Мене исто Тотенхем сјеб'о. Да нису примили го', Галас би лепо им'о 6 бодова. Адебајора уз'о уместо Рунија и ставио га на капитена, а овај смрад Боаш га ставио на клупу. :Ѕ Једино Дефо што је уб'о асистенцију, па има 5, ал' немам среће с капитенима и то ти је. Можда би требало избегавати Тотенхемове играче бар док им је Виљаш-Боаш тренер. Евертон исто подбацио, ал' то је нормално.
Gotovo odoše svi u kurac, i više ne uzimam nikad nijednog aupičkumaterinu živce mi pojedoše, tri kola ja čekam da moroni prorade ko ih jebe! I više ne menjam tim šta urade uradili su, opet ću da izgubim u head to head tako da je to gotovo, jurim samo klasik od sad. I jebo me da me jebo totenhem i kad sam uzimao njihove igrače.
Доброе, остварује се план да бијем не мање од 50 по колу, чак шта више лоло.
Тевез капитен, Јаја утеро, Ваз Те асистиро, остали пужа, сутра Евра, Симпсон, Нани, Ален, 47 поена и Манчестер у дауну лоло
Тевез капитен, Јаја утеро, Ваз Те асистиро, остали пужа, сутра Евра, Симпсон, Нани, Ален, 47 поена и Манчестер у дауну лоло
Jedino van Persijev het-trik uz makar 2 asistencije Rafaela, kao i neki doprinos Šinđija Kagave, mogu da me spasu lolo. Dobijam još 6 bodova sa klupe, ali džaba kad sam puko 8 na transfere lolo.
Мене исто Тотенхем сјеб'о. Да нису примили го', Галас би лепо им'о 6 бодова. Адебајора уз'о уместо Рунија и ставио га на капитена, а овај смрад Боаш га ставио на клупу. :Ѕ Једино Дефо што је уб'о асистенцију, па има 5, ал' немам среће с капитенима и то ти је. Можда би требало избегавати Тотенхемове играче бар док им је Виљаш-Боаш тренер. Евертон исто подбацио, ал' то је нормално.
Gotovo odoše svi u kurac, i više ne uzimam nikad nijednog aupičkumaterinu živce mi pojedoše, tri kola ja čekam da moroni prorade ko ih jebe! I više ne menjam tim šta urade uradili su, opet ću da izgubim u head to head tako da je to gotovo, jurim samo klasik od sad. I jebo me da me jebo totenhem i kad sam uzimao njihove igrače.
Demmel 6, Dyer 5, Defoe 5 al mi kapiten(stoga 10), Tevez 4(za sad), i jos Riise, Kompany, Nasri, Felaini po 1 bod. Ostao jos Ben Arfa.
Tevez me izvuko 24 ukupno 35 i ostali još ivanović,vidić,hazar i van persi
Остали ти значи само Видић и Ван Перси :).
Кад је тешко - Тевез капитенски!
a da zaboravi ovi pauziraju zbog superkupa :)
Једва неких 20 поена накупио. Остали ми још само Бен Арфа, Вермален и Жервињо. 'Начи, катастрофа. Ако ова тројица скупе преко 10 поена, биће добро.
Ben Arfa ce te ispostovati... Mora, zbog mene..
5 igraca,13 poena
Džeko ispoštovaoSilva ništa,Hut,Vilijams i Rangel po 1 ili 0
Ostaju DeGea,Vidara,Kagava,Ben Arfa,Sise i Žiru baksuz za sutra
Ja uzeo 48 poena do sad. Ostali još još Mertezaker i Rafael sutra. Sasvim solidno.
lolo Sreto meni samo Tevez 24 :D doduše i svi ostali skupili još 12 a čekam još samo Evru sutra
Доброе, остварује се план да бијем не мање од 50 по колу, чак шта више лоло.
остали пужа
ololololo
Ја чекам само Агера сјутра , имам јеебено 3 из челзија, Нолан утеро,Мичу утеро,Џеко утеро , ово остало курац.
Ја сам дебил кретен тј Оргазмични. Прва сезона тако да нисам још напредово
Jedino van Persijev het-trik uz makar 2 asistencije Rafaela, kao i neki doprinos Šinđija Kagave, mogu da me spasu lolo. Dobijam još 6 bodova sa klupe, ali džaba kad sam puko 8 na transfere lolo.
Što se mene tiče nek Persa da het trik može i Kagava al da mu tri puta asistira Evra i ja zadovoljan! podrazumeva se da ne prime gol :D
Сад сам пуко 8 поанти и јеМе ми се. Не мењам курца више.
17 poena. Usro i ovo kolo. Tejlor Rid mi nije ni igrao, Vorm samo 2 poena (kapiten), sutra mi ostaju V.Persi, Evra, Vermalen i Mozes..