Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 3

1. Meni Bane i Kejhil po 6, Eden 22, Felaini 7, cekam jos Nasrija, Dzeka, Kompanija i Scesnija. Bice ol gud!

2. E u kurac, moradoh da napravim dva transfera i ode 8 bodova. Kad nisam razmišljao na vreme.

3. Ispušio sa Terijem opasno. Čovek mi kapiten a nije ni igrao. Veoma slabo..

4. Eh, što meni nije bilo da kapiten ne igra, Hazard mi zamenik.

5. Коло Туре ај у пичку материну, де онај Џолеон са чварком на глави, игро сваку и сад нашо овог да стави. Кошта 4.5 ако се добро сећам....

6. manćini jebem ti sestru mutavu, ako bude ubacio silvu poslednjih 9 minuta ili tako nešto jebaću mu sve po spisku

7. То Тевезе мађијо!!! И Џерард мађија донео асистенцију.... А јебо ја сунце киши због Сандерленда и Рединга....

8. На крају испаде фино, пар поена више него у прошлом колу, Тевез капитен гол и асист, Јаја гол, једино Џолеон ние играо.

9. Nije lose. Isto kao proslo kolo, otprilike. City-evci mi pobacili, njih troje 3 poena. Iduce kolo bez Celsijevih igraca, stoga bez zamjene..

10. Јеб'о матер овај Фергусон, ал' ме зајеб'о што је убацио Рунија! Јајо би ми био капитен да он није уш'о. :Ѕ

11. Loše,lose.
    Oko 35 poena
    Jel može neko da pogleda kolko tacno imam,preko fona sam,neće da udje
    Fk Mutna Voda
    I kažite šta je Joy Division uradio molim vas

12. Много боље коло, иако опет немам 11 играча који су играли (двојица због одложене, двојица одлуком тренера). Азар и Тевез капитен ми донели највише, мада због овог другог и нисам баш толико срећан. Фелаини и Даф одлични, Бане и Суарез добри, а од Насрија и Бејла очекујем искупљење у следећем колу.

13. Мито, пише 32, али мислим да ћеш имати 34, кад упадне Бен Арфа са клупе. Џој Дивижн исто пише 32.

14. Lolololo ja sam ih lepo potrefio ovo kolo.

15. Tako sam i mislio
    Moglo je i bolje,al šta sad
    Hvala stivene

16. Где је списак учесника? Негде на сред теме? Могло би то у први пост или бар прву страну, овако по именима и презименима немам представу ко је ко.

17. manćini jebem li ti dete balavo, ostavio nasrija 58 minuta na terenu i za dva minuta me zajebo za još jedan bod. od sledećeg kola azar umesto silve, onog tamo kola da izbacim i nasrija i da se gonite u pičku materinu. još sam uštedeo pare na azaru a vredi svaki cent lolo

18. Има списка ту негде, ал нема ништа док Влајко не постави. Елем, имам 78 бодова, коплодио сам у х2х, а и у класику би требо да се воздигнем на табели.

Ово је најмасовније премијер лига вукајлија фантаси такмичење до сада, а и генерално фантаси такмичење, 41 учесник.

19. Sa 27 pozicije na 13 pa nije loše kolo ali ovo je tek početak ... Ma da definitivno sam ubo sa forsiranjem Evertonovi igrača ... mislim da će sve bolje i bolje da igraju ...

20. kobedili smo sa brojnošću, ovo čak prerasta i u neku vrstu tradicije, do jaja je :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.