Опет изгуби хед ту хед пред крај кола, покењам се на Јају Туреа и што је морао да да гол. А и ја магарац морао да извршим онолике трансфере мада је то Хазард исплатио са каматом. На прагу првих 10 сам а с обзиром на мизеран учинак у првом колу и још минус 16 због трансфера пред друго коло то је одлично.
Сад гледам други сам најбољи у овом колу са 81 поена ал јебених -16 ме ујебаше за хед ту хед меч.
Камене, па то те ја коплодијо лоло. Ал имао сам среће, човек одрадио 5 трансфера, гомила минус поена. А и Јунајтед кренуо тим стопама лоло.
Видим Обожаваоче, целе прошле сезоне смо се јурили на 1. и 2. месту, после се убацио и Пеки у борбу, биће занимљиво и ове :))
Знам Лаки проверио сам, морао сам да видим који је то сероња који у последњи меч кола улази са 13 бодова мање и на крају ме добије лололо
Јаја Туре даје гол на асистенцију(мада није била) Тевеза а он ти још капитен. Само сам реко аукурац и у пичку ма. И на крају Тевез још морао да га забибери. :Д
Ал опет задовољан сам јер и са 5 трансфера сам скупио много више него у првом колу где ми је Бане донео већину бодова.
Доведох Насрија уместо Ларсона, осећам да ће забити неку голчину или асистирати.... Какве сам среће Насри ће се повредити у 10. минуту, а Ларсон ће забити два гола....
Тури мене на ту листу брате Лаки, Кокица јунајтед....
Jel zna neko zašto Rise nije igrao protiv Junajteda i da li će igrati sledeću?
Edit: Na sajtu piše 75% da hoće, al meni se čini da oni to nekako random postavljaju. :)
Фил Невил 1 бод. Мишел Ворм 1 бод -.- чудна ми чуада чим сам га ставио у тим, исприма га, Мичу 7, Ваз Те 5, у суштини ние лошо за сад. Биће тесно Јунајтеде у х2х :)) крипл фајт лоло
Опет изгуби хед ту хед пред крај кола, покењам се на Јају Туреа и што је морао да да гол. А и ја магарац морао да извршим онолике трансфере мада је то Хазард исплатио са каматом. На прагу првих 10 сам а с обзиром на мизеран учинак у првом колу и још минус 16 због трансфера пред друго коло то је одлично.
Сад гледам други сам најбољи у овом колу са 81 поена ал јебених -16 ме ујебаше за хед ту хед меч.
Опет сам кренуо фуриозно као прошле године, надам се да моји пулени овог пута неће стати, већ наставити да мељу и у наредним колима.
U sledecem kolu h2h sudar divova, Mancester vs Laki! A ja vec u minusu 8 poena lolo.
Пингвин Утд - Туцан Камен
Чампи - Чампи
Боже помози - марко бре
Кобра 11 - Semir Gerkhan
Плаве Зграде - Обожавалац фанова
Ред Хулиганс - Дебилко и Моронко
Бетоњерка - Стерија
Оштроконџе - Ликса
ПУЈО ШОТКА - Суб Фокус
KRIPTONAJTOVE AŽDAHE - Криптонит
FK Palilulac - Ацке92
Sturmgeboren - Сторм
Zhajk Arsenal - Зајк
Нишвил Редскинс - Пеки Џем
Joy Division - Пикс89
ФК Јандрија - Стивен
ФК Кризни штаб - Срета Штета
Бвдлга - Бвдлга
Тхе Ред Девилс - МанУтдОвњ 18
Чарапани - електроловер
ФК Мутна Вода - Мита97
пфцбара - пфцбара
Заклопача Јунајтед - Џони Аудиторе
Nonchalant - Џанкее
Somalijske Katrige - Ђанфранко Зола
Дубови волови - Дуб
Топници - Денисх
Д Биг Дипер - Кокица Јунајтед
Камене, па то те ја коплодијо лоло. Ал имао сам среће, човек одрадио 5 трансфера, гомила минус поена. А и Јунајтед кренуо тим стопама лоло.
Видим Обожаваоче, целе прошле сезоне смо се јурили на 1. и 2. месту, после се убацио и Пеки у борбу, биће занимљиво и ове :))
Mislio sam da je 22. mesto loše, ali kad videh koliko ima učesnika bio sam veoma zadovoljan.
Знам Лаки проверио сам, морао сам да видим који је то сероња који у последњи меч кола улази са 13 бодова мање и на крају ме добије лололо
Јаја Туре даје гол на асистенцију(мада није била) Тевеза а он ти још капитен. Само сам реко аукурац и у пичку ма. И на крају Тевез још морао да га забибери. :Д
Ал опет задовољан сам јер и са 5 трансфера сам скупио много више него у првом колу где ми је Бане донео већину бодова.
Е да је л' следеће коло без Челзија?
Ja sa 35. na 14. :)
86 Poena ovo kolo!
Da.
Pi sunce ti jebem, to kolo ću još više da prsnem nego ovo.
Aj mi kazite koji sam na listi,preko fona sam pa ne mogu da udjem
FkMutna Voda
Pu, dobi me Somalijac(ko god da je) za 3 boda. 3 igraca iz City-a mi uzela 3 boda, a njemu dva igraca 10 puta vise.. Pu, pu, pu..
Доведох Насрија уместо Ларсона, осећам да ће забити неку голчину или асистирати.... Какве сам среће Насри ће се повредити у 10. минуту, а Ларсон ће забити два гола....
Тури мене на ту листу брате Лаки, Кокица јунајтед....
Jel zna neko zašto Rise nije igrao protiv Junajteda i da li će igrati sledeću?
Edit: Na sajtu piše 75% da hoće, al meni se čini da oni to nekako random postavljaju. :)
Бацају коцку па ко је пар онда 50% а ако је непар 75% лоло
http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled-167.png
Napravih ekipu jest da kasnim al nema veze lolo
Divim se samom sebi kako sam se setio da dve nedelje uzastopce menjam nešto. Zato sam prošle godine sjebao stvar. :)
Zamalo da zaboravim da izbacim Celsijevce,oni ne igraju ovo kolo
Заборавио сам да наместим тим, и сад видим да Рединг опет не игра. Плус она двојица из Челзија и опет немам 11 играча који ће одиграти меч. У курац.
Michu opet dao go, 14 poena od njega
Jebali me igrači Totenhema vašljivog sve ću da ih prodam!!! Primaš gol od jebenom Noriča kući, nek se svi kolektivno poubijaju...
Фил Невил 1 бод. Мишел Ворм 1 бод -.- чудна ми чуада чим сам га ставио у тим, исприма га, Мичу 7, Ваз Те 5, у суштини ние лошо за сад. Биће тесно Јунајтеде у х2х :)) крипл фајт лоло