I meni je kapien Van Persi ali izgleda da će mi samo on i doneti bodove u ovom kolu ... Uffff kad bi Felaini dao ili asistiro bilo bi tek onda dobro i zadovoljavajuće.
vorm i vilijams bez primljenog gola, dajer asistencija, persi gol, jagelka asistencija za pola sata igre, verovatno ga everton neće ni primiti do kraja. 33 boda za 5 ljudi, idemoooooo opaaaaa
А много прима бре овај Манчестер, шта кои курац. И што овај Лукаку почиње са клупе сваку, јес да га немам ал што. Саутемптоновци подбацили. Евра асист лоло.
Фазон, чува га и убаци га у седамдес' и неком и попуши повреду! Ахаха! Е нека је! Бар следеће коло могу да узмем неког поштеног нападача, који ће да игра целу.
Данас Дефо да го'... Супер, ја срећан, кад оно - офсајд. Касније дао Тотенхем, ја рекох супер, још само да га не приме, па да Галас узме лепе поене и попуше га у деведесетом! ПУ! Лоше коло за сада...
I meni je kapien Van Persi ali izgleda da će mi samo on i doneti bodove u ovom kolu ... Uffff kad bi Felaini dao ili asistiro bilo bi tek onda dobro i zadovoljavajuće.
Је ли, а шта ако и капитен, и вице-капитен не играју? Коме се онда дуплирају поени?
Nikome.
Napadala kisa.
To Kagava majstore, 5 poena!
EDIT : Pu, pogodi stativu sad.
ahahhahhaha i zabio ga FELAINIIIIIII!!! Bravo care verovao sam u tebe i igrače Evertona
Jebem im mater. Sad valjda neće ni automatski izaći, nego će ostati tako neocenjeni, pa će dobiti duplo bodova kasnije?
Igraće dve utakmice u nekom kolu verovatno.
Ma to je sigurno. Ali sad ništa jel tako? Jebem se u usta glupa.
JEDI KURAC FULAME!
Tako je bre Sindjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
EDIT:Opa,vec 3-1 :DDDD
vorm i vilijams bez primljenog gola, dajer asistencija, persi gol, jagelka asistencija za pola sata igre, verovatno ga everton neće ni primiti do kraja. 33 boda za 5 ljudi, idemoooooo opaaaaa
Добро да бар немам ни једног играча Сандерленда и Рединга, иначе би' завршио коло с нулом. :Д
A idi Nemanja jebote. A nije ni on kriv, ovaj De Gea izlece iz cista mira. Ode u minus covek.
EDIT : Sad je ubacio Runija, a bolje da ga nije ubacivao, Hazard bi mi bio kapiten.
TOOOOOOO BREEEEEE Benoit Assou-Ekotto :)
(ućero mi Vidić ali nema veze )
А много прима бре овај Манчестер, шта кои курац. И што овај Лукаку почиње са клупе сваку, јес да га немам ал што. Саутемптоновци подбацили. Евра асист лоло.
jebo ja everton usta, sto godina nisu primili gol, sad su našli
Jebo ja Fergusona, vise ni Runi nije siguran.
Фазон, чува га и убаци га у седамдес' и неком и попуши повреду! Ахаха! Е нека је! Бар следеће коло могу да узмем неког поштеног нападача, који ће да игра целу.
Данас Дефо да го'... Супер, ја срећан, кад оно - офсајд. Касније дао Тотенхем, ја рекох супер, још само да га не приме, па да Галас узме лепе поене и попуше га у деведесетом! ПУ! Лоше коло за сада...
Nije povreda, posekao se čovek.