Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
posle očajnog prvog kola pujo šotka se vraća u konkurenciju opaaa
Slabo. Ja konj dao kapitensku traku Teriju umesto RVP i još sad ako ne zaigra Teri biće veselo.
Sada je sve na Čelsiju.
ja i Šiti čekam za Nasrija i Silvu
edit: lol ladno smo na fantaziju već dobili po bod za ove čelzijeve što će da startuju, a tekma još nije ni počela lolo
Meni i Kliši u Sitiju ali ne polažem neke velike nade u njega.
raskantaće siti liverpula, nema go kurac od crvenih ove sezone :D
Па имате заменике капитена, они ће да буду капитени ако првобитни капитени не играју, наравно, онима кои су ставили Рунија за капитена нема спаса ололо
To bre! Hazard daje penal koji je napravljen nad Toresom, 8 bodova već lololo. ŠTO GA PROMENIH SA KAPITENA BOG ME JEBO!
Bio sam siguran da sam stavio Rudija na gol. Propade mi 7 bodova. Ovaj Krul zamalo da ga skine.
Auh
Vidic usrao motku,De Gea 2
Jedino dobro je gol Kagave
Ostali mi jos Ivanovic i Sise sad,i Siti/Arsenal/Stouk sutra
Madre mia, madre mia, Hazard do Toresa! Ale Čelsi! Koji sam ga kurac skidao sa kapitena konj me jebo da me jebo!
Какву им мауну завуче Торес! Овај Хазард ће имати на крају сезоне преко 50 асистенција, ако овако настави, и то не рачунајући утакмице у Европи и куповима.
Tores zavukao špicinom lepo, svaka mu čast.
Lep gol,nema sta
Izgleda da se baš dobro posekao, jer kažu da neće igrati naredne 4 nedelje. Šta bre onaj Rodalega ima umesto krampona?
Mesec dana pauze,tako rekli
Gotova tekma,a na moj konto idu 6 od Baneta i po 2 od Ben Arfe i Sisea
Торес 8, Кол 6, Чех 7, Челси рудник поена лоло, а тек ови што имали Едена.
Ja hteo da kupim Edena,al mi falilo 0.2 dinara
Za sledece kolo ga uzimam pa ne znam sta da se desi
Bane 6, Eden 11, Tores 8. Ali sam skinuo Edena sa kapitena, nikad ovo neću oprostiti sebi lolo.