Jebote, ovaj Svonsi je kandidat za titulu lololo, znate kako igraju? Bruka.
Inače, sad sam čuo da Runi ne igra protiv Fulama.
Ovaj West Ham je toliko nezainteresovan, da Svonsi izgleda kao Barsa. I da, Van Persi krece umesto Runija..
A je i cinjenica da ovi iz Vest Hema nakon trećeg gola nisu potrčali, Svonsi ima 70% u drugom poluvremenu. Ali i QPR su isto tako očukali.
Sanderlend-Reding odloženo.
Значи следеће коло 3 комада из Свонсија!!1 Ол ин на Свонси! Чак га и мутави Грејам дао.
Како Ваз Те искусно посафтао џамутку данас....
19 poena od tri igraca Svonsija. Neocekivano. Samo mi je Ferguson zavukao sa Runijem samo tako, a ja još izbacio van Persija lolo.
Ja od Svonsija 1 igrac 6 poena,od Vilijamsa Odlicno za sad
Nie Fulam šala.
Leleee Utd-Fulam 0-1
Jbt imam ko govana u svom timu ove igrače Evertona i baš da gol onaj ko mi nije u timu
Ja na golu De Geu i Vidaru u odbrani Jaooooo
Robine Srbine! Kakav volej jebem ti život.
Imam i ja Vidaru ... ALI LJUDI JEL MOŽE NEKO DA MI OBJASNI OTKUD MENI 3 BODA NA Vukajlija Premier Liga H2H - sezona 3 kad sam IMAO MANJE BODOVA OD PROTIVNIKA U PRVOM KOLU lololololo luda kuća i dosta grešaka u igri Tek sam sad primetio .....
50-48 za tebe lololo.
Idemo Persoooooooooooooooo
Ааааа... Јебем му матер! Мени је још капитен. Биће ово лоше коло за мене.
I meni kapiten lolo. Pise da su njega ljudi stavljali najvise na kapitena.
Šta je sa ovim mečom Sanderlend - Reding? Piše odloženo,al koji je razlog?
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Jebote, ovaj Svonsi je kandidat za titulu lololo, znate kako igraju? Bruka.
Inače, sad sam čuo da Runi ne igra protiv Fulama.
Ovaj West Ham je toliko nezainteresovan, da Svonsi izgleda kao Barsa. I da, Van Persi krece umesto Runija..
A je i cinjenica da ovi iz Vest Hema nakon trećeg gola nisu potrčali, Svonsi ima 70% u drugom poluvremenu. Ali i QPR su isto tako očukali.
Sanderlend-Reding odloženo.
Значи следеће коло 3 комада из Свонсија!!1 Ол ин на Свонси! Чак га и мутави Грејам дао.
Како Ваз Те искусно посафтао џамутку данас....
19 poena od tri igraca Svonsija. Neocekivano. Samo mi je Ferguson zavukao sa Runijem samo tako, a ja još izbacio van Persija lolo.
Ja od Svonsija 1 igrac 6 poena,od Vilijamsa
Odlicno za sad
Nie Fulam šala.
Leleee
Utd-Fulam 0-1
Jbt imam ko govana u svom timu ove igrače Evertona i baš da gol onaj ko mi nije u timu
Ja na golu De Geu i Vidaru u odbrani
Jaooooo
Robine Srbine! Kakav volej jebem ti život.
Imam i ja Vidaru ... ALI LJUDI JEL MOŽE NEKO DA MI OBJASNI OTKUD MENI 3 BODA NA
Vukajlija Premier Liga H2H - sezona 3 kad sam IMAO MANJE BODOVA OD PROTIVNIKA U PRVOM KOLU lololololo luda kuća i dosta grešaka u igri
Tek sam sad primetio .....
50-48 za tebe lololo.
Idemo Persoooooooooooooooo
Ааааа... Јебем му матер! Мени је још капитен. Биће ово лоше коло за мене.
I meni kapiten lolo. Pise da su njega ljudi stavljali najvise na kapitena.
Šta je sa ovim mečom Sanderlend - Reding? Piše odloženo,al koji je razlog?