stivena Flečera, a Čelsi kupio Mozesa i Aspilikuetu.

17. Tako da, budite spremni da menjate timove ako hoćete.

18. Jebote, Čelzi srušio potkrovlje i prizemlje, ostavio samo noseće stubove. Vidjećemo na šta će šupa da liči na kraju.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.