Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 3

1. А ја ћу сад да срушим читаву кућу, ишчупам темеље, преместим индијанско гробље на другу локацију и саградим нову.

2. Средина ми је толико добра, а сад бих убацио Џонсона, јер знам да ће да кида у Сандерленду. :фрстврлдпроблемс:

3. Lolo, ubacio sam Džonsona već.

4. A meni bezze da pored Gardnera i Larsona još jednog veznog iz Sanderlenda ubacujem.

5. Арсеналовци, је л' Гибс у првих 11 Арсенала? Или ће нешто као Ричардс, Забалета, Клиши и Коларов - сваку другу дигра?

6. Заборавите, предомислио сам се.

7. Jeste Gibs ja mislim, nema ko drugi levog beka da igra, Andre Santoš u zatvoru lolo.

8. Мичи Демпсија , иде неде друго.

9. ajde svonsi donesi mi bodove opaaa

10. Мои трансфери : Волкот аут Мичу ин, Мичу скорс

11. Sad bih trebao da se zapitam zasto nisam turio Michua.

12. laki ne bi bilo ništa bez mene, ja stavio dajera i asistirao ti lololo

13. I ja Dajera lolo. I napadaca onog jedinog njihovog, ali cini mi se da se taj nece nadavati golova pored Micua.

14. А ја мислио обоје да ставим ал реко, нема теорије опет обоје добро да одиграју кад оно међутим лоло. Ког нападача, Грејама?

15. Ajooooooj,ja nisam bio kuci jutros i reko bratu da stavi Dajera u ekipu
    I on je stavio Dajera,al onog iz QPR lololo
    I stavio mi Ben Arfu u izmenu
    Ubicu ga

16. Jao Grejame majku ti jebem, jedan-na-jedan je promasio na asistenciju Dajera.

17. Dade ga sada, aleluja. Doduse, nije mu Dajer asistirao.

18. Hahaha,Ubode ga Graham Skolse :D

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.